פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים טוב ככה,הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובדאחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect)זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב)וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמוריש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16???אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה שלאיזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12או כל דבר אחר חוץ מ6.16בקיצור...למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים יש לנו בדיוק אותה הבעייה, רק שגרסת ה mIRC שלי היא 6.14.אי לכך ובהתאם לזאת, גרסת ה mIRC כנראה ואיננה הגורם לדבר.במקרה שתצליח להתגבר על הבעייה, תעדכן אותי. תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים tools >options<connect<options<advance<use random ports אם לא מסומן שם "V" אז תסמן
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים tools >options<connect<options<advance<use random ports אם לא מסומן שם "V" אז תסמןאיך שאני מודה לך...תודה רבה.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר עכשיו עשיתי את זה ואני אנסה בקרוב מאודאם זה יעבוד,תודתי נתונה לך לעולם ועדואגב קאוס,זה גם היה קורה לי ב6.14 אבלמהר מאוד חזרתי ל6.12 כי לא היה את הסקריפטשרציתי ל6.14 בכל מקרה אז לא היה לי אכפת6.15 לא בדקתי,אבל אני משער אותה בעיה...אם זה יעבוד אני אערוך את ההודעה שלי
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אתה משתמש ב ics (internet connection sharing ???אם כן קרא פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;323710&Product=winxpכנס להגדרות של מירק (לחץ ALT+O) כנס ל connect>>local info וסמן localhost ו serverותתנתק מהשרת ותתחבר מחדש (אם בכלל אתה מחובר לשרת בזמן שאתה מגדיר את זה)
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מוזר, הבעייה החלה שוב.ניסיתי לעשות את מה שרשמתם למעלה, לא הצליח.שוב יש לאחר כ 21 שניות השליחה נכשלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.