פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים תגדיש לה את השיר "שרמוטה פוריטנית עם שלומי שבן" וסגור עיניין למה אתה לא קשור? שיקדיש לה ילד רחוב של סאבלימינל דוגרי בנות זה עם זבל, איכפת להן רק מעצמן. אם הייתי יודע שבשביל לקבל מציצה חירומונים וכו' אני צריך לדבר 5 שעות בטלפון (כל יום!!!) הייתי מוותר על זה. אל תהיה חבר של אף אחת חפש רק סטוצים, חברה זה רק צרות!
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לא לא לא... לבחורה הזאת צריך להקדיש את "כמה היא יפה" של כלא 6... שיר על האינטיליגנציה של הבחורה היפה, או במילים אחרות, שיר על בחורה בלי מוח... נראה לי מתאים למקרה הזה...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מה קשור בלי מוח?בסך הכל ילדה קטנה שלא יודעת כלום מהחיים שלה ולא יודעת מה היא רוצהזה יעבור לה
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים בשביל זה יש חברים...יש לי שיר בשבילך : heal me i'm heartsick של no vacancy
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים שמתם לב שהילד עוד מאוהב בה ואנחנו כבר מיעצים לו איך להתנקם בה : הוא לא אמר בכלל שהוא מאוהב בה. הוא אמר שהיא אמרה שהיא מאוהבת בו.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אתה הולך אליה אומר לה"יו יו יו תפשטי, עכשיו!"סתם..........אתה נפגש איתה רואה קודם אם היא רוצה משהו........ אתה תרגיש את זה, טרסט מי.......אם כן.........אתה מדבר איתה במציאות (אני יודע שמסנג'ר יותר קל) ומדבר על זה שנפרדתם ותנסה להשיג פירצה כדי לדבר על איך יהיה אם תחזרו ואז אם היא תפתח השיחה תוכל להיות יותר דוגרי ואז יסתדר..........שירים לא יעזרוזה רק אומר שאין לך מושג מה אתה רוצה להגיד ואתה לא יכול לבטא את עצמךותאמין לי שזה לא יהיה כמו בסרטים היא תצחק עלייך..............רק דיבור דוגרי יפתור את הבעיהואם אתה רוצה לנקום בה תגיד לכולם שהיא מצצה לך........ סתם סתםאל תנקום זה לא שווה את זה אתה מוריד את עצמך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.