עבור לתוכן

>מתעניין ברכישת רכב וזקוק לכל עזרה\עיצה\הערה\הארה ממתי המעט כאן בעלי נסיון מוכח<

Featured Replies

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46495

הבחור טוען שהשקיע 8-9 אלף שקל ברכב. טסט לשנה וכמו כן הוחלף מנוע (כן, מנוע חדש) לפי כחודשיים. הרכב עבר צביעה מחדש ועוד נטען כי אין שום מכה בשאסי...כלום! :o

קצת מוזר המחיר שהוא מבקש, אך עם זאת יש לזכור שהמינוסים הקוסמטיים של הרכב משמעותיים (בייחוד הגג), אבל השאלה היא האם עד כדי כך שיביאו אותו לרדת (רישמית) 7 אלף מתחת למחירון...לא מריח טוב. :-\

על כל פנים, יש מי שיבדוק עבורי את ההיסטוריה של הרכב אצל היבואן, לא שזה יגיד הרבה אבל מילא. בהתאם לייעוץ שאני אקבל אחליט על נסיעת התרשמות ואם גם שם זה יראה טוב (אני מתקשה להאמין) הוא ילקח לבדיקה במכון רכב כדי לעמוד על טיבו הכללי באופן מדוקדק מקצועי וגורף (לבעלים אין שום התנגדות לכך...) ::)

מה דעתכם?

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החלטה נבונה.......אך זאת עדיין צרפתייה

לך למוסך מורשה של פיז'ו סיטרואן ותבקש ממנם לבדוק כל דבר חריג האוטו.

שמע יש לך 4 עמודים של יעוץ אני לא מבין מה פורום מחשבים יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

ואני לא מבין מה אתה מתלהב מ-Bose ;)

אני פועל על עקרון הכל-פיסת-מידע-נוספת-רק-תסייע-לי...

מאחר והקהילה כאן היא זו שאני מבקר בה בקביעות, חשבתי שלא יזיק לבצע כאן פוסט. אולי יש כאן מישהו עם נסיון עם הרכב (נסע בו, היה אותו לחבר\חברה\דוד\דודה\שכן שלו), who knows... :)

פורסם

מה רע ב-bose?

פורסם
  • מחבר

מה רע ב-bose?

אתה מרים לי להנחתה...

תריץ חיפוש בפורום על השם שלי.

*נא לא לגרור את הת'ראד לכיוון הזה*

פורסם

אני אישית היתי הולך למוסך מוסמך,תבחר אחד ותסע לשמה רק בדרך תגיד לו שאתם נוסעים למוסך הזה,שלא יהיה לו זמן לסדר קומבינות.

אבל בכללי רכבים ישנים דורשים הרבה השקעה(גם נפשית וגם כספית) אהבה וכבוד,רק הגג יעלה לך בסביבות 10 אלף,אם אתה אוהב מכוניות ישנות

ומוכן להשקיע שיהיה בכיף,אבל לפי מה שתיארתה הרכב צריך הרבה עבודה.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך לרכוש גג חדש, סה"כ יש בו קרע שאפשר לתפור, אני מאמין. גם לא חייבים לרכוש גג מקורי, אלא כזה תפור שיעלה הרבה פחות מ-10K. אבל באופן כללי אני מסכים עם קביעתך...

פורסם

במקומך היתי כבר קונה מקורי בשביל השקט הנפשי.

פורסם
  • מחבר

יקר, יקר לי מאד. :(

אוווף, הרבה החלטות יש לבצע בחיים... ::)

;)

פורסם

אכן..

קשה,קשה.. ;D

פורסם

אם אתה מחליט שזה האוטו שאתה רוצה קח אותו למכון לבדיקה ואח"כ למוסך

שתדע בדיוק מה המצב שלו ולפי זה תקבע את המחיר אני גם ממליץ לך לקרוא כל מיני כתבות על האוטו תחפש אולי בhttp://www.motocar.co.il

יש איזה משהו עליו

פורסם
  • מחבר

כן, חיפשתי כבר כל דבר אפשרי עליו, יש הרבה חומר באתרים בחו"ל (בריטיים). מסתבר שיוצרו רק 70,000 יחידות קבריולט מתוך 5 מיליון פיז'ו 205 רגילות...

פורסם

אם אתה מתענין ברכב אספנות צור איתי קשר בפרטי למשפחה שלי יש אחד ואנ מונינים למכור אותו :D רכב אמריקאי :D

פורסם
  • מחבר

הדבר האחרון שאני מעוניין בו זה רכב אמריקאי...

פורסם

חחחחח רכב אמריקאי

יש לך הנחה בתחנת הדלק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים