פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים?איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים?אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה.לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754.בתקציב של בערך- 700 ש"ח.תודה לעוזרים.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים?איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים?אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה.לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754.בתקציב של בערך- 700 ש"ח.תודה לעוזרים.כל לוח מבוסס NF3 250 יימלא את צרכיך, הזול ביותר הוא של גיגה בייט והוא בסדר גמור,מחיר שוק בארץ 580 שקל - אין הפרשי ביצועים בין לוחות ה NF3 250, הקינה היא בעיקרעל בסיס תכונות והעדפת חברה כזו או אחרת.קישור לאתר היצרן:http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אתה לא חושב שכדאי לשלם עוד 40 שקל ל Epox 8KDA3J?אולי בעוד שנה שנתיים כן תעשה אוברקלוק ואז את תהיה 'תקוע' עם הK8NS.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אתה לא חושב שכדאי לשלם עוד 40 שקל ל Epox 8KDA3J?אולי בעוד שנה שנתיים כן תעשה אוברקלוק ואז את תהיה 'תקוע' עם הK8NS.אפשר, גם K8NS עושה המהרה, סדור הרכיבים על הלוח של גיגה בייטלא רע, לאיפוקס יש יותר תכונות, שניהם קניה סבירה כנראה. צריך לשיםלב גם לתקופת אחריות ומה מגיע באריזה.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים עקרונית הK8NS אמור להיות גם די טוב לOC , אבל האיפוקס נחשב בכלליות ללוח יותר טוב, שגם ד"א נוטה לעבוד עם יותר סוגי זכרונות.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אפשר, גם K8NS עושה המהרה, סדור הרכיבים על הלוח של גיגה בייטלא רע, לאיפוקס יש יותר תכונות, שניהם קניה סבירה כנראה. צריך לשיםלב גם לתקופת אחריות ומה מגיע באריזה. יש לי את ה-K8NS PRO. כרטיס חביב ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.