עבור לתוכן

הסראונד לא מתפקד!

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מכשיר שאיתו אני אוכל להפעיל מהמחשב בחדר סרט ושיראו וישמעו את הסרט בטלוויזיה בסלון ושזה יהיה ללא חוטים ובאיכות של 5.1 כמו של כבל אופטי ושאיכות התמונה תהיה באיכות הטובה ביותר שיכולה להתקבל מאותו הסרט.

נמאס לי כבר להעביר חוטים באורך של 10 מטר לאורך המסדרון ואז בחזרה לסלון שלי וגם האיכות צליל היא ממש אבל ממש גרועה בגלל שאני מעביר את החוט על שתי ערוצים ואז המערכת הקולנוע הביתית מעבירה ל 5.1 ערוצים וזה נשמע ממש גרועה ונמאס... רציתי לקדוח חור בקיר ולהעביר כבר אופטי אך הקיר בעובי 25 ס"מ בערך והמרחק הוא יותר מ2 וחצי מטר וזה סתם מסובך...

אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות את כל זה וללא חוטים שיצאו מהמחשב אליו אלה רק מהמכשיר אל הטלוויזיה.

שעלות המכשיר לא תעלה על 350 שקל אבל אם אין משהו איכותי בסכום כזה אז תביאו בסכומים גבוהים יותר ואני אשכול אם לקנות או לא.

בתודה מראש,

אבי.

נ.ב.

חנויות מהארץ בבקשה.

עריכה :

הדיון החדש הוא :

מצאתי את הבעיה של הצלילים ברקע ופתרתי אותה וגם היום אני מתכוון לקנות במאה וחמישים שקל כבל אודיו של שני ערוצים אך יש בעיה - הרצתי דמו של סראונד בתוכנת הכרטיס הקול שלי [לוח של אביט מאקס 3] וראיתי שהסראונד בקושי עובד... הרמקולים היחידים שעובדים כראוי הם הסנטר והקידמי השמאלי... השאר סתם עושים רעש חלש באותו התדר...

הדמו בעצם מנקן מוזיקה ומעביר אותה בצורה מעגלית בין הרמקולים ושומעים רק את הקידמי שמאלי והשאר סתם תמיד באותה העוצמה אפילו שהנקודה בכיוון שלהם....

בבקשה פתרו לי את הבעיה זה ממש חשוב לי כי כבר נמאס לי מהקטע הזה...

נ.ב.

אין לי כוח לקנות 5 כבלים באורך של 10 מטר ולשבת שעה לחבר כל פעם לפני הסרט...

אה, והמערכת הקולנוע הביתית היא של KENWOOD

תודה מראש,

אבי.

פורסם

משהו שעוד לא המציאו ?

פורסם

אני מוכרח לציין שבזמן שקראתי את ההודעה שלך שאלתי את עצמי מה אתה חושב לעצמך, אתה רוצה להפוך את המחשב שלך לתחנת טלוויזיה שתשדר טלוויזיה אל חוטית (איך בדיוק? בלוויין?) ועוד עם דרישות לא בסיסיות לחלוטין כמו סאונד 5.1... ?!

אבל אז הגיע המשפט הבא:

שעלות המכשיר לא תעלה על 350 שקל אבל אם אין משהו איכותי בסכום כזה אז תביאו בסכומים גבוהים יותר ואני אשכול אם לקנות או לא.

נ.ב.

חנויות מהארץ בבקשה.

אני מצטער מראש אם זה פוגע בך, אבל זה, ובנוסף ל-"חנויות מהארץ בבקשה", גרם לי להתעלף פה על הריצפה.... :lol:

dude, נו באמת... :jump:

:silly:

משהו קצת יותר מציאותי שתוכל לעשות, זה לשים מחשב נוסף ליד הטלוויזיה שישמש כ-HTPC. תוכל להפעיל את הסרטים ישירות ממנו, או לחבר אותו ברשת (הופה, אפשר גם אלחוטית) למחשב בחדר ולטעון את הסרטים ממנו, למרות שזה נראה לי קצת מיותר (כל הקטע של הרשת, עדיף פשוט לשים את הסרטים על ה HTPC בסלון).

פורסם

גם לי יש בעיה דומה P:

אבל ניצלתי את מערכת הכבלים של הבית והשחלתי חוטים דרך הקירות שמגיעים ישירות לרסיבר שלי, הופ נפתרה הבעיה :)

פורסם
  • מחבר

כמו שסיני אחד אמר - מי שצוחק, צוחק אחרון [או שזאת הייתה אחותי.. לא זוכר]

אם הזכרון שלי לא מטעה אותי אז אני זוכר שראיתי לפני כשנה כתבה על מכשיר בגודל של חצי ממיר[של מתב לדוגמה] המתחבר אלחוטית למחשב אל הטלוויזיה ועליו אפשר לשמור סרטים ולנגן אותם.

מכשיר מסוג הנ"ל קיים בהחלט וחבל שאתם מדברים לפני שאתם בכלל בודקים...

לכותב ההודעה מספר 3 - אני שמח שאני מצחיק אותך אבל לא ממש הייתי מעוניין לקבל קישורים למוצרים הנמכרים אך ורק בחול. אולי אתה כן אבל אני, לא! תודה על התגובה המאוד עניינית שלך.

נ.ב.

הבעייה שלי בנגן נפרד היא שאני משתמש בתוכנה שתנגן את התרגומים שלי ובמכשיר נפרד אני אצטרך פשוט לצרוב את התרגום על הסרט ואין לי ממש עצבים כל יום לצרוב תרגום על סרט במיוחד כשאני רוצה לראות את הסרט לאחר שעה מזמן ההורדה שלו.

עריכה :

יש לי מחשב פנוי ישן [פנטיום 3] אך ללא 5.1 ערוצים ויש לי רשת אלחוטית... ממש טיפשי מצידך לחשוב שלא חשבתי על זה קודם. כמו כן, אני לא רוצה לדחוף מחשב[HTPC] בסלון מספיק יש שם יותר מידי מכשירים.

אשמח לקרא תגובות יותר חכמות וענייניות.

בתודה מראש,

אבי.

פורסם

תראה יש מוצרים אם רשת אלחוטית אם אין לך את התשתית זה יהיה הרבה יותר יקר אבל המחיר סיבות 200 דולר

http://www.smc.com/index.cfm?sec=Products&pg=Product-Details∏=308&site=c

אבל הדרך הכי זולה והגיונית למתוח כבלים

פורסם

יש פה מה שאתה צריך http://www.ictv.co.il/ עולה בסביבות ה600 שח

לא יודע לגבי ה5.1

פורסם

מעניין לדעת שמישהו כבר חשב על זה... oh, well, תמיד לומדים דברים חדשים...

בכל מקרה אני דיי בספק לגבי איכות השידור (אחרי הכל, חוץ מקירות יש בבית ממוצע גם לא מעט הפרעות חשמליות ומגנטיות שונות בדרך עד הטלוויזיה בסלון..), ובהתחשב בעובדה שזה גם מעביר רק אות סטיריאו, הפיתרון של HTPC הוא לדעתי ההולם ביותר, אך אפשר לשפר אותו - XBOX. הוא יעשה לך כל מה שאתה רוצה, ויראה טוב...

תקרא פה, מההודעה הזאת ואילך...

פורסם

אני משתמש בסט אלחוטי כזה לשידור מהממיר של HOT אל המחשב.

החיסרון היחידי של המכשיר הוא שהוא לא מעביר 5.1 אלה רק סטראו.

יש מכשירים דומים שמעבירים 5.1 - קשה להאמין שתמצא כזה בארץ, מחיר סט כזה סטראופוני בארץ, כ400ש"ח.

האיכות מצויינת, טווח מצויין, עובר דרך קירות וגם מעביר את אותת השלט.

מומלץ.

נ.ב. 2.4GHZ

פורסם

נראה לי שהפיתרון הכי נוח הוא לשדרג את הפנטיום 3 ולקנות לו כרטיס קול 5.1, אפשר לקנות ב-150 ש"ח

למצוא מקום לא בולט בסלון ולהחביא את המחשב שם.

אם צריך אז בשאר התקציב אפשר לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אוף.. האובוקס נשמע הכי טוב אבל זה סתם יקר ומוגזם...

אין משהו שיכול להעביר אלחוטית רק את הסראונג? בקשר לוידאו אין לי ממש בעיה האיכות בסדר גמור. הבעיה היחידה היא עם הצליל - יש רעש מציק ברקע והמערכת הקולנוע הביתית לא ממש עושה את העבודה שלה בפיצול הצלילים לרמקולים...

פורסם
  • מחבר

בבקשה להעביר לפורום המתאים!

פורסם

ערכת את ההודעה הראשונה בת'רד ושינית אותה לשאלה אחרת לגמרי ? ???

תפתח ת'רד חדש עם השאלה החדשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים