פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים)אז ככה :אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופיאז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקיםאז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעותהשאלות:איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)?יש הצעות לכיתובים אחרים?אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אל תערב רונים (runes) עם שטויות. אין דבר כזה אלפית, יש אירית, שפה שרק זקנים דוברים אותה יום, והכתב האירי המקורי נראה בול כמו מה שהם מנסים לתאר כשפת בני לילית. רונים לעומת זאת הם כתב סתרים עתיק וקדוש שאין לזלזל בו ותמונים בו כוחות מאד חזקים.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אל תערב רונים (runes) עם שטויות. אין דבר כזה אלפית, יש אירית, שפה שרק זקנים דוברים אותה יום, והכתב האירי המקורי נראה בול כמו מה שהם מנסים לתאר כשפת בני לילית. רונים לעומת זאת הם כתב סתרים עתיק וקדוש שאין לזלזל בו ותמונים בו כוחות מאד חזקים.את יודעת שאת אישה יקרה ללבי אבל עכשיו את מתחילה להפחיד אותי
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים קיימת גם קיימת אלפית! השפה בה כתוב על הטבעת היא השפה השחורה, למרות שהכתוב הוא הקווניה שאת שניהן המציא טולקין. אני מחפש לך, אני אביא לך את התמונה היום. (דרך אגב, הנה המילים מילה במילה: ash nazg durbatulukash nazg gimbatulash nazg thrakatulukagh burzum-ishi krimpatul
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים רונות זה באמת דבר מאגניב...חפש לקנות ספר קצר שמסביר עליהם ותבחר כמה שנראות לךיש ממש הרבה סוגיםלדעתי האלפית שבשר הטבעות ממש לא מתאימה לחרב
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים למה לא? אתה יודע איך נראה הכתב בקווניה או סינדרין?! ממש יפה! והנה התמונה של מה שהיה על הטבעת
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר Marrymoonאין בי כוונה לחרוט את שתי השפות יחדזה או אלפית או רונותאין בי שום דבר חוץ מכבוד לאמונות הקלטיות ואני לא מתכוון לזלזל בכוחותיהןואם אנחנו בעניין אז גם סמלים דרואידיים יהיו נחמדים - אבל רק עם פירוש
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אם אתה רוצה דברים אלפיים לזה, כנס לפה www.numenore.com, כנס לקורס הקווניה (או שזה יקרא שפות, לא זוכר) ושם אתה תמצא מדריכים לכל המילים, שפות וכו'
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים לידיעתכם טולקין המציא את השפה שחרוטה על הטבעת!זה אשכרה שפה עם תחביר והכל......בן אדם משוגע בתכלית השיגעון
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אני יודע שהוא המציא אותה, הקישור שנתתי מוביל לקורס לשפה הזו, ובאתר הזה יש גם עוד קישורים לקורסים של עוד שפה שהוא המציא...
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אתה לא קולט?! באתר שנתתי יש כל דבר על טולקין! מאמרים, שפות, וקישורים לפורומים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.