עבור לתוכן

עידן ה64 ביט,אינטל לא מחזירה מלחמה?

Featured Replies

פורסם

האמנם?

• תגובות 42
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היא עובדת על זה

פורסם

אין היום יותר מדי חשיבות ל 64 ביט על ה DESKTOP מאחר ואין אפליקציות נפוצות שיודעות לנצל 64 ביט, גם כאשר יצאו גרסאות של WINDOWS XP/LONGHORN ב- 64 ביט זה יקח זמן. היתרון של AMD היום על הפנטיום הוא בזכות ארכיטקטורה עליונה על הפנטיום ולאוו דווקא בגלל שהצ'יפים תומכים ב- 64 ביט

הקרב הבא הוא דווקא על מעבדים כפולי ליבות ושתי החברות משקיעות את מירב מאמצי הפיתוח שלהם היום שם מאחר והיתרונות בביצועים של שתי ליבות משמעותיים ביותר

פורסם

אני לא מבין אותכם...אתם אומרים שרק עוד 3 שנים יהיו מערכות הפעלה שיתמכו ב 64bit אבל כבר יש ואפשר להוריד אותם ממיקרוסופט בחינם !

פורסם
  • מחבר

חחח הן שוות לת^ת...

מה זה משנה שאין "הרבה" אפליקציות שתומכות בכזה פס,הרי ישנם כבר משחקים שתומכים בצורה מלאה כמעט,חוץ מזה שאני בטוח שעוד יצוצו כל מיני תוכנות גרפיקה שינצלו אותה(הטכנולוגייה) ופתאום כל העסק יתחיל לפרוח.

אני לא מבין למה החברות נדבקות לעניין של הכפול ליבה,מה הם השיפורים שיתכנו?(חוץ ממהירות...)יכולות חישוב חזקות יותר...הסבר בבקשה.

פשוט אני רגיל לאינטל כמבשרת הטכנולוגיות החדשות ואני חושב שהם מחביאים משהו שיגרום לנו :o...

אני הרבה זמן לא התעניינתי בתחום אז בעדינות איתי אם אמרתי כאן בולשיט מושלם...

פורסם

השיפורים הם שזה יהיה כאילו יש לך שני מעבדים במעבד אחד!

פורסם
  • מחבר

שמעת על HT... ::)

פורסם

מערכת הפעלה Windows XP 64 Bit יש כבר היום בבטה ובקרוב היא תשוחרר אבל.....

אין לך היום תוכנות 64 ביט שיודעות לנצל את מערכת ההפעלה 64 ביט

פורסם

שמעת על HT... ::)

האמת, לא

מה זה?

פורסם

השיפור של שתי ליבות יהיה הרבה יותר משמעותי מאחר ומדובר בחלוקת משאבי מעבד

אבל מעבדי כפולי ליבה ויישומי 64 ביט יהיו נפוצים בכמויות רציניות רק ב- 2007 לפי דעתי

פורסם
  • מחבר

האמת, לא

מה זה?

במקרה שאתה לא ציני:HT=hyper threading (מקווה שכתבתי טוב),שלהזכירך טכנולוגייה שמבוססת בשוק כבר זמן רב...

פורסם

ההפך - אינל מאוד מחזירה מלחמה , עוד מעט יצאו הפנטיום 4F שיהיו גם מעבדי 64 ביט ויבואו עם 2 מ"ב של מטמון - יש להם סיכוי לא רע בכלל לקחת עוד פעם את כתר הביצועים מAMD.

פורסם

אה! hyper threading! פשוט לא הכרתי ת'ראשי תיבות

ומה הקשר? זה תכונה של מערכת הפעלה, הם רק צריכים לתמוך בזה

פורסם

ההפך - אינל מאוד מחזירה מלחמה , עוד מעט יצאו הפנטיום 4F שיהיו גם מעבדי 64 ביט ויבואו עם 2 מ"ב של מטמון - יש להם סיכוי לא רע בכלל לקחת עוד פעם את כתר הביצועים מAMD.

ממש לא בטוח, קודם כל מטמון גדול בא לכסות על חולשה של הארכיטקטורה, AMD מקטינים את המטמון ואינטל מגדילים אותו כל הזמן... מה שמלמד שהארכיטקטורה של AMD הרבה יותר יעילה

מה עוד שמטמון גדול מייקר את המעבד

אותו כנ"ל לגבי מהירות - אינטל מגבירים את המהירות כדי להתמודד עם הביצועים העדיפים של AMD - מה שמוביל להתחממות יתר

בקיצור - אינטל חייבים לצאת עם ארכיטקטורה חדשה למעבד זול, קר, ומהיר על מנת להתמודד עם AMD ונראה לי שזה רק יקרה לקראת המעבר לליבה כפולה מאחר ושם נמצאים רוב מאמצי הפיתוח של שתי החברות

אינטל יכולים עדיין לעשות כל מיני משחקים עם הארכיטקטורה של P4 או אפילו המעבד הנייד החדש שלהם DOTHAN אבל זה לא יהיה להם קל

לא הייתי רוצה להיות מנכ"ל אינטל החדש - הנוכחי הודיע שהוא עוזב....

פורסם

מממממ אני מתאר לעצמי פרסקוט 64 ביט.........פי 2 חום :xyxthumbs: מעניין כמה דברים אני אוכל לבשל עליו :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים