עבור לתוכן

Amd xp +3200 VS Amd 64 +3000 VS Intel P4 3.0 800fsb

Featured Replies

פורסם

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין

אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ?

אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ???

אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

פורסם

דבר ראשון ת-axp תפסול.

דבר שני רק אבל רק אם אתה מקודד קח את האינטל ותוסיף מאורר עצבני.

אם אתה גיימר וכל השאר קח AMD64.

פורסם
  • מחבר

את האמת אני ממוצע בהכל

בגלל זה אני מתלבט, חוץ מזה אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות שנתיים -שלוש ללא שדרוג

פורסם

אם אתהממוצע בהכל אז AMD64 יתאים לך בגלל שהמהירות הכללית שלו הכי גבוהה וזה בא לידי ביטוי על ידי: פיצ'רים עצומים במשחקים, רוב התוכנות עובדות יותר מהר עליו משאר על אינטל 3 ג'יגה, הוא הרבה יותר קר, הוא סה"כ יותר איטי בכמה שניות בקידודים והלוחות הטובים לו הרבה פחות יקרים מאשר לוחות טובים לאינטל.

והכי חשוב תמיכה ל-64 ביט שמייקרוסופט תוציא בעוד פחות משנה, אך אם אתה רוצה יש לינוקס 64 ביט.

פורסם

הכי משתלם זה לקנות 2500 של AMD (בארטון ) ולעשות לו OC לAXP 3200 ... ;)

פורסם

אם אתהממוצע בהכל אז AMD64 יתאים לך בגלל שהמהירות הכללית שלו הכי גבוהה וזה בא לידי ביטוי על ידי: פיצ'רים עצומים במשחקים, רוב התוכנות עובדות יותר מהר עליו משאר על אינטל 3 ג'יגה, הוא הרבה יותר קר, הוא סה"כ יותר איטי בכמה שניות בקידודים והלוחות הטובים לו הרבה פחות יקרים מאשר לוחות טובים לאינטל.

והכי חשוב תמיכה ל-64 ביט שמייקרוסופט תוציא בעוד פחות משנה, אך אם אתה רוצה יש לינוקס 64 ביט.

בקידודים הוא לא פחות טוב בכמה שניות. במקרים מסויימים הוא יותר טוב בכמה שעות כי קידודים יכולים לקחת הרבה זמן. 30% יתרון זה מעט בשניות, אבל הרבה בשעות.

האינטל כרגע משמעותית יותר חלק בעבודה במקביל.

מערכת 64 ביט לא תעזור כל עוד אין תוכנות ב 64 ביט אבל ללא ספק תחיה יותר זמן.

לוחות טובים לאינטל לא יותר יקרים מאשר לוחות ל 64 ביט.

ברב האפליקציות בהן AMD יותר טוב מאינטל משתמש לא ירגיש את ההבדל. משחקים - כרטיס מסך יקבע. אופיס - מספיק סלרון D.

עדיין אפשר להשיג נורטווד שאינו מתחמם.

עד פה אלו העובדות.

אני הייתי מחכה למעבדים הזולים של 64 ביט לסוקט 939 שבדרך. ככה תוכל להנות משני העולמות.

אם אתה חייב לקנות עכשיו אז זה כבר עניין של העדפה אישית. אילו יתרונות יותר חשובים לך.

פורסם

הכי משתלם זה לקנות 2500 של AMD (בארטון ) ולעשות לו OC לAXP 3200 ...     ;) 

הכי משתלם לקנות 2500MOBILE ולעשות לו OC ל 2500MHZ !!! ::)

פורסם

לא מצחיק

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מחכה למעבדים הזולים של 64 ביט לסוקט 939 שבדרך. ככה תוכל להנות משני העולמות.

מתי הם אמורים לצאת? לי נראה שזה דווקא יעלה יותר מסוקט 754 בהפרש די ניכר וחוץ מזה לוחות ל 939 גם יותר יקרים

וזה כבר הופך להיות יקר בהרבה מה 754

פורסם

ועד שיצאו הלוחות שיתמכו ב- 939 ... יעלו המון.. יש רק לוח אחד כזה בפנדס והוא יקר מאוד..

לזה שאמר עם האוברקלוק - סתום

פורסם

אתה סתום פי 100 >:(

חחח BEDBOY "ילד המיטה "

מה אתה מבין ?

אני לא אמרתי מה כדאי לו אני רק אמרתי מה יותר משתלם ומה אני הייתי לוקח ...

פורסם

חח "סתום פי 100"

אבל עזוב אני לא רוצה להתווכח איתך מצטער אם העלבתי אותך

אבל אני לא הייתי עושה את זה כי יש ל XP רק 32Bit כלומר אין לו תוכניות לעתיד...

פורסם

אני לא אמרתי מה כדאי לו אני רק אמרתי מה יותר משתלם ומה אני הייתי לוקח ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים