פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי אל הTV ואני רואה את המסך של המחשב בטלויזיקה הבעיה שלי שאני שם סרט אני לא רואה אותו במסך של ה TV אך במסך של המחשב אני רואה מה יכולה להיות הבעיה? ומהם ההגדרות המומלצות לכוון את הגדרות המסך כדי שיראו הכי טוב שניתן... נ.ב יש לי כרטיס 9700NP
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים תגדיר כך שהטלויזיה תהיה Primary Device ולא Secondery זה יפתור את הבעייה שלך חג שמח.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר איפה בדיוק אני מגדיר את זהבכרטיסיה שם יש רק להלדיק או לכבות את המצב שאני יראה בטלויזיהאני משתמש מאפיינים על שולחן עבודה-->מתקדם-->displayלא דרך תוכנה ...
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים יש כזה כפתור 1 ו 2תבחר 1 איפה שיש את ה TVו 2 איפה שיש את המסך של המחשב שלךחג שמחיניב
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר אוקיי הצלחתי שיחקתי עם שני ריבועים כאלה ואני יכול לראות סרטים עכשיו איך כדאי להגדיר את הרזולוציה,ריענון,צבעים כדי שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר שאפשר תודה רבה
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים לא יודע אם יש הבדל מתי שמדובר בסרטיםחוץ מזה כמה כבר אופציות יש לך... 10 סהכתריץ אותם זריז תראה אם יש הבדל ותבחר מה הכי טוב לךיניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.