עבור לתוכן

בני לילית -אלפים והשפה שלהם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אין לי גאווה לאומית

אם יש לכם רונות והתרגום שלהן זה יהיה נהדר

פורסם

Marrymoon

אין בי כוונה לחרוט את שתי השפות יחד

זה או אלפית או רונות

אין בי שום דבר חוץ מכבוד לאמונות הקלטיות ואני לא מתכוון לזלזל בכוחותיהן

ואם אנחנו בעניין אז גם סמלים דרואידיים יהיו נחמדים - אבל רק עם פירוש

רונים זה לא קלטי! זה נורדי! >:(

פורסם

דריה, או מישהו אחר שמבין, מוכן להסביר לאלה שלא קראו טולקין ושר הטבעות וכו'... מה זה כל השפות האלו? יש אנשים שבאמת מדברים שפות אלו? ועל אילו כוחות דיברת?

פורסם

האמת, לא קראתי את טולקין, אני בקושי מרימה את הספר אתה רוצה שאקרא אותו? אבל קראתי קלאסיקות אחרות כמו באוולף שזה בעצם ה-fiction ה-1 המתועד בהיסטוריה.

פורסם

MERRYMOON

את מתחילה להפחיד אותי.......

טוב שלא הרגת את המסכן כי הוא רצה לכתוב משהו....

פורסם

אין כמו הספרים, במיוחד הסילמריון

את תקראי אני אחזיק :cool2:

פורסם

מתאים, קבענו, נפתח ערבי קריאה בחסות HW.

MERRYMOON

את מתחילה להפחיד אותי.......

טוב שלא הרגת את המסכן כי הוא רצה לכתוב משהו....

ואתה, אתה תירגע.

אני באמת צריכה לפתוח עוד ת'רד על היותי פגאנית? ???

ולפותח של הת'רד, אני יכולה לפתוח מילון נורדית עתיקה ולכתוב לך ברונים איזה משפט יפה אבל תזכור שרונים זה כבוד ולא סתם משהו להשוויץ לחברה', תראו איזה קישקושים מגניבים.

פורסם

דריה, או מישהו אחר שמבין, מוכן להסביר לאלה שלא קראו טולקין ושר הטבעות וכו'... מה זה כל השפות האלו? יש אנשים שבאמת מדברים שפות אלו? ועל אילו כוחות דיברת?

השפות האלה הן שפות לכל דבר, שחסרות כמעט רק סלנג שנוצר ברגע שמשתמשים בהם שותף. אין אנשים שמשתמשים בשפות האלה כשפות אם, אבל יש כאלה שמדברים אותם שוטף. בין השפות האלה הגמורות ביותר הן הקווניה, אלפית גבוהה; וסינדרין, אלפית מדוברת (בדומה לערבית ספרותית וערבית מדוברת)

פורסם

Merrymoon, אני לא זוכר איפה ראיתי אבל כזכור לי rune זה אחת האותיות בא"ב בשפה הסקנדינבית העתיקה - תקני אותי בקשה אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

WOW :o

יש לך מילון נורדי?

איפה אני משיג?

ואני לא עד כדי כך טיפש אין דבר יותר מתלהב מילד שמשוויץ במשהו שהוא לא מבין

פורסם

תחרוט בערבית פשוט :

"יום דבש יום בצל" :

יאום עסאל יאוום בסל" -רק בערבית, גם יש לזה משמעות עמוקה וגם זה שפה מחוברת , וגם אם תלמד תוכן להבין תמשפט.

פורסם

יום אסאל יום באסאל! גאוני! ;D

מילון נורדית עתיקה? חפשו בגוגל, יש איזה קובץ PDF שם עם המילון עם דיי הרבה ערכים. וכן, רונים זה אלפאבית נורדי עתיק, מעריכים שבן יותר מ-9000 שנה ויש לו משמעות גם רוחנית/דתית/מיסטית בנוסף לפונטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים