פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אוקי לפני שבוע וחצי התחלתי את המוד הראשון שלי בנתיים יצא לי יפה מאוד , נשאר לי לעשות שכבה אחת וכמה תיקונים (צידי המארז צבועים באדום,הגג צבוע בנתיים בכסף,הפאנל הקדמי צבוע גם הוא בכסף חוץ מפס אדום בצד ימין איפה שהלחצנים,הלחצנים צהובים) בנתיים יצא פצצה! נקווה שגם הציור יצא לי יפהקיצר הנה הציורים:(אם יש לכם רעיון יותר טוב אודה לכם)נ.ב : אם אתם רוצים לצייר ציור מסובך על המארז יש לי טיפ בשבילכם- הדפיסו את הציור המסובך שלכם,קחו נייר קופי ושימו אותו על המארז,שימו את הציור שהדפסתם על הנייר קופי ועברו עליו בעיפרון (עובד!בדוק ד"ר פישר)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר כן אחי אני יסיים ויעלה תמונותובקשר לסימון אז יש לי תמונה רק של הציור בלי המכונית
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אם אתם רוצים לצייר ציור מסובך על המארז יש לי טיפ בשבילכם- הדפיסו את הציור המסובך שלכם,קחו נייר קופי ושימו אותו על המארז,שימו את הציור שהדפסתם על הנייר קופי ועברו עליו בעיפרון (עובד!בדוק ד"ר פישר)או פשוט להדביק את הציור על המארז וישר לחתוך
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים התמונה הראשונה והאחרונה הכי יפות.האחרונה יותר אבל היא קצת גדולה אבל אם תעשה את זה יפה בגודל שיתאים לך אז שים אותה.ותודה על הטיפ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.