עבור לתוכן

AMD

Featured Replies

פורסם

אח שלי אמר לי שלמעבדי AMD יש בעיה עם GeForce

או ATI

הוא לא ידע בידיוק...יש למישהו פה מושג עם קיימת בעיית תאימות בין AMD לבין כרטיס כלשהוא???????????

בתודה

פורסם

למה שתהיה בעיה?

אני באופן אישי לא שמעתי אף פעם על דבר כזה, ואת זה אומר הGEFORCE במחשב שלי...(אתה יכול לנחש לבד איזה מעבד יש לי) :hat:

פורסם

בולשיט!

פורסם

נו, זה אח זה ?

פורסם
נו, זה אח זה ?

:lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

הוא התכוון לATI... בצ'יפסטים של VIA הייתה פעם בעייה כזאת, אני לא יודע אם העידכוני ביוס פתרו את זה אבל יש בעיה כזאת.

פורסם

הם פתרו!

נמאס לי כבר מהבולשיט שאנשים מפיצים על AMD שיש להם בעיות תאימות עם כל מיני דברים. זה הכל

[glow=red,2,300]בולשיט![/glow]

פורסם

נכון להיום ל P4 יש הרבה בעיות תאימות ואני לא רואה אף אחד שקם וצועק (בעיקר אם ATI 8M )

נדב

פורסם

אין בעית תאימות עם ATI 8 מגה ,כי ATI 8 מגה עובד ב3.3 וולט , והצ'יפסט של פנטיום 4 לא נועד לעבוד במתחים כאלה.

אם כבר , לATI יש בעיית תאימות לפנטיום 4 !

פורסם

אין בעית תאימות עם ATI 8 מגה ,כי ATI 8 מגה עובד ב3.3 וולט , והצ'יפסט של פנטיום 4 לא נועד לעבוד במתחים כאלה.

אם כבר , לATI יש בעיית תאימות לפנטיום 4 !

ATI היו בשטח הרבה לפני P4

כאשר אתה מוציא מוצר חדש ומבטיח חגיגית תעימות לאחור (כלומר מוצרים שקימים בשוק יעבדו אם המוצר שלך) יש נטיה להאמין לך (INTEL) ורק אחרי חודשיים לאחר יציאת המוצר אתה מפרסם הסתיגויות אז זה אומר שלך יש בעיה ולא ל ATI

נדב

פורסם

בכל מקרה , שניהם יכולים לקפוץ לי ;D

אין לי לא את הראשון ולא את השני

פורסם

בכל מקרה , שניהם יכולים לקפוץ לי  ;D

אין לי לא את הראשון ולא את השני

בוגר

פורסם

לא כל כך , אבל כמה בוגר אתה רוצה שאהיה אחרי מה שעברתי היום ...

היה לי יום כל כך רע , שמה שחסר לי עכשיו זה שאני אתחשמל באמבטיה , ואז זה יהיה מושלם .

פורסם

אם אתה רוצה, אני יכול לברר עם הערנב אם הוא יכול לסדר משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים