פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים צבעתי את המארזעשיתי חלון בגגעשיתי חלון בצדקניתי מאוורר 80 לגג ו-120 לדלתהכנתי שני מפסקים שמכבים ומדליקים את המאווררים (אני אחליף אותם בברגים מסתובבים כדי שתהיה שליטה על מהירות)ועכשיו אני רוצה לקנות גרילים למאווררים.....אני צריך אחד של 120 ואחד של 80אני רוצה יפים ולא סתם פשוטיםאיפה אני יכול למצוא יפים ולא פשוטים....(הדגש הוא על 120 כי ל-80 יש בשפע)נ.ב.בקרוב אני מוסיף קטודות כחולות ואז אני אתן כאן תמונותהקטודות יהיו מוקפות בפרספקס בועות בשביל האפקט של הבועות מהפרספקס
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים סלח לי אבל איפה אתה רואה "שפע" גרילים ל80ממ? כל מה שיש בארץ זה את הקייזר אדישן שחוסם את כל האוויר, ועוד 2 גרילים של סאן בים שכמעט ולא זמינים בשום חנות בקיצור אין לך שום דבר חוץ מגריל דמוי מטרה בארץ, בטח שלא ל120ממ.. רק להזמין מחול : כדרך אגב מה רע בכותרת כזו: "מחפש גריל מעוצב למאורר 120ממ" ?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אחי הנה יש בפנדה בארץhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_788
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים קודם כל לפני שאתה עושה שהמאווררים יעבדו על פוטנציומטרים (מה שקראת לזה ברגים) תדע שאם תשים אותם סתם ככה הם ישרפו לך. בת'רד של תחרות מדריכים בעמוד השני יש שם מדריך המסביר איך להכין ריאובאס ל4 ערוצים אתה צריך אותו דבר רק לשתיים.ובקשר לגרילים... בחו"ל יש מלא אבל אני לא חושב שכדאי להשקיע כל כך הרבה כסף על גרילים מפני שהמשלוח יעלה לך הכבה ומאוד חבל לבזבז על זה הרבה כסף... לדעתי תקנה גריל של מטרה פשוט.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים כמו אני אומר אין לקנות אז אליך להכין אתה יכול לחפש כול מיני תמונות של גרילים ולהעתיק אם אתה צריך עזרה נוסת אתה יכול לתפוס אותי או בתרד הזה או באיסי 214-217-449
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר בקשר לריאובס אל תדאגו....אני כבר יודע בדיוק איך להכין אותו כי קראתי מלא מדריכיםוהוא לא יהיה לשניים האלה אלא לאלה שבתוך המחשב האחריםבקשר ללהכין גריל לבד...איך אפשר?!?!?וזה יוצא יפה?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אם זה יוצא יפה זה תלוי בךאני ראיתי כמה גרילים מפרספקט שנראו ממש טובאל תשכח שהוא צריך להיות יחסית פתוח ובעל חלקים דקים (שיוכל לשאוב\לזרוק אוויר ללא הפרעה)מה שהכי חשוב לדעתי זה שרטוט וחיתוך מדוייק, ברגע שהגריל יוצא עקום הצידה זה הורס את כל העבודה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.