עבור לתוכן

נעה מחשבים נגד OMC

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם!

רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן?

איך השירות וזמן ההספקה שלהם?

תודה מראש.

פורסם

עדות עצמית אני יכול להגיד לך רק על נעה מחשבים, קניתי שם ספק יקר לפני איזה חצי שנה והשרות היה לא מהעולם הזה. הדאגה של המוכר למכור היתה יותר מהדאגה שלי לקנות. הוא דאג להתקשר ולעדכן אותי והיה נחמד מאוד במעמד הקנייה ולאחר. אני בהחלט אשוב לרכוש שם בעתיד.

מomc על אף שזה מטר מהבית שלי לא שמעתי דברים לא לטובה ולא לרעה, ובמיוחד אני לא מכיר נפש חיה שקנתה שם =>

פורסם
  • מחבר

תודה ששיתפת אותי ביחסך לחנות.

ההתלבטות שלי אם לקנות מנעה היא מפני שאני גר יחסית רחוק משם, נעה זה בנשר ואני גר לפני נהריה ככה שזה בערך 1 ומשהו נסיעה אליהם. לעומת זאת יש את OMC בכרמיאל שזה בסביבות חצי שעה ארבעים דקות נסיעה ומשם. פשוט בנעה המבחר גדול מאוד ואילו ב OMC רוב הרכיבים שאני רוצה לקנות אין להם.

תודה.

נ"ב: הם סיפקו לך את הספק מהר?

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את זמן האספקה אבל מה שאני כן זוכר שהוא עידכנן אותי לגבי ההגעה ברגע שהוא ידע משהו חדש ולא נתן לי להתעצבן בבית ולחכות.

מה שטוב שם זה שאתה יכול לברר מה יש במלאי גם דרך האתר שמתעדכן לגבי המלאי גם בטלפון וגם דרך המענה סגנון הצ'ט עם הנציג מחירות באינטרנט.

מה שכן הם לא עיכבו לי את המשלוח בגלל קומבינות של משלוח קבוצתי וכו'. דאגו שזה יגיע מהר ובזמן.

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

אני מאמין שיש עוד אנשים שקנו בחנות הזאת. בבקשה תגיבו.

חג שמח.

פורסם

אני קניתי מנועה...

ואני יכול להגיד לך רק מילים טובות... אין פה אפילו התלבטות בכלל...

תקנה מנועה בלי מחשבה שניה...

יש להם ייחס, מבחר, שירות אמינות כל מה שאתה רוצה...

דברים במלאי יכולים להגיע אליי אפילו למחרת ההזמנה..

ודברים שאין להם הם יעשו לך הזמנה אישית...

לי למשל הביאו את ה6800 במיוחד בהזמנה אישית תוך שבוע!

פורסם

ההתלבטות שלי אם לקנות מנעה היא מפני שאני גר יחסית רחוק משם, נעה זה בנשר ואני גר לפני נהריה ככה שזה בערך 1 ומשהו נסיעה אליהם. לעומת זאת יש את OMC בכרמיאל שזה בסביבות חצי שעה ארבעים דקות נסיעה ומשם. פשוט בנעה המבחר גדול מאוד ואילו ב OMC רוב הרכיבים שאני רוצה לקנות אין להם.

תודה.

יש לי פתרון !

יש לך בדרך חיפה-עכו - קצת אחרי צומת צבר ולפני מוצארט חנות...KSP שמה.

גם קרוב - 20 דקות נסיעה ממך בלחץ - וגם זול !

:xyxthumbs:

פורסם

אותי דווקא נועה אכזבו ... בפעם הראשונה שקניתי הכל היה בסדר בפעם השנייה שהזמנתי מהם מקלדת ועכבר ולמרות שהם לא היו הכי זולים העדפתי אותם עקב הניסיון הטוב ובעיקר בגלל שהיה להם את זה במלאי

והיתי צריך את זה כמה שיותר מהר למחשב החדש בגלל שלא היו לי אחרים

ok עובר יום יומיים שלושה ימים ואני בודק את ההזמנה ועדיין שום דבר לא זז לאחר שהם מציינים אצלם "מוצר במלאי - אספקה מהירה תוך 72 שעות" ... בסדר אז אני מתקשר ושואל אותם מה קורה עם ההזמנה

אחרי דקה בערך הוא אומר לי שהוא לא מוצא את זה והם יתקשרו אלי עוד כמה דקות ... עוברות כמה דקות ... עוברות כמה שעות ... עובר יום ונאדה לא מתקשרים ... טוב אני מתקשר שוב אחרי יומיים

ושוב אותו דבר בדיוק ... לא חוזרים אלי... ככה אותו דבר 3 פעמים שדיי מחשידים איך העסק שם מתנהל אם הם לא מוצאים הזמנה פשוטה ... טוב אחרי שבוע בערך כשהתקשרתי אלהם אז הם אמרו שבכלל זה אמור להגיע אלהם היום ושזה לא היה במלאי ... ואז עוד שבוע לחכות עד שזה הגיע סוף סוף

ככה שבמקום לחכות 72 שעות כמו שהם אמרו אז חיכתי שבועיים שזה אולי לא הרבה כלכך אם הם לפחות היו אומרים שאין להם את זה במלאי ! אני הסתמכתי על זה שהם כתבו שיש להם את זה במלאי

וזה יגיע תוך 72 שעות ובסוף נתקעתי עם מחשב חדש במשך שבועיים בלי יכולת להפעיל אותו  >:(

פורסם

זה לא אשמתם שהיה רשום שבמלאי ולא היה,יכול להיות שהיה להם במלאי ובדיוק נגמר ולא הספיקו לעדכן לפני שהזמנת

באשר לזה שלא חזרו אלייך אולי היה לחץ בעבודה ושכחו ממך

אגב לא חבל על השבועיים ??? יכולת מחנות מקומית לקנות עכבר+מקלדת פשוטים באיזה 100 שקל

וגם יכולת לשנות את ההזמנה למקלדת+עכבר אחרים הנמצאים במלאי

פורסם

תודה.

אני גר בכרמיאל, ו-OMC נמצאת 5 דקות מהבית שלי.   לפני חודשיים הלכתי לברר שם בקשר לקניית מחשב חדש, וגילתי שהבעיה המרכזית היא שאין להם כמעט רכיבים משתלמים.

המארז הלא ג'נרי הכי זול עולה 550 שקל (אין להם Compucase) , מעבדי AMD-64 היו להם רק ממהירות של 3200, והוא היה יחסית יקר אצלם באותה תקופה. (1450 לעומת 1300 ב-KSP), זיכרונות יש להם רק של חברת GAIL או זיכרונות ג'נריים (512 מגה DDR400 של GAIL עלה 640 בעוד שב-KSP זיכרונות דומים של

A-DATA עלו 490), ומבחר כ.המסך שלהם היה קטן (רציתי כ.מסך ב-700 שקל בערך, היה להם רק את

ה-5200\9200 או את ה-9600XT בטווח המחירים הקרוב).      

בסוף קניתי ב-KSP בסניף שע"י מוצרט.  לדעתי כדי לך לקנות או שם או בנועה. OMC לא עשתה עלי רושם טוב.

פורסם

עם הניסיון שלי עם נועה יש להם נטיה להבטיח לך שהם יחזרו אליך כל פעם מחדש ואף פעם לא חוזרים אליך.

הבעיה היא שאתה מוצא את עצמך מתקשר שוב ושוב באותו נושא וכל פעם אתה מקבל את התשובה הקבועה "נחזור אליך תוך X זמן".

פורסם

מהניסיון שלי התאכזבתי מנועה, אבל החנות הייתה סבבה בסופו של דבר.

הזמנתי מהם הם היו נחמדים והכל סבבה אז בזמנו הזמנתי 9800SE של הרקיולס ושילמתי על בדיקת של אומגה

לכאורה בדקו לי אבל הכרטיס היה מלא בארטיפקס, קיבלתי את מלוא כספי האומנם אבל לא את ה-70 של על הבדיקה

שהתבררה להרבה גם פה בפורום כשקרית ! :'( אז באמת אולי בדיקות זה לא התחום שלהם אבל אם להיות אובייקטיבי החנות נראת נחמדה

והמוכר לא עושה לך טובה שהוא מוכר לך כמו ב KSP.

פורסם

קנית לפני כ1/2 זכרון מנעה והיית מאוד מרוצה מהשירות.

לא חזרתי אליהם עם תקלה אבל שירות קנייה היה מאוד חביב.

הבעייה שזו רשת קטנה ולך תדע אם הם לא יסגרו בעוד חצי שנה שנה?

לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולקנות ברשת אמינה שבשוק הרבה זמן.

פורסם

זה לא אשמתם שהיה רשום שבמלאי ולא היה,יכול להיות שהיה להם במלאי ובדיוק נגמר ולא הספיקו לעדכן לפני שהזמנת

באשר לזה שלא חזרו אלייך אולי היה לחץ בעבודה ושכחו ממך

אגב לא חבל על השבועיים ??? יכולת מחנות מקומית לקנות עכבר+מקלדת פשוטים באיזה 100 שקל

וגם יכולת לשנות את ההזמנה למקלדת+עכבר אחרים הנמצאים במלאי

נו באמת ... אתה רציני עם התגובה הזאת ? או שאתה פשוט מלקק להם מאיזה שהיא סיבה  ? :-* spank.gif

קודם כל כל הקטע של לרשום מה במלאי ומה לא במלאי לא שווה בכלל אם הוא לא מעודכן בכלל ! מה זה שווה אז אם אני לא יכול לסמוך על זה ?

אבל נגיד שבידיוק על השנייה הזמינו את האחרון

ומה זאת אומרת "היה לחץ" קודם כל לא ניראה לי שהיה להם לחץ היסטרי דבר שני זו לא אמורה להיות בעיה שלי ! אם יש לחץ אז שיתגברו את הכוח אדם ! הם לא יכולים להגיד לי כל פעם שהם יתקשרו

אלי עוד 3 דקות ואז לשכוח מימני לא משנה כמה "לחץ" יש להם ! ומילא זה היה קורה פעם אחת אבל זה קרה לפחות 3 פעמים ! אני לא צריך לרדוף אחריהם ההפך !

ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו  ::)

ומה זאת אומרת לקנות מחנות אחרת סתם מקלדת ועכבר פשוטים ?!?!?!??! למה אני צריך לבזבז עוד מאה שקל !!!?!?! סתם ככה בגלל שהם לא עומדים בהתחיבויות שלהם ? מה ניראה לך שאני מדפיס כסף מהמדפסת שלי ?

ונגיד והיתי קונה ולמחרת זה היה מגיע , מה היתי עושה עם זה ?

אם היתי יודע שזה ככה אז היתי קונה כבר מאופיס דיפו היקרנים וזהו  :-X

ולא יכולתי לשנות את ההזמנה כי זה מה שרציתי וזה הדבר היחיד שהיה בתקציב שלי ! כמו כן זה הדבר היחיד ש"היה זמין במלאי תוך 72 שעות"

מה ביקשתי בסך הכל לדעת מה קורה עם ההזמנה שלי ? לדעת איפה היא נמצאת ? לא יודע מה אתכם אבל הניסיון שלי עם KSP היה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מודה לכולכם.

יש כן משהו שממש התנסה עם OMC?

חג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים