עבור לתוכן

מתי תהיה הוזלה משמעותית בכרטיסיי ה- HIGH END ?

Featured Replies

פורסם

כולנו זוכרים ומכירים את שוק המחשבים ההפכפך...

היה את התקופה בה ה 9800PRO עלה כ-2300 שח, ובין יום הפתיע את כולם וירד פלאים

ל-1500 ש"ח. הדבר הזה גם קורא במעבדים ובכל רכיב עם שוק מתהפך.

השאלה שלי מתי תהיה הוזלה משמעותית שכזו בכרטיסיי ה HIGH END

כגון ה 6800GT ה X800XT\PRO

ושאלה נוספת, מתי ה 9800XT ירד במחירו שמגיע לכ2500 שקל ולא מציג ביצועים טובים יותר משל ה - GT שעולה באותו מחיר כמו שלו ?

מה שומר על הערך והמחיר הגבוהה של הכרטיס הזה ?

ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...

פורסם

כשיצא, או קרוב למועד בו אמור לצאת דור חדש של כרטיס מסך

ה-9800 ירד קרוב לצאתו של ה-X800

מה ששומר על הערך שלו זה כנראה רצון של ATI שתקנה את ה-X800

פורסם
ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...

נו

יפה.

ענית לעצמך - חברות עסקיות עובדות ככה - יש מוצר חדש בשוק - הוא עולה כמעט פי 2 מהמוצר בסדרה מקודם - אין לחברות סיבה להוריד מחירים בצורה משמעותית ממשהו שהן יכולות להרוויח עליו - אז הוזלה משמעותית תקרה כאשר צתא סדרה חדשה של כרטיסי מסך - ואז אולי ה6800GT יגיע ל1800 ש"ח...וימשיך לרדת בדרך הטבע.

אני מאמין שייקח לפחות חצי שנה אם לא יותר עד שהכרטיס ירד למחיר כזה .

פורסם

מוצרי HIGH END אף פעם לא יורדים במחיר וכך גם כרטיסי מסך מאותה קבוצה.

למה? כי זה מה שמיחד אותם בין היתר .

השאלה צריכה להיות "מתי דגם X ירד במחיר " ואזי התשובה תהיה כשיצא דגם חדש

שיחליף את הישן בקטגורית המחיר.

בהצלחה

פורסם

אני לא חושב שזה רעיון טוב לקנות את הHIGE END מכיוון שדווקא שהם עולים יקר הם לא שווים שום דבר כלומר הם לא מצליחים להגיע לפוטנציאל הגלום בהם עקב כך שכל המוצרים החדשים בתחום הגפיקה(משחקים וכאלה) לא תומכים בטכנולוגיות האלה וגם הדרייברים לא מעודכנים דיים כך שיביאו את הכרטיסי מסך לפוטנציאל המלא שלהם, והם בד"כ מצליחים להגיע לשיא שלהם דווקא שהמחיר שלהם נמוך (אני לא יודע כמה יותר נמוך אבל זה יכול להיות אפילו ביותר מ50% מהמחיר ההתחלתי) כך שלא שווה בכלל לקנות את כרטיסי המסך הHIGH END אלא אם כן אתה רוצה להתלהב על כל הכיתה(אין לי סיבה אחרת שחשבתי עליה).

פורסם

אל תצפה שה-X800 ירד למחיר נורמלי

אני מחכה לX700 או 6600 שלדעתי יהיו בשבילי מספיק טובים...אני אחד שעדיין עם ג'י פורס 2...

פורסם

תגיד לי איזה GFORCE 2 יש לך ואני יתן לך סקירה עליו וחבל שתשקיע בכרטיס מסך פצצתי קנה כרטיס מסך ב600 שקל ועוד שנה וחצי קנה חדש.......יצא לך הרבה יותר שווה.

פורסם

תגיד לי איזה GFORCE 2 יש לך ואני יתן לך סקירה עליו וחבל שתשקיע בכרטיס מסך פצצתי קנה כרטיס מסך ב600 שקל ועוד שנה וחצי קנה חדש.......יצא לך הרבה יותר שווה.

ועוד חצי שנה אתה תגיד לו שכדאי לו לחקות עוד חצי שנה.

פורסם

אז מה עשינו בזה? כרטיס מסך ב600 ש"ח בקושי מחזיק את המשחקים החדשים של היום על הגדרות בינוניות, שלא נדבר על עוד שנה וחצי, בעוד שאם הוא ישקיע בכרטיס של 1500 ש"ח, הוא יוכל לשרוד שנה וחצי בלי שום בעיה.

פורסם

אני אומר לו כבר עכשיו לקנות כרטיס מסך ב600 שקל וזה יהיה מספיק לו.....בשביל להפעיל כל מה שקיים היום ועוד באיכות.

פורסם

לא ... יש לי מחשב 4 שנים

אני משחק במשחקים מסויימים בלבד..ואני לא צריך כרטיס שיחזיק לי לעכשיו...אין הרבה משחקים איכותיים במילא...

ושאני קונה את המחשב אני יקנה לטווח הארוך...וגם במילא אני תכף בצבא

ככה ש4 שנים אני על ג'י פרוס 2 ואני שורד אז יהיה בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים