עבור לתוכן

תוכנה לכרטיס טלויזיה שיודעת להקליט גם בפורמט DIVX

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס TV של אסוס שמגיע עם תוכנות לצפיה והקלטה אבל אני מעדיף היום להקליט ב DIVX. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי תוכנה שממש נוח לעבוד איתה, רצוי גם שיהיה לה scheduler בשביל להקליט כשאני לא בבית

אם מישהו יודע, אשמח לקבל שם שם התוכנה או קישור לאתר היצרן, אין לי בכלל בעיה אם יש תוכנה טובה שגם עולה כסף.

תודה מראש לכל מי שיענה :hi:

פורסם
  • מחבר

תודה על הרעיון

הבעיה שאין לתוכנה הזאת SCHEDULER ולכן היא לא יכולה לעזור לי (רוב ההקלטות שאני עושה הן כשאני לא בבית)

יש עוד רעיונות ?

פורסם

כדי להקליט בDIVX אתה חייב קדוד כזה בחומרה - כלומר על הכרטיס - גם אם תשתמש בתוכנה שיכולה לקודד DIVX תהיה לך בעיית סנכרון.

קדוד DIVX ע"י תוכנה דורש מהמעבד משאבים רצינים, ועם ההקלטה נוצר פער בין מה שמשודר לבין מה שהמחשב הספיק לקודד...

התמונה והסאונד לא יהיו מתואמים בסופו של דבר.

יש לך שתי אפשרויות:

- אם לכרטיס שלך יש דחיסה כלשהיא בחומרה (סביר להניח MPEG2) תשתמש בה ואחרי זה תמיר את הקובץ לDIVX.

- תרכוש כרטיס שמסוגל לקודד DIVX בחומרה (בזמן אמת).

פורסם
  • מחבר

כדי להקליט בDIVX אתה חייב קדוד כזה בחומרה - כלומר על הכרטיס - גם אם תשתמש בתוכנה שיכולה לקודד DIVX תהיה לך בעיית סנכרון.

קדוד DIVX ע"י תוכנה דורש מהמעבד משאבים רצינים, ועם ההקלטה נוצר פער בין מה שמשודר לבין מה שהמחשב הספיק לקודד...

התמונה והסאונד לא יהיו מתואמים בסופו של דבר.

יש לך שתי אפשרויות:

- אם לכרטיס שלך יש דחיסה כלשהיא בחומרה (סביר להניח MPEG2) תשתמש בה ואחרי זה תמיר את הקובץ לDIVX.

- תרכוש כרטיס שמסוגל לקודד DIVX בחומרה (בזמן אמת).

זה ממש לא נכון

אני עושה הקלטות יפות מאד עם VIRTUAL DUB ישירות ב DIVX אבל זה טוב רק כשאני בבית ויכול להתחיל ולהפסיק את ההקלטה

אני פשוט מחפש תוכנה שעושה משהו דומה אבל עובדת כמו PVR, כלומר שאפשר לתכנת מראש זמן הקלטה/ערוץ וכו'

נ.ב : הכרטיסי TV של לידטק תומכים בהקלטת DIVX אבל אני מעדיף כרגע את הכרטיס של ASUS...

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי גם אני מחפש תוכנה דומה

רק שעדין לא קניתי כרטיס טלביזיה

ואני גם לא אקנה עד שאני אמצא כזו תוכנה

(אין לי טעם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים