עבור לתוכן

פרסום פוגעני - לא בבית ספרינו

Featured Replies

פורסם

למה לאזעזל כתוב "פרסום פוגעני" וקראתי בקול "פוגרום גרעיני" ?

למה לאזעזל אני מקריא בקול מה שאני קורא ?

האם זה רומז שהגיע הזמן שאלך לישון ? ??? :o

פורסם

מה לישון !?

עוד מעט השמש זורחת! :D

פורסם

כי לא מדובר באהבה, כי מדובר בלזרוק את אישתך ואם ילדיך לטובת משהו עם בשר פחות רופס ועם פחות סימני מתיחה. זאת לא אהבה.

גם זה סוג של אהבה...משיכה פיזית, לא?

פורסם

משיכה פיזית זו לא תמיד אהבה - לידיעתך

זה משהו חייתי הטבוע בנו - וניתן לשליטה בדר"כ חח

פורסם

זה קטע שאומר לנו ככה בערך: אתה רואה נקבה משובחת, תעשה איתה ילדים. ככה זה אצל חיות. אנחנו יכולים לשלוט בזה (ברוב המקרים)

פורסם

לא הבנתי אבל מה המטרה הייתה אמורה להיות בפירסום השלט הזה...

לפרסם שלט פרובוקטיבי אחד במחיר פרסום מצחיק ....... לעורר סערה ולגרום בעצם שכל עיתון גדול בארץ, כל מהדורת חדשות וכל אתר אינטרנט פופולרי יציגו את השלט את התוכן שלו את מטרתו וכמובן את התוכנית בערוץ 10 (ולהשיג פופולאריות בקנה מידה עצום ורחב היקפים, שזה בעצם קמפיין ענק, בחינם).

ואני חושב שהם הצליחו !

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

איזה תירוץץץץץץץץץ

"מערוץ 10 נמסר בתגובה, כי "מדובר בפיילוט לתוכנית סאטירה חדשה בשם "הפרובוקטור". אנו שמחים על ערנות הציבור שהבחין בשלט, מקווים שאף אחד לא נפגע". "

פחחחחחחחחחח עלק...רואים שקוף שהם המציאו את זה על המקום

פורסם

עשו לי טובה, תוציאו ת'מקל מהתחת קיבינימאט, הוא נראה לי תקוע לכם חזק חזק.

אני צחקתי מזה, וכן אני רוסי הכי רוסי שיש. ותאמינו לי אני שונא את רוב הרוסים בארץ.

אנשים מגעילים מעצבנים ומפגרים, והבנות זה בכלל עם של שרמוטות ונבלות, לא שאני מתלונן.. אבל עדיין גם ההתנהגות שלהן בכללי ככה, לא רק המעשים.

אני ממש לא מתלונן על השלט הזה, ואני אומר חבל שהורידו ת'ו.. אבל כמו שאומרים אצלנו "כושי עשה ת'עבודה, כושי ללכת". ערוץ 10 ידע טוב מאוד שזה מה שיקרה והשלט הוא זמני מאוד.

פורסם
  • מחבר

חחחח, תודה חמוד, גם אני אוהבת אותך.

ל. דריה. רוסיה גאה.

פורסם

חחחח, תודה חמוד, גם אני אוהבת אותך.

ל. דריה. רוסיה גאה.

:-*

פורסם

לפעמים אני פשוט מעדיף אותך שיכור ;) :-*

פורסם

בשביל עוד ת'רדים של "מה השעה"? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים