פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים אח שלי אמר לי שלמעבדי AMD יש בעיה עם GeForceאו ATIהוא לא ידע בידיוק...יש למישהו פה מושג עם קיימת בעיית תאימות בין AMD לבין כרטיס כלשהוא???????????בתודה
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים למה שתהיה בעיה? אני באופן אישי לא שמעתי אף פעם על דבר כזה, ואת זה אומר הGEFORCE במחשב שלי...(אתה יכול לנחש לבד איזה מעבד יש לי)
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים הוא התכוון לATI... בצ'יפסטים של VIA הייתה פעם בעייה כזאת, אני לא יודע אם העידכוני ביוס פתרו את זה אבל יש בעיה כזאת.
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים הם פתרו!נמאס לי כבר מהבולשיט שאנשים מפיצים על AMD שיש להם בעיות תאימות עם כל מיני דברים. זה הכל[glow=red,2,300]בולשיט![/glow]
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים נכון להיום ל P4 יש הרבה בעיות תאימות ואני לא רואה אף אחד שקם וצועק (בעיקר אם ATI 8M )נדב
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים אין בעית תאימות עם ATI 8 מגה ,כי ATI 8 מגה עובד ב3.3 וולט , והצ'יפסט של פנטיום 4 לא נועד לעבוד במתחים כאלה. אם כבר , לATI יש בעיית תאימות לפנטיום 4 !
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים אין בעית תאימות עם ATI 8 מגה ,כי ATI 8 מגה עובד ב3.3 וולט , והצ'יפסט של פנטיום 4 לא נועד לעבוד במתחים כאלה. אם כבר , לATI יש בעיית תאימות לפנטיום 4 !ATI היו בשטח הרבה לפני P4 כאשר אתה מוציא מוצר חדש ומבטיח חגיגית תעימות לאחור (כלומר מוצרים שקימים בשוק יעבדו אם המוצר שלך) יש נטיה להאמין לך (INTEL) ורק אחרי חודשיים לאחר יציאת המוצר אתה מפרסם הסתיגויות אז זה אומר שלך יש בעיה ולא ל ATI נדב
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים לא כל כך , אבל כמה בוגר אתה רוצה שאהיה אחרי מה שעברתי היום ...היה לי יום כל כך רע , שמה שחסר לי עכשיו זה שאני אתחשמל באמבטיה , ואז זה יהיה מושלם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.