עבור לתוכן

האם XP64BIT תצא רק לשוק הOEM?

Featured Replies

פורסם

בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM.

כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות

(כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו')

האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?

פורסם

קשה לי להאמין משום שמיקרספט זאת חברה ש"קצת" חשוב לה רווח פיננסי ובהפצה מצומצמת כמו שכתבת הם ירוויחו פחות - הרבה פחות ובנוסף אם הם יעשו את זה אז הם יתנו את כל השוק הזה על מגש של כסף ללינוקס שכבר חדשרה די חזק לזה

פורסם

מצד אחד, לא נראה לי הגיוני מאחר ורוב יצרני ה - OEM הם שותפים של אינטל ולא מוציאים כיום מחשבים עם A64

מצד שני, אני יודע שאחת הבעיות המרכזיות של XP 64 Bit הינה העובדה שיצרי החומרה השונים (כרטיסי מסך, סאונד, מדפסות, צורבים, סורקים ורבים אחרים) לא שחררו דרייברים של 64bit - דבר שיכול לגרום למשתמשים ביתיים המון צרות, ולכן זה הגיוני להגביל את זה ליצרני OEM

בכלל - יתכן ומדובר בפתרון ל- WORKSTATIONS ולא למחשבים ביתיים בכלל.

אני מקווה מאד שזה לא יהיה המצב אבל, לא הייתי פוסל את זה לגמרי.

בכל מקרה, אני לא נעול על עד כמה XP 64 BIT יעשה הבדל משמעותי ללא אפליקציות שנכתבו במיוחד עבור 64BIT

יתכן מאד שהביצועים של אפליקציות 32 BIT על XP 64 BIT יהיו מאד קרובות לביצועים היום, כך שכל העסק לא ממש יהיה כדאי

פורסם
  • מחבר

תראה,עם הווינדוס אין ספק שיצאו דרייברים תואמים.

ובטוח שAMD תפעיל לחץ מסוים על יצרניות החומרה.

מה שלא כל כך בטוח הוא שיצאו אפלקיציות 64 ביט,אבל אני מאמין שעם הווינדוס החדש יצאו גם אפליקציות תואמות.

אגב,כבר היום מתוכננים מספק משחקים ל64 ביט וכבר יצאו כמה כאלו.

פורסם

למה שיצא XP עם 64 ביט?

לא אמור לצאת ה Longhorn עם 64 Bit ?

פורסם

בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM.

כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות

(כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו')

האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?

הידיעה נכונה אבל לא מדויקת, זה ייצא בגרסת OEM אבל תוכל לקנות זה

בכל חנות מחשבים יחד עם קניית פרטי חומרה כלשהו, החל ממקלדת וכלה

המחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

אה,כלומר שתוך יומיים אנשים יפרצו את זה ויעלו לרשת. :P

התענה של מייקרוסופט מגוחכת,היא טוענת שהיא צריכה להשיק הרבה מרכזי תמיכה עם ווינדוס כזה... אבל בעלי AMD64 הם בין המשתמשים ה'מבינים' ביותר בתחום.

ולא נראה לי שהם צריכים כ'כ תמיכה... בטח לא את זאת של מיקרוסופט.

הרי 'פשוטי העם' בדרך כלל קונים פרסקוט,ובכלל לא שמעו על 64BIT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים