פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו לControl Panel----->Administrative Tools ----->Internet information servicesותגידו לי אם זה עובד לכם....????כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב.תודה מראש!!!!!
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים יש לי אנטי ווירוס 2005.נכנסתי ללוח בקרה, ADMINISTRAOT TOLS, אבל לא מצאתי שם Internet information services, מצאתי רקservices.אז לחצתי על זה וזה עבד רגיל.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים דבר ראשון IIS = Internet Information Server והאופציה הזאת הכן קיימת ב XP Pro אך אינה מותקנת כברירת מחדל כך שלא לכל אחד יש את זה.שנית גם אני ההיתי עובד עם NIS2004 ו IIS ולא היו לי בעיות כניראה שאולי חסמת אותו באמצעות ה FireWall או שפשוט עצרת את ה service של ה IIS בכל אופן אני ממליץ לך ליפתר מהאנטי וירוס והפיירוול של נורטון ולעבור לתוכנות טובות יותר נוחות יותר וקלות יותר שלא מציקות ומעיקות על המחשב.המלצתי לאנטי וירוס היא: Kaspersky ולפיירוול: Kerio Personal Firewall
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר אוקי,תודה על התגובות.בכל מקרה לא ידעתי שזה לא בא כברירית מחדל,כנראה שאצלי זה הגיע מתי שהתקנתי את ה VS.NET.החלטתי להתקין את ה Mcafee 2005 all in one והכל טוב ויפה. לא רוצה לקחת סיכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.