עבור לתוכן

איך יהיו ביצועיו של הנייד הבא? פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מתעניין בקניית מחשב נייד.. ובהמלצת אחי פניתי לKSP ולמחשבי הזאוס.. (אח שלי מחזיק אחד במשרד)

בעיקרון השימושים העיקריים במחשב יהיו עבודה משרדית (אופיס, אינטנרנט), קצת MP3 ומשחקים.. עכשיו במשחקים הבנתי שיש טיפה בעייתיות..

ואז נתקלתי במפרט הבא עם 9600 מוביליטי.. איך הוא יהיה למשחקים. אני משחק בעיקר UT2004 וGTA כמובן שאני ארצה לנסות את san andreas. עכשיו זה מה שאני משחק בדרך כלל אבל אני רוצה גם להיות קצת פתוח למשחקים אחרים.. HL2 למשל כשיצא (אם ירצה השם). פחות חשובה לי האיכות מהאפשרות לשחק חלק ונורמלי.. אבל שלא יראה כמו בננה אחרי שעתיים בשמש.

כמו כן הייתי רוצה לדעת איך המחשב יתפקד עם עבודה עם שני מסכים במקביל.. למרות שאחי אמר שאין שום בעיה עם זה..

הנה המפרט:

דגם ZEUS P17 W-DNG

M375E

מעבד Pentium 1.7 (Dothan)

מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10)

זיכרון SODIMM DDR333 512MB

דיסק קשיח 60GB 4200rpm

כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W

כרטיס קול AC'97 Codec

כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB

מודם 56,6K

כרטיס רשת 10/100

יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3

IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM

כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader

מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm

משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery

מחיר 8450 ¤

פורסם

המסך הזה ענק, המעבד בהחלט חזק והכרטיס הזה הוא אחד הכרטיסים החזקים שיש בשוק.

אבל

לך ללינק הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86339.0

יש שם לינק לשלוש כתבות חדשות שעלו באתר ורעיון עם בחור מNVIDIA

אחד הלינקים זה מקום שהריצו DOOM3 על הכרטיס החדש ביותר של NVIDIA. שהוא הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר חזק מה 9600M הזה. ועדי זה הגיע לקצב סביר בלבד. ברור שאם תוריד את ההגדרות ואת כמות הפילטרים זה יסתדר אבל עדיין.

משחקיים עכשוים ירוצו לך עליו. אם אני זוכר נכון, KSP פעם הריצו עליו 3DMARK. אתה מוזמן להתקשר לשם ולשאול כמה יצא להם ולתת כאן את התוצאה כדי שנדע יותר טוב.

ובכל זאת הייתי ממליץ, אם אתה הולך על המחשב הזה (שהוא בחירה לדעתי מצויינת אם יש לך את הכסף...) לשדרג ב100 שקל את הHD לגרסא עם ה16 MB באפר ו5400 RPM....

ותחזור לכאן לדווח איך הוא!!!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה!

שנית.. רק לשם השוואה.. כרגע יש לי AXP+2500 ,512 400MHz ו radeon 8500LE 128MB..

איזה מהמערכות יותר טובה ועד כמה יותר? משהו משמעותי בהרצת משחקים?

ומה בדבר העבודה עם שני מסכים?

עריכה: וחשוב ביותר.. עבדה עם פוטושופ.. איך תהיה על המחשב? שוב גם בהשוואה למערכת הקיימת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים