פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים Marrymoon אין בי כוונה לחרוט את שתי השפות יחד זה או אלפית או רונות אין בי שום דבר חוץ מכבוד לאמונות הקלטיות ואני לא מתכוון לזלזל בכוחותיהן ואם אנחנו בעניין אז גם סמלים דרואידיים יהיו נחמדים - אבל רק עם פירוש רונים זה לא קלטי! זה נורדי!
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים דריה, או מישהו אחר שמבין, מוכן להסביר לאלה שלא קראו טולקין ושר הטבעות וכו'... מה זה כל השפות האלו? יש אנשים שבאמת מדברים שפות אלו? ועל אילו כוחות דיברת?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים האמת, לא קראתי את טולקין, אני בקושי מרימה את הספר אתה רוצה שאקרא אותו? אבל קראתי קלאסיקות אחרות כמו באוולף שזה בעצם ה-fiction ה-1 המתועד בהיסטוריה.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים MERRYMOON את מתחילה להפחיד אותי.......טוב שלא הרגת את המסכן כי הוא רצה לכתוב משהו....
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מתאים, קבענו, נפתח ערבי קריאה בחסות HW.MERRYMOON את מתחילה להפחיד אותי.......טוב שלא הרגת את המסכן כי הוא רצה לכתוב משהו....ואתה, אתה תירגע.אני באמת צריכה לפתוח עוד ת'רד על היותי פגאנית? ???ולפותח של הת'רד, אני יכולה לפתוח מילון נורדית עתיקה ולכתוב לך ברונים איזה משפט יפה אבל תזכור שרונים זה כבוד ולא סתם משהו להשוויץ לחברה', תראו איזה קישקושים מגניבים.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים דריה, או מישהו אחר שמבין, מוכן להסביר לאלה שלא קראו טולקין ושר הטבעות וכו'... מה זה כל השפות האלו? יש אנשים שבאמת מדברים שפות אלו? ועל אילו כוחות דיברת?השפות האלה הן שפות לכל דבר, שחסרות כמעט רק סלנג שנוצר ברגע שמשתמשים בהם שותף. אין אנשים שמשתמשים בשפות האלה כשפות אם, אבל יש כאלה שמדברים אותם שוטף. בין השפות האלה הגמורות ביותר הן הקווניה, אלפית גבוהה; וסינדרין, אלפית מדוברת (בדומה לערבית ספרותית וערבית מדוברת)
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים Merrymoon, אני לא זוכר איפה ראיתי אבל כזכור לי rune זה אחת האותיות בא"ב בשפה הסקנדינבית העתיקה - תקני אותי בקשה אם אני טועה.
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר WOW יש לך מילון נורדי? איפה אני משיג? ואני לא עד כדי כך טיפש אין דבר יותר מתלהב מילד שמשוויץ במשהו שהוא לא מבין
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים תחרוט בערבית פשוט :"יום דבש יום בצל" :יאום עסאל יאוום בסל" -רק בערבית, גם יש לזה משמעות עמוקה וגם זה שפה מחוברת , וגם אם תלמד תוכן להבין תמשפט.
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים יום אסאל יום באסאל! גאוני! ;Dמילון נורדית עתיקה? חפשו בגוגל, יש איזה קובץ PDF שם עם המילון עם דיי הרבה ערכים. וכן, רונים זה אלפאבית נורדי עתיק, מעריכים שבן יותר מ-9000 שנה ויש לו משמעות גם רוחנית/דתית/מיסטית בנוסף לפונטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.