פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי)מישהו השווה ביניהם?מה עדיף?(המצלמות עולות אותו הדבר)
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים לדעתי הA75 עדיפה גם בגלל שזה קנון וגם בגלל הפיצ'רים שלהלקנון יש הרבה מצבים ידניים, והניקון אוטומטית... אבל זה לשיקולךאני הייתי בוחר A75
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר לניקון היו פעם עדשות יותר טובות,במצלמות רגילות לא הייתי חושב פעמיים ולוקח ניקון,אבלבמצלמות דיגיטליות אני לא הכי מבין, ולפי מה שאומרים הA75 מצויינת, אבל לא אומרים כלום על הניקון.אז מפה באה ההתלבטות שלי.אגב, לניקון אין מצבים ידניים בכלל?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים לא.לניקון יש דגמים מוצלחים עבור המשתמשים החובבניים שיכולים להרשות לעצמם. הדגמים הבאמת מוצלחים של ניקון נמצאים בסביבות ה 2800 ש"ח ומעלה.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים כבר ממש ממש נמאס שכל מי ששואל על מצלמה דיגיטלית , ישר אוטומטית דוחפים לו קאנון A75/A80 בלי לחשוב ובלי למצמץ.בתור אחד שהיה לו ניסיון די רב בצבא עם מצלמות של ניקון, ובעליו הגאה של אחת (CoolPix 4300 אם אתם חייבים לדעת) אני רוצה לומר שניקון לא נופלת משום קאנון מקבילה לה ואף עולה באיכות התמונה עליה.לפותח הדיון, חבר טוב שלי רכש לפני חודשיים 3200 חדשה והוא מרוצה ממנה עד השמיים. גם הוא לפני זה "הלך בעקבות העדר" וישר זרק לי שהוא מעוניין ב- A75. מכיוון שהוא חבר טוב שלי מאז כיתה א', לא רציתי לפוצץ לו ת'צורה במכות, אז פשוט הכנסתי אותו לאתר הבא:http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/CDISPLAY.HTMזה אתר שיש בו אפשרות להשוות בין כל דגמי המצלמות הדיגיטליות ולהשוות איכויות תמונה אחת מול אחת. אז כנס לאתר, בחר בצד אחד את ה- A75 ובצד שני את ה- 3200. לחץ בשניהן על התמונה הראשונה Test Box, ושים לב מי יותר חדה ומי מציגה יותר עומק צבע. אם ראייתך תקינה, אני בטוח שתשים לב להבדלים לטובת הניקון שדי ברורים לעין.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אם תתבונן טוב "ההבדל", אם נראה כ"כ לעין (ולדעתי הוא לא, אני לא רואה פה איזשהו הבדל של שמיים וארץ, זה לא שהניקון היא מצלמה עם חיישן ענק), ההבדלים הם מינוריים, אך מה שאינו מינורי הוא שבA75 ישנם מצבים ידניים לחלוטין (עד כמה שיכולים להיות ידניים במצלמות כאלה כמובן), שקורצים לחובבן שרוצה להתקדם, בעוד בניקון אינה קיימת האפשרות לבחור מהירות תריס, ובקנון הינך יכול לשנות ידנית עד 15 שניות (שזה מכובד מאד למצלמה P&S),בניקון אך ורק במצב הלילה אתה יכול להגיע ל4 שניות, וזה רק אם המצלמה תחליט כמובן, אין לך מה לעשות בנידון, תוסיף לזה שהמסך של הקנון איכותי בהרבה, רמות רעש בתמונה נמוכות בהרבה, אז לפחות בתחום המחירים הזה, קנון שולטת בשוק ללא עוררין (כרגע).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.