פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים או שאתה מדבר שטויות או שאתה שמן(150) קילו או שאתה עובד במכון כושר אבל מי שעובד במכון כושר לא אוכל JUNK FOOD !! אז אתה לא עובד במכון כושר כנראה! עם אתה באמת אוכל את כול זה בארוחת בוקר מה אתה אוכל בצהריים?!? פרה?!!? ??? אני ציפלון (44 קילו) גמד (1.65 מטר) שאוכל כמו פרה לא מתאמן במכון, רץ 3 פעמים בשבוע (זה רק בחודש האחרון). בצהריים אני אוכל מה שיש
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים דווקא נראה לא רע בכללהייתי אוכל את זה במשך איזה יומיים , מה שכן , חסרים שם כמה דברים ...
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אבל אז זה לא יהיה כשרטוב זה גם ככה לאאני לא מבין מה הקטע לאכול דברים שאחרי ביס אתה שבע והכל נשפך עלייך ואתה תמות אחרי 3 ביסים...........תאכלו במבה!
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר תגידו אם אני אוכל את הארוחה הענקית הזאת בבורגר ראנץ' שכחתי את השם,לבד אז אני שמן?
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים זה פשוט לא בריא ודוחה הסנוויץ' הזה. גורם לי לחשוב על הפשטידה המגעילה הזאת בצבא שהם לוקחים את כל השאריות מהשבוע ואופים ביחד... כאילו מישהו הקיא בתוך תבנית ואפה את זה. :-X
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים איכס, זה נראה כאילו מישהו לקח בגט והקיא לתוכו. RRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFLLLLLLLLLLLLLLLLL
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים צריכים להעביר את זה לפורום מודינג. הוא פשוט עשה מודינג ללחם הזה. טוב שהוא לא חיבר שם לדים. זה בטח שרימפס של THERMALTAKE
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים איפה ראיתם שרימפס?!בואנה אני אוכל אחד כזה ויותר לא נוגע בכלום לאיזה חמישה ימים... זה דווקא נראה טעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.