פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אין ספק ש INאבל נגיד והיה לך גם OUT...אז כאילו מה שיש בטלוויזיה אתה רוצה להוציא? יותר קל כבר לחבר יש מהמקור שאתה נותן לטלוויזיה למקור שהיית רוצה לתת מהטלוויזיה עצמהזה כמו תחנת ביניים במצב של OUT אתה מביןחבר את הממיר נגיד ישר למכשיר שאתה רוצה בלי לעבוד בטלוויזיה באמצעגם ככה זה לא OUT אבליניב
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אין בחדר שלי ממיר ואני צריך לחבר את הטלויזיה למחשב שאני יאכל לראות טלויזיה במחשב (עד עכשיו השתמשתי סתם ב RCA חשבתי שאולי יהיה לי סיכוי להשתמש ב S-VIDEO,כנראה שלא).
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים למחשב אז תפצל מהממיר שיהיה גם ל-TV וגם ל-PC. אבל לא ידוע לי שהממיר מעביר ל-SVideo אלא אם כן אתה משתמש ב-RCA TO SVIDEO.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אם אין לך ממיר בחדר, איך אתה רואה טלוויזיה?אם הוא בחדר אחר נגיד... פשוט במקום לחבר ל TV חבר למחשב, לא מבין מה הקטעובאמת תשים מפצל מקסימום אם אתה רוצה את שניהם בו זמניתיניב
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אם אין לך ממיר בחדר, איך אתה רואה טלוויזיה? קומבינות עם השקעים שבקיר סתם בלאגן,אני אמשיך להשתמש ב RCA הישן והטוב תודה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.