עבור לתוכן

מחפש כרטיס זיכרון SD טוב

Featured Replies

פורסם

האלן

יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה :() ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר....

הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת)

אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא....

יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה?

תודה

פורסם

אני גם קניתי ב-ksp כרטיס זיכרון של    128mb a-data אבל מסוג compact flash ועד עכשיו הוא פועל מצויין. אין תלונות :xyxthumbs: חוצמזה ksp חנות מצויינת שתקבל את הכרטיס חזרה אם הוא לא טוב ותחליף לך אותו בלי שום בעיות.

אבל אם יש לך יותר כסף אני ממליץ לך לקנות 256mb קצת פחות מהיר..

פורסם
  • מחבר

chevy תודה רבה, מצאתי שם את ההצעה הנ"ל:

http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=571&lead_id=&look=

של חברת sandisc, כתוב שהוא מהיר מאוד ויש עליו אחריות 5 שנים, והוא באותו מחיר כמו הכרטיס של A-DATA בKSP מה אתם אומרים? כי ההצעה הזאת נראית לי ממש טובה, מה אתם אומרים על חברת סאנדיסק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים