פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים עוד דבר לפותח התראד הייתי לוקח הרדיסק חדש של *8MB כי הישן יצור לך צאוור בקבוק בגלל שהוא 2MBWTF?ממתי הארדיסק יכול להוות צוואר בקבוק למחשב?...אולי הארדיסק של 20 או 40 אבל לא ניראה לי ששל 60!!!ההארדיסק יהווה צוואר בקבוק רציני רק אם הוא יהיה מלא!!!...מפוצץץץ אני מדבר איתך על 10 ג'יגה פנויים ומטה.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים כל הרד דיסק הוא צוואר בקבוק כשנגמר לך הזיכרון הפיזי במחשב10GB פנויים זה המון. האטה תורגש גם כשיש בערך 150MB ומטה...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אין לי מה להגיד.. תודה רבה על הייעוץ שלכם ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אפשר להשיג NORTHWOOD בפרטי (כי הבנתי שזה נגד חוקי הפורום להגיד דברים כאלה בפומבי). המסקנות שלי מכל הדיון הזה הן:1. ללכת על מעבד NORTHWOOD (אמור להיות גם יותר זול מפריסקוט לא?!)2. לא שווה להוסיף עוד 400 ש"ח בשביל דיסק קשיח SATA 8MB3. לבדוק טוב את התאימות של הזיכרון החדש לישן והיכולת שלהם לעבוד ביחד. עוד שאלות: האם במעבדי ה- NORTHWOOD אפשר להסתפק בקירור המקורי של INTEL? (בהנחה שאני לא גיימר עצבני ולא נוהג לקודד קבצי וידאו או מוסיקה).מה הסיכויים שאני ינסה להפעיל את הזיכרון של GEIL עם GENERIC וזה פשוט לא יעבוד? למישהו יש נסיון עם מארז 6A19 של COMPUCASE?באיזה עוד דברים הייתם משקיעים במחשב חדש (בהנחה שכנראה ישאר לי קצת "עודף" בגלל ההורדה של המעבד ל NORTHWOOD וביטול HD)?בתודה מראש,עומר שקדי.נ.ב. שוב תודה על ההכוונה ל NORTHWOOD ולא ל PRESCOTT.1) מעבד מול מעבד נורטווד יותר יקר. אבל הפרסקוט+קרור טוב יותר יקר מהנורטווד. אתה יכול להשיג בנועה מחשבים (אמרו שיהיה בשבוע הבא) ואולי בזיגזג. 2.8 מספיק בהחלט. אין צורך ב 3 גיגה. תתקשר ותשריין.www.noacomp.co.ilwww.zigzag2000.co.il2) גם אני חושב ככה. תמיד תוכל להוסיף בהמשך.3) חשוב מאוד. כן, אפשר להסתפק בקרור המקורי של הנורטווד. אפילו ל OC מתון.לא - אין נסיון עם הזכרונות. לפחות לי.6A19 מארז מצויין. לא "זוהר" אבל לטעמי VERY GOOD VALUE FOR MONEY.שאר הכסף? צורב DVD אם מעניין אותך. או תתחיל לחסוך להרדדיסק 16 מגה לכשתתחיל להיחנק.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר שוב שלום,אני עכשיו מדבר אליכם מהמחשב החדש ורציתי להגיד שוב תודה לכל אלה שייעצו לי בכל הנושאים של הפוסט הזה.להלן המפרט של המחשב:Intel Pentium 4 3.0Ghz 512kb 800Mhz HT NorthwoodAbit IS7-E2Twinmos 256MB + Generic 256MB DDRAM 400MhzGeForce FX5200 128MB DDR + TVSeagate 60GB 7200 PATALiteon CD-RW 52x32x52Toshiba DVD 16xCompucase 6A19 (300W HEC)+ מאוורר 120 מ"מ נוסף של Thermaltakeהמחשב עובד בצורה נהדרת ואני ממש מרוצה ממנו, תודה לכולכם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.