פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים לצוות הפורום שלוםברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטלהבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לאתחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזרשלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזרהוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתרנשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק ליםאוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים נסית לבדוק את המסך על מחשב אחר לראות שהוא תקין?ה-PCSpeaker מחובר כמו שצריך ללוח אם (אם בכלל)
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים יש לי את אותה בעיה שהמחשב נדלק והמסך ישר נכבה..ניסיתי לוח אחר וגם ספק וכל הדברים ולא הסתדר, לי נראה שזה המעבד אבל עד שלא תנסה כל חלק אתה לא יכול לדעת ואם אתה לא צריך תחלקים תן לי אותם
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ברגע שוידאת שהמסך תקין מה שצריך לעשות זה לחבר PC-Speaker כמו שצריך ללוח אם (לשים לב לקובטיות)ככה המחשב ישמיע צפצוף שיתאר את סוג התקלה ברוב המקרים.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ברגע שוידאת שהמסך תקין מה שצריך לעשות זה לחבר PC-Speaker כמו שצריך ללוח אם (לשים לב לקובטיות)ככה המחשב ישמיע צפצוף שיתאר את סוג התקלה ברוב המקרים.מה זה הקובטיות?NIVTOL, האם המחשב עושה צפצוף מיוחד/לא מצפצף?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים תעזרו לי גם מי שיכול..לי זה עושה 2 ציפצופים קצרים ו 1 קטועניסיתי לוח אחר כרטיס מסך אחר (הכרטיסי מסך עובדים במחשב אחר) ניסיתי לשים מתוך 3 כרטיסי זיכרון כל 1 בנפרד, ספק אחרדרך אגב ששמתי זכרון אחד בסלוט השמאלי זה עשה את הצפצוף ובאחרים לא.. למרות שלא יכול להיות מצב ש 3 נדפקווגם החלפתי לוחמזה יכול להיות?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מה זה הקובטיות?NIVTOL, האם המחשב עושה צפצוף מיוחד/לא מצפצף?יש לו חיבור פלוס וחיבור מינוס, אם תחבר אותו הפוך הוא לא יפעל
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ברגע שוידאת שהמסך תקין מה שצריך לעשות זה לחבר PC-Speaker כמו שצריך ללוח אם (לשים לב לקובטיות)ככה המחשב ישמיע צפצוף שיתאר את סוג התקלה ברוב המקרים.--> קוטביות
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אם אני לא טועה הצפצופים מעידים על בעיה בזיכרון.יש לי 3 סטיקים של זיכרוןניסיתי כל אחד במיקום שונהלא יכול להיות שכולם דפוקים...
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים הייתה לי אותה בעיה, 3 הצפצופים האלה אומרים שזה הכרטיס מסך.אבל במקרה שלי זה היה גם הספק, תנסה קודם את הספק כי הוא מת הרבה יותר מהר מאשר כרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.