עבור לתוכן

AMD 64 Bit בתושבת 939 מי מה מו?

Featured Replies

פורסם

היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר

מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ

בתודה גל....

פורסם

זה נדון כאן בעבר. תחפש. פשוט תסתכל על כל ההודעות לפי המחבר "תפוחים", זה יותר טוב מאשר התיק עיתונות של AMD.

פורסם

זה נדון כאן בעבר. תחפש. פשוט תסתכל על כל ההודעות לפי המחבר "תפוחים", זה יותר טוב מאשר התיק עיתונות של AMD.

חזק, נפלתי מריצפה לכיסא.

פורסם

חזק, נפלתי מריצפה לכיסא.

תלגלג, אבל מחיפוש כזה (939 ע"י תפוחים) מצאתי את מה שהוא רצה תוך שתי שניות (הודעה שלישית מלמעלה בערך).

אם היה פאנאט לכל נושא, הכל היה קל יותר.

פורסם

היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר

מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ

בתודה גל....

תאפשר באופן מעשי יותר זכרון במערכת, פחות או יותר אותם ביצועים,

אפשרות שדרוג יותר טובה, לוח קצת יקר עדיין אבל תוך זמן קצר זה ישתנה,

אם יש יותר סבלנות אז כדאי לחכות ל NFORCE4.

עוד יום יומיים יצאו מן הסתם סקירות רבות לגבי המעבדים החדשים.

פורסם

תלגלג, אבל מחיפוש כזה (939 ע"י תפוחים) מצאתי את מה שהוא רצה תוך שתי שניות (הודעה שלישית מלמעלה בערך).

אם היה פאנאט לכל נושא, הכל היה קל יותר.

אני לא מלגלג.

פורסם

מצויין ;D

לכבוד יום כיפור (כן, קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאשר.. בשנה הבאה), רציתי לומר שאתה עושה עבודה מצויינת כנציג AMD בפורום. המשך כך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל מתי כל הבאלגן מגיע לארץ? מה המחירים של לוחות האם החדשים של המעבדים החדשים כרטיסי הזיכרון, תעזרו לי להבין?

פורסם

אבל מתי כל הבאלגן מגיע לארץ? מה המחירים של לוחות האם החדשים של המעבדים החדשים כרטיסי הזיכרון, תעזרו לי להבין?

יגיע לארץ בערך תוך שבועיים לאחר זמינות רשמית בחו"ל (שזה ב 28 אם אני לא טועה).

מחיר המעבדים זהה, לא משנה איזה שקע.

כרגע, הלוח הכי זול ששווה קניה עולה 925 שקל:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7230&PHPSESSID=b587a874914f7bb17dc28e859b430390

מן הסתם בקרוב יהיו לוחות נוספים והמחיר יירד.

אני הייתי מחכה ל NFORCE4, לכל היותר עד סוף 2004.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים