פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים יש לי במחשב 256 ראם ואני רוצה להרחיב אותו ל500 ומשהו, בקצור לקנות עוד 256 זכרון עכשיו אני מעוניין לדעת אם יש כל מיני סוגים של זכרונות ואם יש אחד שאולי יהיה עדיף מאחרים ומה המחיר שלו כמובן התקציב שלי הוא עד 1000...אז אני לא חושב שתיהיה בעיית כסף לזכרון של 256 ראם מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש למי שמוכן לעזור לי
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים קודם כל זה זכרון פיזי לא וירטואלי..וירטואלי זה זכרון שקשור לוינדוס..קודם כל תן לנו מידע על הזכרון שלך איזה סוג (DDR/SDRAM/RDRAM) ומהירות.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים זה לא זיכרון וירטואלי.. זה זיכרון ראשי בקיצורתוריד את התוכנה Everest ותבדוק מה החברה של הזיכרון, CL , גם כמה PC
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים איזה לוח אם ומעבד יש לך? אולי כדאי בכלל להיפתר מהסטיק שיש לך ולהביא שניים יותר טובים שינצלו יותר טוב את המערכת שלך בכזה תקציב .....
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר קודם כל זה זכרון פיזי לא וירטואלי.. וירטואלי זה זכרון שקשור לוינדוס.. קודם כל תן לנו מידע על הזכרון שלך איזה סוג (DDR/SDRAM/RDRAM) ומהירות. קודם כל תודה לכולם על התגובה אממ אני לא יודע מה המהירות שלו אבל אני ידע שהוא ddr ואם תוכל להסביר לי מזה זכרון של הוינדוס והזכירון שאני רוצה לקנות.. תודה
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים 256M של DDR של חברה טובה (ADATA) עולים 240 שקל...איזה מעבד יש לך?איזה לוח אם? מתי קנית אותו?אתה יודע בכלל אם יש לך מקום לשים עוד זיכרון? (למשל אם יש לך רק 2 חריצים, ויש לך 2 סטיקים של128.... אז אין לך עוד מקום)
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר 256M של DDR של חברה טובה (ADATA) עולים 240 שקל...איזה מעבד יש לך?איזה לוח אם? מתי קנית אותו?אתה יודע בכלל אם יש לך מקום לשים עוד זיכרון? (למשל אם יש לך רק 2 חריצים, ויש לך 2 סטיקים של128.... אז אין לך עוד מקום)תגיד לי איפה אני יכול למצוא את הפרטים של הלוח אם והמעבד ואני ישמח להגיד לך איזה יש ליאני יודע מה זה יש לי עוד מקום של 256 ואני יודע איפה לשים אולי יש איזשהי תוכנה שאני יוכל להשתמש שמראה לי פרטים במחשב שלי?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אולי יש איזשהי תוכנה שאני יוכל להשתמש שמראה לי פרטים במחשב שלי? http://www.cpuid.com/download/cpu-z-124.zip
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אממ אוקיי:motherboard-נראה לי שזה לוח האם שלי:כתוב לי שם: manufacturer-MICRO-STAR INCMODEL- MS-6580 20Aבקשו עוד פרטים כי יש שם עוד דברים ואני לא מבין ממש מה כולם אומרים אז לא ידעתי מה לרשום ומה לא לרשום..אממ עכשיו memory: TYPE: DDR SDRAMSIZE: 256 MBytesואני לא זוכר בדיוק מתי קניתי אותו רנאה לי לפני 3 שנים 4..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.