פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה....הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אהבתי מאוד... את החלון... הייתי מציע לך לעשות איזה חריטה יפה על החלון.. ולהאיר את החריטה בלד אדום...
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר כן מתוכננת חריטה בחלון מקדימה...צפו לעידכונים בהמשך...יש חופש עכשיו אז יש זמן
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים התמונה בגג לא במרכז והחלון בפאנל הקידמי לא משהו , זה נראה כמו סתם חור לא שימושי וזהו ....תעשה לזה איזה משהו , כמו חריטה או שפשוט תסגור את זה
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר התמונה בגג לא במרכז והחלון בפאנל הקידמי לא משהו , זה נראה כמו סתם חור לא שימושי וזהו ....תעשה לזה איזה משהו , כמו חריטה או שפשוט תסגור את זה אמרתי שאני עושה לזה חריטה כבר....והציור בגג כבר מכוסה בשחור זה תמונה מלפני שצבעתי....
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר אנשים תנו לי רעיון מה לחרוט מקדימה....משהו יפה אבל לא מסובך....איזה מילה או משהו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.