עבור לתוכן

סוקט 939 למעבדי AMD 64BIT - הדבר הבא?

Featured Replies

פורסם

מנהל פורום נכבד, מתי יצא הסקירה המקצועית שלך או של כמה משתמשים על המעבר הגדול.

מבחינת יתרונות ביצועים,מחירים. אלו דברים נצטרך ואלו נוכל להשאיר מהמחשב הישן (כ.מסך, זכרונות...)

תודה

פורסם

על מה אתה מדבר בדיוק ?

פורסם

הוא שאל מתי אתם (המנהלים) תעשו (אם בכלל) מאמר שיהיה כתוב בו מהם ההיתרונות של סוקט939 ומה ההבדלים שלו מהסוקט הישן, ומה צריך לקנות או להשיר כדי שיהיה מחשב מתקדם יותר,

ככה אני הבנתי את מה שהוא כתב

פורסם
  • מחבר

הלוחות החדשים של AMD עוברים לסוקט עם 939 פין. השאלה שלי מתי יצא סקירה מצדכם על כל העניין החדש.

אני יודע שלא מזמן יצאה סקירה קטנה אבל היא לא הייתה מקיפה  - מבחינת זכרונות חדשים (יותר פינים על הזכרון)

כרטיס מסך המותקן על PCI-X וכו'....

מקווה שהסברתי את עצמי טוב!

פורסם
  • מחבר

יצא משהו בקרוב????? זה נראה לי נורא חשוב לפני שקונים היום מחשב אולי אפשר להשוות את זה למעבר בין 486 לפנטיום.... אני טועה?

פורסם

אתה מחפש סקירה ספציפית של האתר שלנו או בקירה באופן כללי באינטרנט?

תושבת 939-פינים כבר קיימת מזה מספר חודשים בשוק העולמי, המעבר מתחיל להתחזק בקרוב עם יציאת מעבדים זולים יותר לתושבת זו.

כיום קיימות שתי ערכות שבבים מובילות, של VIA אשר נקראת K8T800Pro ושל Nvidia אשר נקראת nForce3-250Ultra. קיימים לוחות אם אשר מתבססים על ערכות שבבים אלו ואליהם ניתן לצרף את זכרונות ה-DDR וכרטיס המסך באפיק AGP מהמחשב היותר ישן שלך (בהנחה שהוא לא בן 5 שנים עם אפיק ISA או AGPx2 וזכרונות SDRAM ;)).

בקרוב יצאו לשוק לוחות אשר מתבססים על ערכות השבבים החדשות של VIA ו-Nvidia. לראשונה קוראים K8T890 (יש עליה חדשה באתר עם לינקים לביקורות ראשוניות) ולשנייה קוראים nForce4. ערכות השבבים הללו יתמכו גם ב-SLI למי שחפץ. אליהם ניתן לצרף את זכרונות ה-DDR מהמחשב הישן יותר אך יש לרכוש כרטיס מסך חדש המיועד לאפיק ה-PCIe החדש.

הלוחות אם אשר מתבססים על ערכות השבבים החדשות יגיעו לשוק בערך בחודש הקרוב (בארץ ייקח כנראה יותר זמן) ומחיריהם יהיו גובהים יותר משל ערכות השבבים הקודמות (ככל הנראה).

מהם היתרונות שלהם עלפ ני הקודמים להם? נצטרך לחכות ולראות כאשר הלוחות אם הראשונים יגיעו לשוק ויהיו עליהם ביקורות באינטרנט.

פורסם

כמה זמן בערך ישארו הלוחות בסקוט 939 ?(יותר משנתיים?)

פורסם

אני מאמין שכן, AMD אינה ידועה כחברה שמשנה תושבות כל שנה.

אני מאמין שבמהלך השנה הקרובה AMD תמשיך לקיים את תושבת A למחשבי Low-End, את תושבת 754 למחשבי Mid-End+ ואת תושבת 939 למחשבי Mid-High-End ומעלה.

המטרה לאחר מכן תהיה להעלים את תושבת A ולהפוך את ה-754 לתושבת למחשבי ה-Low-End, את תושבת 939 למחשבי Mid-End ואת תושבת xxx (לא ידועה עדיין) למחשבי Mid-High-End ומעלה.

פורסם

אני מאמין שכן, AMD אינה ידועה כחברה שמשנה תושבות כל שנה.

אני מאמין שבמהלך השנה הקרובה AMD תמשיך לקיים את תושבת A למחשבי Low-End, את תושבת 754 למחשבי Mid-End+ ואת תושבת 939 למחשבי Mid-High-End ומעלה.

המטרה לאחר מכן תהיה להעלים את תושבת A ולהפוך את ה-754 לתושבת למחשבי ה-Low-End, את תושבת 939 למחשבי Mid-End ואת תושבת xxx (לא ידועה עדיין) למחשבי Mid-High-End ומעלה.

מתי המטרה תיקרה?

עוד שנה?

פורסם

מה שיפה זה שגוגל עובד גם בשביל אנשים שהם לא מנהלי פורום ב-HWZONE, ומכיוון ש-AMERUCIUM לא ממש עובד ב-AMD הוא יודע בדיוק כמוך בלי לחפש ב-GOOGLE.

או במילים אחרות תוציא את האצבע מהאף וחפש ב-GOOGLE. (רציתי להגיד משהו אחר במקום אף....) :P

פורסם

מה שיפה זה שגוגל עובד גם בשביל אנשים שהם לא מנהלי פורום ב-HWZONE, ומכיוון ש-AMERUCIUM לא ממש עובד ב-AMD הוא יודע בדיוק כמוך בלי לחפש ב-GOOGLE.

או במילים אחרות תוציא את האצבע מהאף וחפש ב-GOOGLE. (רציתי להגיד משהו אחר במקום אף....)  :P

אתה יכול לענות לי בבקשה על השאלה........

פורסם
  • מחבר

captaincaveman - לא בקשנו שתפגין את טיפשותך ברבים יאללה שב בשקט ואל תתערב....

חבר'ה יש איזה מאמר או אתר שיכול להשסביר לי יותר טוב את המעבר לסוקט 939

פורסם

"אני מאמין שכן, AMD אינה ידועה כחברה שמשנה תושבות כל שנה.

המטרה לאחר מכן תהיה להעלים את תושבת A ולהפוך את ה-754 לתושבת למחשבי ה-Low-End, את תושבת 939 למחשבי Mid-End ואת תושבת xxx (לא ידועה עדיין) למחשבי Mid-High-End ומעלה"

מישהו יכול להגיד לי מתי תיהיה המטרה?

תודה...

פורסם

מישהו יכול בבקשה לענות על השאלה שלי.....

"אני מאמין שכן, AMD אינה ידועה כחברה שמשנה תושבות כל שנה.

המטרה לאחר מכן תהיה להעלים את תושבת A ולהפוך את ה-754 לתושבת למחשבי ה-Low-End, את תושבת 939 למחשבי Mid-End ואת תושבת xxx (לא ידועה עדיין) למחשבי Mid-High-End ומעלה"

מישהו יכול להגיד לי מתי תיהיה המטרה?

תודה...

פורסם

AMD לא ספקה מידע כזה, תצטרך להעזר בהרבה סובלנות ולחכות עוד חודש בערך. כולנו נחכים כאשר המעבדים הזולים לתושבת 939 יגיעו לשוק בכמויות גדולות יותר יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים