עבור לתוכן

המלצות לכרטיס טלויזיה איכותי ובמחיר הגיוני

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER

נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם

בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA

LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה

וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו.

אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא.

אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או  להיפך , תספרו....

תודה ;)

פורסם

הכרטיס של ASUS הוא מהטובים שיצא לי לעבוד איתם עד היום. הטיונר קולט סטריאו בלי שום בעיה והאיכות שלו גבוהה ביותר (ותמונה מאד נקיה)

AVER - זבל

PINNACLE - הליין החדש שלהם לא רע בכלל, שווה לשקול קניה של ה pctv Stereo

LEADTEK - המפרט של הכרטיסים תמיד נראה כזה מבטיח אבל התוצאה לא כ"כ.. אפילו הדגם החדש ביותר שלהם PVR2000 סובל מכל מיני מחלות מוזרות כמו ליכלוכים בתמונה VCD בפורמט מאד מוזר ועוד בעיות שונות ומשונות

אם אתה חייב את הטיונר (בשביל לקלוט שידורים מאנטנה או כבלים אנלוגיים) אז ASUS הוא המומלץ וגם הפינקל לא רע אם אתה לא חייב רדיו FM

אם אתה לא צריך טיונר ויש לך כסף להשקיע, אתה יכול לקנות את ה convertx של פלקסטור (חייב חיבור USB 2) שעושה הכל בחומרה (כולל הקלטת DIVX !)

תתחדש ! :xyxthumbs:

פורסם

יאלה איזה באסה רק היום בבוקר הזמנתי את הLEADTEK ועוד אמרתי נלך על הכי טוב על ה Expert ! כי יש לי עכשיו מסך LCD 17 ואני רוצה שיהיה הכי איכותי שאפשר

ועכשיו אתם אומרים שהם גרועים ? אז מה לבטל את ההזמנה ?

והאסוס יוצא ממש יקר 571ש"ח בפנדה ! כבר שווה לקנות טלוויזיה לא ?

פורסם

יאלה איזה באסה רק היום בבוקר הזמנתי את הLEADTEK ועוד אמרתי נלך על הכי טוב על ה Expert ! כי יש לי עכשיו מסך LCD 17 ואני רוצה שיהיה הכי איכותי שאפשר

ועכשיו אתם אומרים שהם גרועים ? אז מה לבטל את ההזמנה ?

והאסוס יוצא ממש יקר 571ש"ח בפנדה ! כבר שווה לקנות טלוויזיה לא ?

תבטל

הוא מעפן

מנסיון

ומי אמר שפנדה זה המקום היחיד לקנות חומרה ? תבדוק בלמיר.. האסוס עולה 413 שקל, יש במלאי והוא אפילו יוצא יותר זול מה לידטק EXPERT.

פורסם

אני דווקא מרוצה מה LEADTEK שלי

410 שח בזיגזג לפני כחודש

יניב

פורסם

טוב מחר בבוקר אני יבטל את זה... גם ככה מסך הLCD שלי מראה חרא מה שלא באיכות DVD

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של ASUS הוא מהטובים שיצא לי לעבוד איתם עד היום. הטיונר קולט סטריאו בלי שום בעיה והאיכות שלו גבוהה ביותר (ותמונה מאד נקיה)

AVER - זבל

PINNACLE - הליין החדש שלהם לא רע בכלל, שווה לשקול קניה של ה pctv Stereo

LEADTEK - המפרט של הכרטיסים תמיד נראה כזה מבטיח אבל התוצאה לא כ"כ.. אפילו הדגם החדש ביותר שלהם PVR2000 סובל מכל מיני מחלות מוזרות כמו ליכלוכים בתמונה VCD בפורמט מאד מוזר ועוד בעיות שונות ומשונות

אם אתה חייב את הטיונר (בשביל לקלוט שידורים מאנטנה או כבלים אנלוגיים) אז ASUS הוא המומלץ וגם הפינקל לא רע אם אתה לא חייב רדיו FM

אם אתה לא צריך טיונר ויש לך כסף להשקיע, אתה יכול לקנות את ה convertx של פלקסטור (חייב חיבור USB 2) שעושה הכל בחומרה (כולל הקלטת DIVX !)

תתחדש !    :xyxthumbs:

אהלן גורי אתה רציני אהבתי.

האמת שטיונר לא חשוב לי, העיקר בשבילי זה להמיר את קלטות הוידאו ל CD רק לא ברור לי אם האסוס עושה הכל בחומרה  או חלק בתוכנה? ראיתי רק שהוא מקליט למפג2.

לגבי הפלאקסטור הדבר הזה נראה עצבני יצא לך לעבוד עם אחד כזה? ההבדלים באכות התמונה באמת כאלה גדולים כמו המחיר? ראיתי אותו בחו"ל ממש בחצי מחיר זה מטורף לגמרי הפערים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים