פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605יש ליAMD 2500SAMSUNG 3200R9800P 256BIITעשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!!... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה?זה מחשב חדש :'( :'( :'(
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים תתקין את הדרייברים של הציפסאט שבאים בדיסק שבא עם הלוח אם, אם לא התקנת זה הגורם לבעיה.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר יש לי את הדירבר 3.7 ה3.9 עושה לי הרבה בעיות!!יש לי כאן את הדיסק של הלוחלחצתי על התקנה יש לי עכשיו 5 אפשריות drivers -1- nvdia nforce drivr2-silicon lmage serial ata drivr3-silicon lmage serial ata utility5-marvell gigabit lan drivr6-usb 2.0 drivrUTILITIES -7-ASUS PC PROBE V2.21.088-INSTALL ASUS UPDATE V5.20.019-WINBOND VOICE EDITOR10-ADOBE ACROBAT READER V5.011-ASUS SCREEN SAVER12-NVIDIA SYSTEM UTILITY13-I'M LNTOUCH REMOTE ACCESS SERVICEעל מה ללחוץ?בתוכנה 3dmark01 יש שם SYSTIM INFO לחצתי על זה ורשוםSystem Info Version: 2.2Operating System: Microsoft Windows XPProcessor: AMD <unknown> @ 1.83 GHzGraphics Card: RADEON 9800 PROTotal Physical Memory: 512 MBFree Physical Memory: 309.88 MBMotherboard Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.Motherboard Model: A7N8X-Eאולי זה קשורושהרצתי את התוכנה סגרתי את כול התכניות גם את האינטרנט..והמשחקים הייו על הגדרותR9800P1024X768 32BIIT COLOR COMPRESSED TEXTURESD3D PURE HARDWARE T&L ANTIALIASING:NONE
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים 3.9 זה דרייברים מאוד ישנים רצוי שתעדכן ל4.9 (יתכן וזאת היית שגיאה במקרה כזה תתעלם)nvdia nforce driverתתקין את זה מהדיסק של הלוח.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר 3.9 זה דרייברים מאוד ישנים רצוי שתעדכן ל4.9 (יתכן וזאת היית שגיאה במקרה כזה תתעלם)nvdia nforce driverתתקין את זה מהדיסק של הלוח.3.7 הם דריברים הכי טובים..הרבה אומרים ש3.9 דריברים לא טובים!אולי הפלטרים פועלים לי..בתלת מימדבOPEN GL יש ליבחירת העדפות לישום זה מסומן בוויהפחתת מדרגות הקומות זה על X4סינון אנאיזוטרופי זה על X2בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויבחירת העדפות מרקם זה על איכות גבוההרמת פירוט המרחד זה על איכות גבוההמתן לסכרון אנכי זה על התעלם מהגדרות ברירת מחדלTRUFORM זה על מושבת תמידבDIRECT3Dיש לי בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויהפחתת מדרגות הקומות זה על X2סינון אנאיזוטרופי זה על X2בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויבחירת העדפות מרקם זה על איכות גבוההרמת פירוט המרחד זה על איכות גבוההמתן לסכרון אנכי זה על התעלם מהגדרות ברירת מחדלTRUFORM זה על מושבת תמידהפלטרים פועלים?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים כןתשים הכל ב defaults (ברירת מחדל) זה אמור להיות ב balanced והכל תחת העדפות היסום בפילטרים
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר לא איבנתי .. לעשות כחהבחירת העדפות לישום זה מסומן בוויהפחתת מדרגות הקומות זה על X4 {לשנות ל X2?סינון אנאיזוטרופי זה על X2 {לא לשנות?בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויבחירת העדפות מרקם זה על איכות גבוהה {לשנות לביצעים מרביים?רמת פירוט המרחד זה על איכות גבוה {לשנות ללביצעים מרביים?המתן לסכרון אנכי זה על התעלם מהגדרות ברירת מחדל [לשנות למושבת תמיד?TRUFORM זה על מושבת תמיד [לא לשנות?כחה לעשות?בחירת העדפות מרקם =פילטר?רמת פירוט המרחד=פילטר?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים לא זה לא פילטר תגיע בדריוור למצב כזהhttp://photos.walla.co.il/rsrs6 אל תישתמש בבחירה האישית כי שם המינימום הו AA X2 ו AF X2
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מה הבעיה?הציון בסדר.רוב הציון נקבע ע"י המערכת, ולכן יכול להיות שהמערכת שלך (מעבד, לוח אם, זכרון וכו') יותר חלשים, ולכן התוצאה.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים לא , זה כי הוא חושב שאנחנו מתכוונים לזה שהוא יתקין 3.9 למרות שאנחנו מתכוונים ל4.9... , ידידי פותח התארד , מאז 3.9 יצאו כבר הרבה מאוד דרייברים.(4.0,4.1 וכל השאר עד 4.9...)הטובים שביניהם היו 4.3 , ו4.8...
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים בDIRECT3Dיש לי בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויהפחתת מדרגות הקומות זה על X2סינון אנאיזוטרופי זה על X2בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויבחירת העדפות מרקם זה על איכות גבוההרמת פירוט המרחד זה על איכות גבוההמתן לסכרון אנכי זה על התעלם מהגדרות ברירת מחדלTRUFORM זה על מושבת תמידהפלטרים פועלים?זה רק אני או שאתם מיתעלמים מההודעה הזו :-\ועם אתה באמת עם 3.9 אז תחליף ל 4.9מה הבעיה?הציון בסדר.רוב הציון נקבע ע"י המערכת, ולכן יכול להיות שהמערכת שלך (מעבד, לוח אם, זכרון וכו') יותר חלשים, ולכן התוצאה.הוא ציין את המערכת שלו והוא אמור לקבל כ 17000 אז... :-X
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר בDIRECT3Dיש לי בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויהפחתת מדרגות הקומות זה על X2סינון אנאיזוטרופי זה על X2בחירת העדפות לישום זה מסומן בוויבחירת העדפות מרקם זה על איכות גבוההרמת פירוט המרחד זה על איכות גבוההמתן לסכרון אנכי זה על התעלם מהגדרות ברירת מחדלTRUFORM זה על מושבת תמידהפלטרים פועלים?זה רק אני או שאתם מיתעלמים מההודעה הזו :-\ועם אתה באמת עם 3.9 אז תחליף ל 4.9הוא ציין את המערכת שלו והוא אמור לקבל כ 17000 אז... :-Xאני עם דריבר 4.7 אמרו לי שדיבר 4.9 זה דריבר גרוע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.