פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים הכרטיס של ASUS הוא מהטובים שיצא לי לעבוד איתם עד היום. הטיונר קולט סטריאו בלי שום בעיה והאיכות שלו גבוהה ביותר (ותמונה מאד נקיה) AVER - זבל PINNACLE - הליין החדש שלהם לא רע בכלל, שווה לשקול קניה של ה pctv Stereo LEADTEK - המפרט של הכרטיסים תמיד נראה כזה מבטיח אבל התוצאה לא כ"כ.. אפילו הדגם החדש ביותר שלהם PVR2000 סובל מכל מיני מחלות מוזרות כמו ליכלוכים בתמונה VCD בפורמט מאד מוזר ועוד בעיות שונות ומשונות אם אתה חייב את הטיונר (בשביל לקלוט שידורים מאנטנה או כבלים אנלוגיים) אז ASUS הוא המומלץ וגם הפינקל לא רע אם אתה לא חייב רדיו FM אם אתה לא צריך טיונר ויש לך כסף להשקיע, אתה יכול לקנות את ה convertx של פלקסטור (חייב חיבור USB 2) שעושה הכל בחומרה (כולל הקלטת DIVX !) תתחדש !
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים יאלה איזה באסה רק היום בבוקר הזמנתי את הLEADTEK ועוד אמרתי נלך על הכי טוב על ה Expert ! כי יש לי עכשיו מסך LCD 17 ואני רוצה שיהיה הכי איכותי שאפשרועכשיו אתם אומרים שהם גרועים ? אז מה לבטל את ההזמנה ?והאסוס יוצא ממש יקר 571ש"ח בפנדה ! כבר שווה לקנות טלוויזיה לא ?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים יאלה איזה באסה רק היום בבוקר הזמנתי את הLEADTEK ועוד אמרתי נלך על הכי טוב על ה Expert ! כי יש לי עכשיו מסך LCD 17 ואני רוצה שיהיה הכי איכותי שאפשרועכשיו אתם אומרים שהם גרועים ? אז מה לבטל את ההזמנה ?והאסוס יוצא ממש יקר 571ש"ח בפנדה ! כבר שווה לקנות טלוויזיה לא ?תבטלהוא מעפןמנסיוןומי אמר שפנדה זה המקום היחיד לקנות חומרה ? תבדוק בלמיר.. האסוס עולה 413 שקל, יש במלאי והוא אפילו יוצא יותר זול מה לידטק EXPERT.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים טוב מחר בבוקר אני יבטל את זה... גם ככה מסך הLCD שלי מראה חרא מה שלא באיכות DVD
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר הכרטיס של ASUS הוא מהטובים שיצא לי לעבוד איתם עד היום. הטיונר קולט סטריאו בלי שום בעיה והאיכות שלו גבוהה ביותר (ותמונה מאד נקיה) AVER - זבל PINNACLE - הליין החדש שלהם לא רע בכלל, שווה לשקול קניה של ה pctv Stereo LEADTEK - המפרט של הכרטיסים תמיד נראה כזה מבטיח אבל התוצאה לא כ"כ.. אפילו הדגם החדש ביותר שלהם PVR2000 סובל מכל מיני מחלות מוזרות כמו ליכלוכים בתמונה VCD בפורמט מאד מוזר ועוד בעיות שונות ומשונות אם אתה חייב את הטיונר (בשביל לקלוט שידורים מאנטנה או כבלים אנלוגיים) אז ASUS הוא המומלץ וגם הפינקל לא רע אם אתה לא חייב רדיו FM אם אתה לא צריך טיונר ויש לך כסף להשקיע, אתה יכול לקנות את ה convertx של פלקסטור (חייב חיבור USB 2) שעושה הכל בחומרה (כולל הקלטת DIVX !) תתחדש ! אהלן גורי אתה רציני אהבתי. האמת שטיונר לא חשוב לי, העיקר בשבילי זה להמיר את קלטות הוידאו ל CD רק לא ברור לי אם האסוס עושה הכל בחומרה או חלק בתוכנה? ראיתי רק שהוא מקליט למפג2. לגבי הפלאקסטור הדבר הזה נראה עצבני יצא לך לעבוד עם אחד כזה? ההבדלים באכות התמונה באמת כאלה גדולים כמו המחיר? ראיתי אותו בחו"ל ממש בחצי מחיר זה מטורף לגמרי הפערים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.