פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים שלום כולם!היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst.לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך.אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה.אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה.אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שאני אנסה את ה- Catalyst.אך כאשר ניסיתי להתקין את זה כ- Vga רגיל מ- Windows (הוא זהה את זה כ- 9800pro) הוא כתב את זה -Data Is Invalid.ניסיתי לעשות System Restore והכל אבל שום דבר לא עזר.בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות!תודה!
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים קודם כל - תערוך את הכותרת כדי שתכיל את תמצית ההודעה - ולא "בבקשה עזרו!" או "בעיה נורא מעצבנת..." - אלא משהו כמו "ווינדוס עושה בעיות עם התקנות דרייברים של R9800PRO"...איזה ווינדוס + SP יש לך? (התוכן למטה בהנחה שיש לך XP Pro)אחרי הפוסט ולפני שהמסך של ווינדוס מופיע, תלחץ F8 (תלחץ כל הזמן [לא לחיצה רציפה] עד שיעלה לך תפריט מיוחד) ותבחר ב-Last known good configuration.תנסה להעלות Safe Mode ולמחוק את הדרייברים (Add/Remove) דרך שם.הוא כותב לך להתקין קודם כל דרייברים "כ-VGA רגיל" אחרי שהווינדוס עולה ברזולוציה וצבעים נמוכים (ואז הוא מודיע לך למטה שנמצא התקן חומרה חדש בלה בלה)?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר אוקי מצטער על הכותרת.יש לי Winxp+Sp1וכבר ניסיתי למחוק את הדרייברים הישנים של Nvidia מה- Add And Remove ב- Safe Mode אבל זה לא שינה הרבהעכשיו אני באמת אנסה עם ה- Last good configuration ואני אעדכן אותכם לגביו.עידכון: זה לא עבד, אני עכשיו מנסה להוריד את Omega Drivers.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר טוב עכשיו אני כבר חייב לישון, אני מחר אנסה את כל מה שאמרתם אם זה לא יעבוד אני אפרמט :'(כמובן שאני אמשח לעוד רעיונותתודהדרור
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אל תפרמט ... תעשה R כדי לתקן את הקבצים של הוינדוס שיש לך עכשו בלי פירמוט...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לאהוא מתכוון REPAIRבהתקנה של ה WINDOWS, ממש בשלבים הראשונים אתה יכול לבחור את אופציית התיקוןהוא יבקש ממך ללחוץ R אם אתה רוצה לתקן את ה WINDOWSשזה אומר להשלים קבצים ועוד כל מיני דברים כאלהיניב
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אה אוקיי תודה!אבל אתם לא מתכוונים לאפשרות המסובכת של Repair דרך דוס ששם צריך לכתוב כל מני פקודות ודברים מוזרים, נכון?עריכה: אתם יכולים להסביר לי בבקשה איפה אני עושה את ה- Windows Repair הזה?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר מצאתי שם את ה- Geforce שהיה לי לפני שהתקנתי את ה- 9800pro... למחוק אותו?עריכה : מחקתי אותו וזה לא עזר.הלינק שננתת לי שם הוא למודמים.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר קודם כל אני רוצה להגיד תודה לכולם! כולכם עזרתם לי והצלחתי בזכות זהhttp://www.canopus.us/US/support2/support/data_invalid.aspעידכון: התעוררה אצלי עכשיו בעיה חדשה :'(שאני נכנס למאפיינים של הכרטיס הוא כותב לי שה- Agp מכובה ושאני אומר לא לעלות ל-Agp4X או *8X הוא עושה ריסטרט ושאני בא לבדוק שוב, הוא עדיין נשאר על Off.בבקשה תעזרו :'([attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אוקיי עכשיו זה בסדר.אבל יש לי עוד שאלה:כל פעם שאני מתחיל את Windows והוא כבר מראה את הדסקטופ ואת הכל, אחרי כמה שניות לפעם אחת קורה שהמסך שחור לאיזה 2 שניות ואז הכל חוזר להיות כרגילזה נורמלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.