עבור לתוכן

מוד להעברת ה- USB קדימה

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אולי איך אני עושה מוד להעברת ה- usb קדימה או הוספת usb נוספים מקדימה למחשב שאין לו הכנה מקדימה??

פורסם

אתה צריך שהלוח אם יתמוך בזה. שיהיה חיבור 9 פינים על הלוח שמאפשר חיבור ליציאה קדמית.

בכל מקרה לא הייתי מציע לך לעשות דבר כזה. התקן USB משתמש בכמות נכבדת של חשמל ולפיכך כל טעות קטנה יכולה לשרוף לך את הלוח.

פשוט תקנה מארז חדש אם זה כזה דחוף. אני קניתי מארז מצויין עם ספק ב 300 שח בערך. יש לו מאוורר 120 ממ מאחורה וגם אופציה לאחד מקדימה שיכניס אוויר.יש פתח איוורור מקדומה כמובן. מארז מאוד מומלץ. אם אתה רוצה יש אותו בזיגזג עדיין.

בקשר לסיכון, כשקניתי את המארז הייתי צריך להעביר את הכל למארז החדש. כשניסיתי לחבר את היציאות הקדמיות ללוח אם עשיתי עטות רצינית. חיברתי אותו בטעות ל IEEE 1394 זה FIREWIRE. החיבור היה מאוד דומה והמחשב כמובן לא נדלק לי וכמעט בכיתי. הייתי בטוח ששרפתי את הכל... אבל הלוח התותח התאושש די מהר :) .

בקיצור אני ממש ממליץ לא להתעסק אם זה. סך הכל מארז חדש (ולכולם יש חיבור חיצוני יפה) לא עולה ככ הרבה היום.

חג שמח!

פורסם
  • מחבר

אחי אני מבין אבל אי אפשר כל דבר לקנות כי כל הכיף במוד זה שעשית אותו לבד...

אני מעדיף לקדוח ולעשות דלת לUSB יפה עם לדים שאני הכנתי מאשר סתם לקנות עוד אחד.

חוץ מזה אני יודע שלUSB מאחור יש חיבור ללוח אם של אחד ליד השני על הלוח ולכן אם יש לי 2 USB מאחור סביר להניח שיש על הלוח עוד מקום לשניים נוספים, אני רק צריך למצוא איפה אני משיג את היציאת USB הזאת שאני מחבר אותה ללוח ופשוט לחבר אותה מקדימה (למשוך את החוטים).

למישהו יש רעיונות למקום שמוכר את היציאת USB שמתחברת ללוח???

אני גר בראשון...

פורסם

האממ כל חנות מחשבים אמורה למכור את זה , בדרך כלל הכבלים קצרים מאד ולכן זה לא מגיע לקדמת האמרז אלה רק לאחור , מה שאתה יכול לעשות זה פשוט להעריך את הכבלים וזהו .... ואז לתקוע את זה בקדמת המארז

פורסם
  • מחבר

בלוח האם של אינטל d850gb / d850gbal קיים מקום נוסף בלוח אם המאפשר חיבור נוסף למחבר USB ??

פורסם

אמור להיות. לפי ה-PDF החיבור נמצא מתחת לחיבור של מתג ה-on/off, ריסט, HDD LED וכו'.

פורסם

בכל מקרה לא הייתי מציע לך לעשות דבר כזה. התקן USB משתמש בכמות נכבדת של חשמל ולפיכך כל טעות קטנה יכולה לשרוף לך את הלוח.

ממש לא...

א. התקן USB לא משתמש בכמות חשמל כ"כ נכבדת-היציאה לא ממש מסוגלת להוציא "כמות נכבדת"... וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שכל מכשיר פועל בצורה אחרת.

ב. אם בלוח אם יש אפשרות לתוספת של עוד חיבור, מן הסתם הלוח תומך בזה ומן הסתם זה לא מסוכן.

בכל מקרה, לפותח הת'רד, היה פה לפני משהו כמו חודשיים מדריך מצוין של נדב (nadi) מהפורום, search.gif קצר, ויש לך הסבר מעולה, עם תמונות והכל.

עריכה: בגלל שאני מרגיש נחמד היום ( ;):P ;D), אז הנה המדריך להוספת חיבורי USB בקידמת המארז, מאת נדב

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני רואה שהמדריכים של נדב הם להיט כאן כל הכבוד !!

פורסם

אמממ 500mA Top-Gun זה די הרבה חשמל... וזה רק המודם שלי. אז תבדוק קצת לפני שאתה מגיב.

חוץ מזה התכוונתי שלא כדאי לעשות משהו חובבני כאשר צריך מאוד לדקדק בו. זה לא שואב אבק! הלוח אם מאוד רגיש למתחים אפילו בינוניים.

פורסם

QuAKeR, ובאיזה הספק?

חוצמזה, זה הזרם המירבי שהיציאה מספקת. לא כל המכשירים דורשים אותו, ולא כל הזמן.

אבל זה בכלל לא רלוונטי - אם יש חיבור נוסף על הלוח אם, סימן שהוא יכול לתמוך בזה. ומכשיר שאתה מחבר ל-USB ומסתמך עליו לאספקת חשמל זה לא מה שיקריס לך את הספק.

הבעיה היא אם מחברים מכשירים רבים על יציאת USB בודדת-ואז באמת נוצר עומס. אבל כל עוד מחברים מכשיר <=> יציאה, או כמה מכשירים בעזרת האב עם אספקת חשמל משלו, אין שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים