עבור לתוכן

מודינג ראשון שלי - שאלה על לדים + מאווררים + UV

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה גם בנושא:

האם ישנם סוגים של לדי UV ? אני מתכוון האם יש סוג שיצטרך נגד בעל 75 אוהם ולד ויצטרך נגד אחר או משהו כזה ?

והאם יש צבעים ללדי UV וגדלים ?  והאם אני לוקח לד שמפיץ יותר אור ( גדול ) אני יצטרך נגד אחר או משהו כזה ?

והאם יצירת מפסק ללדים היא פשוטה כמו שזה נשמע ? ( פשוט לשים מפסק בין המולקס ללדים בחוט חשמל אחד מתוך השתיים ? )

ועוד משהו שלא הכי קשור, האם יש מדריך איפשהו להוספת לד למאורר ? כי לא מצאתי בשום מקום אבל אני זוכר שראיתי את זה איפשהו.

והאם אני עושה  2 לדים במאורר ( לדים UV ) איזה נגד אני צריך לחבר להם ? 

נ.ב

אני ממש לא מבין בכל החישובים האלקטרונים :\

וגם לא פתחתי נושא חדש כי ראיתי שיש לו שאלה בערך בנושא שאני מתעניין בו ולא רציתי שברגע שאני יפתח נושא יגידו לי נטחן ! ( נ.ב עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי דברים שיעזרו לי, יותר נכון לא ממש הבנתי :\)

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי שאלה גם בנושא:

האם ישנם סוגים של לדי UV ? אני מתכוון האם יש סוג שיצטרך נגד בעל 75 אוהם ולד ויצטרך נגד אחר או משהו כזה ?

לא ממש, יש חזקים יותר ויש חזקים פחות, לא משהו משמעותי

והאם יש צבעים ללדי UV וגדלים ? והאם אני לוקח לד שמפיץ יותר אור ( גדול ) אני יצטרך נגד אחר או משהו כזה ?

ל UV אין צבע, זהו אולטרא סגולי = מעל יכולת הראייה שלנו. הוא םשוט גורם לדברים רגישים לזהור.

כל עוד המתח והזרם שווים, תצטרך אותו נגד.

והאם יצירת מפסק ללדים היא פשוטה כמו שזה נשמע ? ( פשוט לשים מפסק בין המולקס ללדים בחוט חשמל אחד מתוך השתיים ? )

אתה חותך את הכבל שנותן לך את המתח (צהוב או אדום, תלוי באיזה מתח אתה משתמש), ושם לו מתג שיחבר בין 2 החלקים שנוצרו לך...

ועוד משהו שלא הכי קשור, האם יש מדריך איפשהו להוספת לד למאורר ? כי לא מצאתי בשום מקום אבל אני זוכר שראיתי את זה איפשהו.

והאם אני עושה 2 לדים במאורר ( לדים UV ) איזה נגד אני צריך לחבר להם ?

סטיקי

נ.ב

אני ממש לא מבין בכל החישובים האלקטרונים :\

וגם לא פתחתי נושא חדש בקשר לנושא כי ראיתי שיש לו שאלה בערך בנושא ולא רציתי לפתוח נושא כדי שיגידו לי נטחן :\

פורסם

תודה רבה על העזרה

ובקשר למדריך של הוספת לדים למאורר לא מצאתי את זה באף אחד מהסטיקי בפורום :\

פורסם

תודה רבה על העזרה

ובקשר למדריך של הוספת לדים למאורר לא מצאתי את זה באף אחד מהסטיקי בפורום :\

לא זכור לי שיש את זה בסטיקי...

אבל זה די פשוט... אתה קודח מקומות במאורר בשביל הלדים (כמובן שלא יפריעו לפעולת המאוורר)

מכניס לשם את הלד ואז נותן להם את המתח מן המתח של המאורר עצמו ולפי זה אתה קובע להם איזה נגדים. אם אתה צריך עזרה בכך תגיד לנו.

פורסם

כן זה אולי פשוט לך אבל לא בשביל אחד כמוני  :P

איך בדיוק אני מחבר את זה למתח של המאורר ?

ואיך אני יודע איזה מתח יש למאורר ? ( 5 או 12 ? )

והאם הוספה של לדים יכולה לפגוע בפעילותו של המאורר (האטתו) ?

ואם אני ירצה לעשות ריאובאס בעתיד אז זה ישלוט לי גם על העוצמה של הלד נכון ?

ועם אני ישים 4 לדים במאורר 2 UV ו2 רגילים האם זה יפגע באור UV ?

אוף אני גם זוכר שראיתי איפשהו מדריך מפורט על זה ואני לא מוצא את זה בשום מקום :\

ועוד משהו יש לי כמה שרשראות לצוואר כאלו שקיבלתי מסלקום אולי מישהו מכיר ?

שיש אפקט של לד ופרסקפט אבל מה שיפה בזה שהלד הוא אולטרה סגול והוא בדיוק כמו פלורסנט, הוא מפיץ אור סגול ובנוסף הוא מאיר דברים הרגישים לUV

האם יש לי אפשרות לפרק את זה ולעשות בהם שימוש ? תאמת זה ממש נראה כמו לייזר לד סגול עם UV חח :>

אז רציתי לדעת עם אני ישים לד UV במאורר שקוף אז הוא יאיר לי אותו בסגול ? בנוסף יתן לי  את אפקט הUV ?

או שלא יראו כלום אלא עם כן אני יצבע תמאורר בספריי פלורסנטי ?

חח רק עכשיו שמתי לב כמה שאלות רשמתי מצטער על השאלות אבל אני סקרן :>

פורסם

תודה אחי

אחלה מדריך יום ראשון אני יגש לעבודה בתקווה שאני ישיג לדים UV באזור ירושלים עם לא נדפקתי ואני צריך לעשות הזמנה מהאינטרנט ולשלם על המשלוח פי 3 יותר מהמוצר עצמו :(

דרך אגב לי יש מאורר שכולו שקוף אני מתכוון גם המסגרת זה ישנה משהו ? האם זה יאיר גם את המסגרת ?

פורסם
  • מחבר

Tov Tov וואלה... הזכרת לי שאפשר לעשות את הלדים בתוך המאוורר.. חחחח כנראה שאני אעשה את זה.

אוף איזה באסה לא הספקתי לקנות את הדרמל של וולף היום.. אז הכל נדחה. נראה למתי..

ודבר אחרון, עם מה אני קודח במאוורר? (בשביל התעלות של הלדים). כי מקדחה נשמע לי יותר מדי חזק.. יש מצב שאני עושה את זה עם הדרמל עם ראש חריטה או משהו??

פורסם

חח :>

אני היום קניתי תדרמל של וולף ואפילו קיבלתי תדיסקיות המחוזקות שעולות 50 שקל בחינם :xyxthumbs: ועוד כמה מוצרים ספריים וכו'...

רק נשאר לי לקנות את הלדים אבל הייתי היום בכל תלפיות ולא מצאתי שום חנות נראה לי זה עבוד

ובקשר לחורים אפשר לעשות עם מברגה ותחבר לה ראש מקדח או שבאמת תעשה עם הדרמל :>

פורסם

Tov Tov וואלה... הזכרת לי שאפשר לעשות את הלדים בתוך המאוורר.. חחחח כנראה שאני אעשה את זה.

אוף איזה באסה לא הספקתי לקנות את הדרמל של וולף היום.. אז הכל נדחה. נראה למתי..

ודבר אחרון, עם מה אני קודח במאוורר? (בשביל התעלות של הלדים). כי מקדחה נשמע לי יותר מדי חזק.. יש מצב שאני עושה את זה עם הדרמל עם ראש חריטה או משהו??

אפשר עם מקדחה אל תפחד...

פורסם
  • מחבר

טוב.. אני אראה. וצריך להוציא את הכנפיים לפני הקדיחה?

ואם כן, אז איך? יש לי מאוורר מג'ב טק 120 מ"מ,

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1645&cat=81&page=1

ובקיצור זה ממש דק הפלסטיק החיצוני (המסגרת). וגם חשבתי, יש עליו גריל כזה שמגיע לכל הקצוות. אולי אני אשתמש בו בשביל להעביר את הזרם של אחד החוטים?

פורסם

תגיד מאיפה קנית את המאורר הזה ? מJABTECH ? שמתי לב שזה חנות מאוד טובה יש לה הכל אבל פעם ראשונה שאני שומע עליה

הם בכלל עושים משלוחים לארץ ?

פורסם
  • מחבר

כן זה מג'בטק, אבל הם הפסיקו לשלוח לארץ.. אין לי מושג למה. שלחתי להם מייל, והם אמרו לי שהם יחזירו את המשלוח לישראל. כששאלתי אותם מתי, הם לא ענו לי..

אני מת שהם יחזרו, אני רוצה להזמין אזיקונים, הערכה של וונטק שמכסה את הPCI והDDR, ועוד כמה דברים..

פורסם

כן גם אני, חחח אבל אחי עכשיו קרעת אותי.. האזיקונים האלה דרך אגב זה הדבר הכי מטומטם לקנות, כי אתה פשוט יכול לקחת אזיקונים רגילים ולצבוע אותם בספריי UV, מה שאני עושה ..

גם אני נדלקתי על ה מכסי PCI האלה, וגם אני רוצה לקנות מאורר 120מ"מ ואני לא יודע עם לקנות גנרי פשוט ולצבוע אותו ב UV או לקחת מאורר UV מוכן :\

פורסם
  • מחבר

למה קרעתי אותך? חבילה של 10 אזיקונים ב0.12 דולר? מה רע? אם אני קונה כבר את הערכה של הPCI\DDR אז אני אוסיף את זה וזהו.

אני אישית ראיתי את המאווררים האלה בהרבה פרוייקטים והם מאירים\זוהרים מעולה - לא יודע אם ספריי יגיע לזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים