עבור לתוכן

המחשב עולה ועושה ריסטרט לעצמו(נא לקרוא תגובה אחרונה שלי עמ' 2)

Featured Replies

פורסם

הכל עבד בסדר גמור,

עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט.

ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר.

אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד.

כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם.

יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה...

xp pro sp1 מותקן כרגע.

תענו מהר בבקשה!

אייל.

פורסם

הוא נותן איזו הודעת שגיאה לפני שהוא עושה reset?

הוספת והסרת במקרה hraddrisk לפני שזה קרה?

פורסם

קרה לי הדבר הזה מסיבה לא ידועה...סוף גמרתי עם פירמוט. :'(

פורסם
  • מחבר

הוא נותן איזו הודעת שגיאה לפני שהוא עושה reset?

הוספת והסרת במקרה hraddrisk לפני שזה קרה?

ממש ממש לא...

יש איזושהי סיבה אחרת?

עריכה:

ניסית לעשות repair לפני כן?עבד?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין צריך תשובה...אני על סף ייאוש שיוביל להתקנה של 2000...

פורסם

Repair זו אופציה די טובה שלא מקלקלת כלום, אני לא חושב שתפסיד משהו (חוץ מזמן) אם תשתמש בה.

יכול להיות שהזכרון שלך לא בסדר? יכול להיות שהחלפת כרטיס מסך?

ואל תקפיץ את הדיון בבקשה. אתה לא משתמש חדש ואתה אמור להכיר כבר את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

repair לפעמים לא מצליחה למחוק\להעתיק קובץ מה שמוביל להתקנה דפוקה אם בכלל...בקיצור אני יכול להסתכן בפירמוט.

אף אחד לא יודע מה עושים במצב כזה?חוץ מהפונקציות הרגילות...

פורסם
  • מחבר

עידכון:

לאור חיפוש קטן בפורום ניסיתי להחליף את סדר הboot ושמתי את הכונן הקשיח לפני הcd,והפלא ופלא הוא לא עשה ריסטרט אלא נתן לי הודעת שגיאה,

משהו עם unmountable בלה בלה.

יכול ליהיות שכל כל כל הבעיות הן פשוט כתוצאה מהNTFS?!

פורסם
  • מחבר

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

עכשיו באתי לעשות repair,ליד כל מחיצה כתוב את הסוג שלה,ובאופן ביזארי ביותר ליד C כתוב unknown.

מה אני עושה עכשיו?איך אני מסדר את זה???כמובן שאין ת'אופצייה לעשות repair עכשיו...

האם כדאי כבר לעבור ל2000?האם כדאי כבר לעבור לFAT 32?

בבקשה תענו כמה שיותר מהר!

עריכה:

יש אפשרות לעשות שהוא יכיר אותו כNTFS או FAT לא משנה,אם איו תכנה או משהו,העיקר כדי לא לפרמט שוב,ולשמור על המידע הקיים,ואז לעשות repair?

ואם אני מוכרח לפרמט האם כדאי לי לעבור כבר לFAT?מישהו יכול להרחיב בעניין הזה?אני חושב שכל הבעיות שגרמו לי לפרמט עד היום נגרמו בגלל הNTFS המזד**ן הזה...

פורסם
  • מחבר

דומה לא?:

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195

הרי לא יכול ליהיות שסתם יש לי נפילות מערכת כל הזמן,מה כל שבוע אני אפרמט?!אבל בהסתכלות מהירה פנימה לא ראיתי קבל הרוס...

פורסם
  • מחבר

די די די די די!!!!

משהו כאן דפוק בצורה אל טבעית!

עכשיו אני באתי לפרמט ועל C כתוב NTFS ולא unknown כמקודם.

אבל סעאמק עדיין אין לי repair!אז מה עכשיו לא צריך כלום והוא יעלה כרגיל?!

די בבקשה תעזרו הת'רד הזה נקבר ואני עוד פעם יחזור על מעגל הקסמים של לפרמט אחרי שבוע שוב פעם...

עידכון(שימו לב שאני מעדכן כל צעד וצעד ואף אחד עדיין לא עוזר):

עכשיו כראיתי שהוא יודע שזה NTFS ניסיתי פעם אחרונה לעלות "רגיל",אז הוא טען ובמקום לעשות ריסטרט כרגיל הוא עשה chkdsk ולא נתן שום error ואז הוא עשה ריסטרט ואז שום פעם שום דבר...מישהו יכול לעזור לי בבקשה בחיפושים אחר מישהו שהייתה לו אותה בעייה,אני כבר מלא זמן מחפש אצל microsoft

עידכון שני:

מתוך צעד נואש לפני פירמוט באתי לעשות ת'נוהל הרגיל כשחסר קובץ של system32 להפתעתי הרבה גיליתי שהוא לא קיים!

מה עושים במצב כזה?!

פורסם

אני מצטער, אבל הערתי לך כבר פעם אחת ואתה לא משתמש חדש. אני רואה שאתה יודע להשתמש בכפתור העריכה אז אין שום סיבה הגיונית למה אתה מקפיץ את הדיון הזה כל רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים