עבור לתוכן

הווינדוס לא עולה...

Featured Replies

פורסם

בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.

פורסם

תעשה בוט מ CD של XP, תכנס למוד DOS  ותעתיק את הקובץ msidntld.dll מהדירקטורי בה הוא נמצא על ה CD (אם אני זוכר נכון I386) ל WINDOWS\SYSTEM32  . כמו כן, אם יש לך תוכנה לסריקת ווירוסים שעובדת בבוט מ CD כמו הנורטון אז תריץ אותה לפני כן. אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה גם יעבוד ב SAFE MODE.

פורסם
  • מחבר

מצאתי באינטרנט משהו...וראיתי שהNTDLR זה קובץ מערכת שמופיע בROOT הסתכלתי במחשב שלי וראיתי שהם מופיעים בכונן C (הם קבצי מערכת אפשר לראות אותם אם משנים בהגדרות שיראה קבצי מערכת). הקבצים הם NTDETECT וNTDLR אני חושב ששתיהם קשורים לזה..

עכשיו יכול להיות שפשוט ההארד דיסק לא מאותחל כמו שצריך(הוא צריך להיות שני..) או שפשוט חסרים שתי הקבצים האלה ואני צריך להעתיק אותם מדיסק אתחול.

עכשיו הבנתי מה שצריך לעשות אם תדריכו אותי איך לעשות את זה בדיוק אשמח מאוד(שלא יהיו לי פשלות).

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לסדר את המחשב של בן דוד שלי לבד איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף היה כיף להתחיל לשחק בביוס...

ואח"כ להעתיק קבצים מהדיסק אתחול ופתאום לראות שהמחשב עולה.

אני האיש המאושר...

פורסם

חחחחח......... סתם שיחקת בביוס וזה היסתדר?

פורסם
  • מחבר

עשיתי חקירה על הקובץ NTLDR וראיתי שהוא אחד מקבצי המערכת שאחראים על אתחול המחשב מה מה שמסביר למה המחשב לא עלה.

ואז אמרתי לבן דוד שלי לבדוק בביוס שהסידרום עולה ראשון אח"כ ההארד דיסק כי לפעמים הוא לא מוצא את הקובץ בגלל שהוא מנסה לאתחל ממקום שאי אפשר לאתחל.

ואז זה עדיין לא עבד.

אז אמרתי לו שיכניס דיסק של ווינדוס הסברתי לו בטלפון ללחוץ החלפת קבצים ואז בדוס העתקתי את הקובץ החסר NTLDR מתוך הדיסק התקנה של ווינדוס לתוך C שם הוא אמור להיות(ROOT) ואמרתי לו לצאת ולעשות RESET והמחשב חזר לחיים אחרי שהוא כך כבר כמה ימים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים