עבור לתוכן

שלום , אני זקוק לעזרה בהתלבטות - איזה כרטיס מסך לקנות...

Featured Replies

פורסם

אני אציג את הסיפור מתחילתו :

אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים .

בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין..

כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת..

אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ?

אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ...

עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרטיסי ATI...

זאת ההתלבטות שלי , תודה מראש.

פורסם

ללא ספק כדי לך להוסיף את ה200 ש"ח ולקבל את הGAINWARD...  8)

מומלץ לבדוק אם הוא בא בגירסאת הgolden sample (מהירויות של אולטרה) או גירסאת הסטנדטרט (מהירויות GT רגילות)...

תבוק גם כמה זמן אחריות.. (אני בכל מקרה קבלתי 3)

פורסם

אמממ שמעתי דבר אחד רע על ה- Gainward שעלול להפריע לך (על ה- 6800GT עם 2 המאוררים) - הוא עושה הרבה רעש.

יש אנשים שזה מפריע להם ויש כאלה שלו אבל אחד שאני מכיר מחו"ל קנה את הכרטיס (מראה לי Golden Sample) והוא אומר שהוא נורא מרעיש.

פורסם

זה לא נכון....

בתור בעל של כרטיס כזה הרעש לא מפריע בכלל, וגם אם כן (ואין מצב..) בדרייברים שמקבלים איתו יש אפשרות לשליטת מאווררים דינמית.... ככה שאתה יכול לקבוע את המהירות ואת מידת הרעש

אז אפילו זה לא חיסרון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים