פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים Leadtek / Gainward "Golden Sample" vההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אלה יצרני השבבים. לפותח הת'ראד: ממה שהבנתי, הGOLDEN SAMPLE הוא GT ששמו אותו בOC תמידי לULTRA. עדיף אותו, כי ככה אתה לא צריך OC, ולא מאבדים אחריות. והוא גם יפה יותר לפי דעתי
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר וגם רועש יותר - אם זה מפריע עד כמה הוא יותר רועש מהLeadtek? בגדול רעש לא ממש מפריע לי
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים הוא לא רועש יותר.... זאת סתם סטיגמה שנדבקה לכרטיס הזה....GAINWARD כללו בדריברים החדשים שלהם אפשרות שליטה ידנית במאוורים... מה שנותן לכם אפשרות להנמיך/להגביר את המהירות.וגם הכרטיס כולל 2 מאווררים, לכן כל אחד מסתובב במהירות פחות גבוהה...וגם כשהמאווררים נמצאים במקס הם לא רועשים....
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר הוא לא רועש יותר.... זאת סתם סטיגמה שנדבקה לכרטיס הזה.... GAINWARD כללו בדריברים החדשים שלהם אפשרות שליטה ידנית במאוורים... מה שנותן לכם אפשרות להנמיך/להגביר את המהירות. וגם הכרטיס כולל 2 מאווררים, לכן כל אחד מסתובב במהירות פחות גבוהה... וגם כשהמאווררים נמצאים במקס הם לא רועשים.... תודה,אז אני אלך על הGAINWARD.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אין בעיה אחי....אני מבטיח לך שאתה תתפעל ממנו ואתה לא תאמין לאיכות תמונה לביצועים... אני עם המפרט שלי (בחתימה) קבלתי כמעט 12 אלך ב3dmark03חוצמזה כדאי לך לבדוק שאתה מקבל את הGOLDAN SAMPLE שבא סטוק עם מהירויות אולטרה....חוצמזה הוא כרטיס יפה בטירוף
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים ה LEADTEK יגיע ל OC גבוהה יותר בסופו של דבר !! וגם ל GAINWARD אתה תעשה OC אז עדיף לדעתי ללכת על ה LEADTEK שגם יותר שקט וגם אוברקלוקר טוב יותר...
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים הוא לא שקט יותר אחי...!! אתה טועה בגדולוהGAINWARD עוקף את הלידטק בOC ובה סטוק עם מהירויות U....אין לך מה להגיד... והוא גם הרבה יותר יפה....כן כן... יש כאלה שזה משנה להם
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים תביא לי קישור שמוכיח שה GAINWARD עובר ב OC את ה LEADTEK...לאיזה תדר היגעת מקסימום ליבה/זיכרון על ב GAINWARD ??
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים שמע... אין לי כוונה לפתוח פה וויכוח...שניהם כרטיסים מצויינים...אני חושב שהGAINWARD יותר טוב (והוא גם זכה במדליה שמוכיחה זאת)אתה חושב שהלידטק יותר טוב...שפותח הת'ארד יבחר מה מתאין לו יותר.... בכל מקרה הוא לא יפסיד פה
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר עוד משהו לGainward יש VIVO? כי אני יודע של Leadtek יש ואני מעדיף משהו בעל VIVO אז על מה אתם ממליצים? אני מזמין כנראה ביום שישי כי מחר סגור
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים לשניהם אין vivoוהgainward הרבה יותר יקרלprolink pixelview geforce 6800 ultra golden limited יש nvtv אם זה עוזר לך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.