עבור לתוכן

מחשב במקרר! מישו ניסה?

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה כבר לפני שנה..

אפשר לקחת מיני בר להכניס בפנים מחשב..

הבעיה היא הלחות והרטיבות לא?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

חחחח עכשיו הצחקת אותי

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

חחחח עכשיו הצחקת אותי

חח, שמע אבל זה אפשרי....

פורסם

היו על זה מלא דיונים בתחילת עידן ה-OC (חיפוש ממש רחוק ימצא לך)

זה מאד בעייתי, בגלל שהלחות במקרר הופכת למים, מה שגורם לכל מה שנמצא במקרר להיות רטוב.

וחוק ראשון בחשמל - מים + חשמל = קצר

קיצור שכח מזה :)

עריכה - הנה אחד לדוגמא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=45392.0

יש שם תגובה מאד שנונה שלי :)

פורסם

על זה צריך להוסיף את העובדה שהמקרר רגיל בד"כ להפטר מ0 וואט של אנרגיה ועכשיו הוא יצטרך להתמודד עם הרבה הרבה יותר, המנוע שלו יצטרך כל הזמן לעבוד ולהיט סינק שלו תהיה בעייה להפטר מכל החום הזה. קשה להאמין שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן.

בקשר לזה שמעלי, אפשר לעשות מערכת קירור מים שהסינק שלה נמצא במקרר/פריזר...

פורסם

גם לשים את הרדיאטור של מערכת קירור מים זה לא פיתרון

במערכת קירור מאד אסור שטמפרטורת המים תרד מתחת לטמפרטורת החדר, כי במצב הזה כל הלחות באויר תצטבר כמים על הצינורות וזה פשוט יטפטף על החומרה.

בכללי כל קירור מתחת לטמפרטורת החדר בעייתי מבחינת לחות שהופכת למים.

פורסם

בסדר, אבל זה לא כזה סיפור אם רק האיזור של המעבד מתחת לטמפרטורת החדר, אפשר לצפות את הצינורות, לשים וזלין בזיף (ZIF), לחמם את המאחורה של הלוח אם ולאטום טוטאלית את כל האיזור של התושבת.

בסדר, אבל זה לא כזה סיפור אם רק האיזור של המעבד מתחת לטמפרטורת החדר, אפשר לצפות את הצינורות, לשים וזלין בזיף (ZIF), לחמם את המאחורה של הלוח אם ולאטום טוטאלית את כל האיזור של התושבת.

טוב, אולי זה כן סיפור ;)

פורסם

מה עם הנוזל הזה שאינו מקצר,הוא נשמע מבטיח.

הרעיון עם המקרר הוא ברור מאליו כמופרח ובטח שבזבזני.

פורסם

ת'אמת שהמים שמצטברים על כל דבר בגלל לחות הם מים מזוקקים ולא מוליכים חשמל. הבעייה היא שמהר מאוד הם מתערבבים עם משהו, נהפכים לתמיסה ומתחילים להוליך :'(

פורסם
  • מחבר

תגידו קירור גז יש בארץ?

פורסם

תגידו קירור גז יש בארץ?

בעקרון אין יבוא רשמי,אם תבקש מפנדה או זיגזג אולי הם יהיו נחמדים ויסכימו לעזור לך להביא אחד כזה בארץ,או שתכין אחד 'ביתי' כמו שTheByter עשה.

פורסם

גם לשים את הרדיאטור של מערכת קירור מים זה לא פיתרון

במערכת קירור מאד אסור שטמפרטורת המים תרד מתחת לטמפרטורת החדר, כי במצב הזה כל הלחות באויר תצטבר כמים על הצינורות וזה פשוט יטפטף על החומרה.

בכללי כל קירור מתחת לטמפרטורת החדר בעייתי מבחינת לחות שהופכת למים.

יש צינורות שלא מעבירות חום

פורסם

אל תשללו כל כך מהר...

אפשר למשל לבודד הכל,במחשבה של רגע אפשר לעטוף את כל העסק בניילון נצמד ולהכניס למקרר...

להגיש קר :lol:

אבל אני לא הייתי מנסה

פורסם

אני עובד על קרור כזה.. בין כל הצרות והעיכובים שלא יאומנו שעוברים עלי..

יש לי מערכת קרור שפירקתי ממקרר ישן שלי, אני מתכוון לשים מים בפריזר . יש לי מערכת קרור מיים . אני צריך לקנות תרמוסטט חדש "איטלקי" שישמור את טמפ' המיים על 20C .

מבלי להכנס לדקויות של טמפ' בפועל בסינקים וצנרת ועוד.

התעבות היא בעיה חשובה . אבל יש פתרונות

פורסם

יש פתרון הרבה יותר חכם, שמשתמשים בו במקומות כמו אולפני הקלטה למשל, שרוצים לבודד את המחשב פיזית מהחדר.

בונים קופסא גדולה מעץ, מרפדים אותה בספוג בפנים, מכניסים לתוכה את המארז, וצינור שיוצא מהמיזוג המרכזי של האולפן ישירות לתוך הקופסא. האוויר שיוצא מהמזגן כבר עבר עיבוי וכך הוא נטול לחות לחלוטין, המחשב מתקרר מאוד והרעש שלו נספג בעץ ובספוגים.

אבל זה סיפור מהתחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים