פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים 7 RMS לא נחשב לחזק בכול מקרה תגביר עד הסוף ותגיד אם זה חזק בשבילך.לפי מה שאני יודע עוצמה לא נמדדת על ידי הRMS יש עוד גורמים למרות שבמקרה הזה אני כמעט בטוח שהסאב הזה לא ירעיד קירות
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אל תקפיץ...PMPO זה לא דבר רע אבל אם חברה משתמשת בו בשביל להציג את המוצר שלה אז כן.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אוקיי...RMS זה ההספק נטו של הרמקולכמה שהוא באמת יוציא לך אם תחבר אליו מגבר ותיתן לו תנאים טובים (או סאב אקטיבי כמו אצלך)PMPO זה גם עוצמת סאונד רק שאם הרמקול יגיע "בטעות" באמת לרמה הזאת הוא פשוט ישרף... ימות ויתפוצץ לך בפניםסתם דרך שיווקית של חברות להגיד לך בעצם עד כמה הרמקול שלהם חזק... וואלה בטח.חברה שנותנת נתוני PMPO באמת לא שווה את הרמקוליםאלא אם כן מראש אתה הולך על רמקולים זולים יחסית... כמובן שזה תלוי בךיניב
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר המלצה: חשוב על תקנו מוצרים שהם באותו יצור של אותו חברה ,רק שהם בכמה שמות שונים ,אני כבר נלפתי בפח הזה, במיוחד שמות של חברות שאף אחד לא מכיר!(LENCO"")?דוגמא טלויזיה טורקית ברמה נמוכה .אני ואבא שלי לקחנו את הטלויזיה הזאת וזרקנו אותה מצוק ,וראינו מה קרה לה מנהג מסורתי.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.