פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FTלבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים 775FT זה המסך החזק יותר מהסדרה הקודמת (כמו F700P כעיקרון שהוא החזק יותר מהסדרה הנוכחית).אני חושב שהוא עדיף על F700B.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים ה775FT זה דגם די ישן, שכבר לא מייצרים, ואני אישית בכלל לא מצאתי אותו בחנויותה700B יותר חדש, ואני אישית מרגיש יותר בטוח ללכת עליו
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יש ל F700B בעייה מעצבנת שהוא מתעוות כשהתמונה משתנה (אני לא היחיד, תסתכל ב zap). אני עשיתי את הטעות וקניתי את המסך הזה. כשחזרתי לחנות ראיתי שגם הLG התצוגה עושה את אותה הבעיה!!! יש אנשים שיסתדרו עם זה אבל אני ממש לא.למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקלתי בהם :-Xאני לא הולך להמליץ על LG לאף אחד ובטח שלא על המסכים הזולים. השפורפרות במסכים שניסיתי ממש ממש גרועות. זה ממש לא פירמה!!!!!!ביום ראשון אני אנסה להחליף לסמסונג (מה שנשאר להםל בחנות). מקווה שלא יהיו בעיות :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.