עבור לתוכן

נשברו 2 פינים במעבד

Featured Replies

פורסם

יש מה לעשות ?

:'( :'( :'(

פורסם

לתת קבורה נאותה

פורסם

יש מה לעשות ?

:'( :'( :'(

תלך למישהו שיודע להלחים שילחים את הפינים(ויעשה עבודה נקיה ללא סימני התעסקות) ואז תלך לממש אחריות

פורסם

אחריות אפשר לממש גם בלי ההלחמה, לא?

פורסם

נזק פיזי = אין אחריות

פורסם

איך זה קרה ?

פורסם

איזה פינים? יש לי PIV 2.0 בלי שני פינים, שניהם היו GND וזהו עובד ללא כל תקלות. תבדוק אם המעבד עובד, אם לא, אתה יכול לנסות לשים חתיכה של סיכה שחתכת עם קטר באורך המתאים ככה שזה יגע במקום של הפין ויהיה בתוך החור.

פורסם

איזה פינים? יש לי PIV 2.0 בלי שני פינים, שניהם היו GND וזהו עובד ללא כל תקלות. תבדוק אם המעבד עובד, אם לא, אתה יכול לנסות לשים חתיכה של סיכה שחתכת עם קטר באורך המתאים ככה שזה יגע במקום של הפין ויהיה בתוך החור.

עד שיגיע איזה פרץ מתח מרשת החשמל והמעבד המסכן שלך, שלא תהיה לו אפשרות להריק את כל המתח, יהפוך לביצה קשה.

ואני באופן אישי לא יודע איזה התנגדות יש לפינים של המעבדים אבל זה משהו ששוה לבדוק לפני שתוקעים סיכות במעבד...

פורסם

יש לי מישהו שמתקן את זה !!!!! בדיוק לפני יומיים הוא דיבר איתי על זה....

זה הטלפון שלו תגיד לו שברק שלח אותך

052-3740600

קוראים לו ירון

תגיד מה ניסגר !!!

פורסם

אתה יכול להתפלל אבל זה לא ממש יעזור,

תחבר אותו ותקווה לטוב...

אם הוא יעשה בעיות נסה לחבר חתיחות מתכת קטנות במקום הרגלים שנשברו.

ב ה צ ל ח ה.

פורסם

עד שיגיע איזה פרץ מתח מרשת החשמל והמעבד המסכן שלך, שלא תהיה לו אפשרות להריק את כל המתח, יהפוך לביצה קשה.

ואני באופן אישי לא יודע איזה התנגדות יש לפינים של המעבדים אבל זה משהו ששוה לבדוק לפני שתוקעים סיכות במעבד...

אם יגיע פרץ חשמל אחרי הספק לא משנה כמה פיני GND יש לך, המעבד ושאר המחשב שלך ילכו לעזזל. GND זה החוט השחור בספק, זה לסגירת מעגל לא להארקה כמו שאתה חושב.

פורסם

לי התעקמו שני פינים ויישרתי אבל שבר זה עניין אחר

מצטרף לשאלה, איך זה קרה ?

פורסם

תגידו אם מתעקמת נגיד שורה של פינים אבל מצלחים בסוף לישר אותם ולהכניס את החרא לסוקט ... לא אמורות להיות בעיות כלשהם כתוצאה מזה נכון ?

ומה בנוגע לאחריות ?

פורסם

למה שתיהיה בעיה עם אחריות, אפלי תכלס פין שבור יש סיכוי שיחליפו לך אם זה לא גלוי במיוחד... אם יבואנים בארץ לא מורידים סינק מכרטיסים שרופים אני לא חושב שהם יבחנו מקרוב מעבד.

פורסם

למה אתה חושב שהיבואנים עיוורים ויקבלו פריט לא תקין מבלי לבדוק אותו לנזק פיסי?

הרי היצרן לא מגבה אותם על כך והם אלה שיצטרכו לספוג את העלות.

אבל אינטל שלא כדוגמת AMD מאפשרת להחזיר לה מעבד עם נזק פיזי (ברר בחנות שבה רכשת את המעבד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים