פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרהזה נכון?אם כן מעושים?
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים כן, הוא ננעל.מה שתעשה זה תחליף חלק אחד, תכבה, תראה שהכל עובד, תכבה ותחליף את הבא
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים שניים-שניים, וגם אז אתה לוקח סיכוןבכל מקרה אל תחליף אותם יותר מזה כל פעםאין עוד משהו שאפשר לעשות
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אני לא נתקלתי בשום נעילה עקב החלפת חומרה, אבל כאשר אתה מחליף ערכת שבבים הוינדוס שולח מסך כחול ולא עולה (ומה שנשאר זה להתקין מחדש את המערכת..)
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים זה קורה כי הWIN מוגדר ללוח אם מסויים שעליו מוגדרת כל שאר החומרה. אומ מוחקים את הדרייברים של הלוח אם (דרך הCP ומנהל ההתקנים) אז לא אמורה להיות בעיה להחליף לוח אם
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים תחפש בגוגל תוכנה בשם SYSPREP (היא מסירה כל איזכור לחומרה מה XP) ולאחר שתריץ אותה תסגור את המחשב ותחליף את הלוח אם.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים גם אני חלפתי את החומרה וגם לי הוינדוס לא עלה אז אני פשוט מכניס תדיסק של XP ואומר לו לעשות תיקון וזה מתקן את כל הבעיות בלי לאבד כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.