עבור לתוכן

מוד למארז, שווה להשקיע?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 ורציתי לעשות לו משהו :jump:

אין לי כלים וכל אלה אז סתם חשבתי ליופי שבמקום 2 הפנלים אני ישים 2 מאווררים מוארים של 80 מ"מ, מה אתם אומרים?

יש לי כונן ומתחתיו 2 פלסטיקים וצורב והמאווררים נכנסים בדיוק בגודל 2 הפלסטיקים..אני קונה בחנות שכונתית 2 מאווררים של קולר מאסטר עם לדים (1 עולה 50 שקל) בטח על 2 הוא יעשה איזה 10 שקל הנחה

משתלם? זה בכלל יעזור לטמפ? ??? או סתם ליופי

פורסם

מודים לרוב עושים בשביל היופי ובשביל להשוויץ אובל המוד הזה דווקט אולי כן יעזור ואולי אפילו יוריד כמה מעלות טובות.

בכל מקרה אם יש לך תזמן ואת הכוח ואת המוטיבציה אז לך על זה.

ואם לא .. אז תעשה את זה ביום אחר :D

פורסם

ממליץ בחום, גם אני עשיתי משהו כזה...

יש לי מארז ישן מאוד, על מערכת ישנה מאוד, כדאי שאני לא אפרט.

רק אגיד שנשארו לי 2 פאנלים ללא שימוש, ונמאס לי מזה.

חיברתי את שניהם יחד, קדחתי בהם כדי להתאים את הצורה של המאוורר, הכנסתי אותו מאחורי הפאנלים וחיזקתי מקדימה בברגים (כמובן שחתכתי בפאנלים בשביל שיוכלו לראות אותו :hat: ) ותקעתי גם מתג כמה ס"מ ליד... פשוט להיט. ממליץ בחום, באמת.

רק בקשר להלחמות שלך, שים לב שבחיבור שלך למתג אתה ממתג את את חוט המתח ולא את האדמה.. אחרת... יהיה ממש Smokin' :lol: .

בהצלחה, ותעלה תמונות אחרי שאתה מסיים :)

נדב.

פורסם

בשביל לדחוף 2 מאוררים לא יספיק להוריד 2 כיסויים ::) ולדעתי להוריד אותם לגמרי זה לא ממש יפה ועדיף לחתוך אותם כמו שNitro עשה..

פורסם

אני,אישית לא הצלחתי להכניס שני מאווררים של 80 מ"מ....ראה תמונה...

Picture%20137.jpg

פורסם
  • מחבר

כן בדקתי שנית ולא הצלחתי להכניס 2.. לא חשבתי בכלל על לקדוח וזה, חשבתי להוציא את 2 הפנלים, מאוורר אחד נכנס עם חתיכת לגו מלמעלה שלא יזוז

ולא חשבתי גם על מתג..אין לי כלים

איך אפשר לעשות כמו שאתה עשית בתמונה?

פורסם

לקחתי פרספקס עשיתי בו חור ל-80 מ"מ...וצבעתי לשחור ;):D

קל נוח ויפה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אממ...לצבוע וכל זה אני לא עושה עוד כי אבא שלי יהרוג אותי, בוא נגיד שהוא גם לא יתן לי להתעלל במארז וגם אין לי כלים

איך אפשר לשים מאוורר עם הגריל כמו שעשית עם הפאנלים? איך לחתוך?

פורסם

הרגע הוא הסביר שזה לא פאנלים, הוא קדח חור עגול בתוך פרספקט, ואת הפרספקט חיבר למארז..

עדיין זה לא נותן פיתרון לגריל, כי הוא היה צריך לחבר גריל בנפרד (הדמוי מטרה מברזל..)

פורסם
  • מחבר

אה יש עוד דרך לעשות כזה? אין לי בכלל כלים ופרספקט זה הזכוכית הזאת?

פורסם

הממ זה סוג של פלסטיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים