עבור לתוכן

המשך הOC לבארטון - לא רוצה לעלות (היה: איך לנצל את הADATA 500?)

Featured Replies

פורסם

הבארטון 2500 רץ עכשיו בבאס 200 (3200+) והזיכרונות ביחס 1:1 רצים ב400 מה"צ. והזיכרונות שלי הם 500MHZ.

בביוס ניסיתי להעלות את מהירות הזיכרונות ל120% והמחשב לא נותן תצוגה וצריך לאפס ביוס בלוח (epox 8rda3+)

יש דרך לנצל אותם כמו שצריך או להשאיר אותם ככה?

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שהם פועלים בבאס 250 הם על CAS 3

עדיף לשמור אותם במצב סינכרוני (1:1) על תזמונים טובים יותר...

פורסם
  • מחבר

שהם פועלים בבאס 250 הם על CAS 3

עדיף לשמור אותם במצב סינכרוני (1:1) על תזמונים טובים יותר...

כרגע התזמונים הם 5-3-3-2.5

כדאי להוריד עוד? למה?

פורסם

תן מתח ותשים 2.2.2.5 תראה איך הם יעבדו במצב הזה אם לא יהיו בעיות תשאיר ככה ;)

פורסם

אין מצב ל2-2-2

או 2-3-3 או 2.5-3-3 , מתח לא עוזר במקרים כאלה..

פורסם

אכן מתח לא עוזר לA-DATA במקרה הזה.

גם אני הצלחתי להוריד ל(A-DATA (PC4000 שלי את התיזמונים בבאס 200 רק ל 2.5-3-3-5

פורסם
  • מחבר

כן יש בעיות...

המתח של הזיכרונות הוא 2.77, אבל מתי שאני מנסה להוריד את התיזמונים מ5-3-3-2.5 הוא מכבה את המסך וצריך לאפס ביוס.

נו אני מניח שאין עוד מה לעשות.

ונ.ב

על איזה תדר לקבע את הAGP?

נ.ב2

יש דרך יותר טובה לאפס את הביוס ב8RDA3+ מאשר להוציא את הבטרייה?

פורסם

דבר ראשון תבדוק מצב זכרונות אחרי כל שינוי עם memtest, אל תסתמך על "אם זה עובד זה טוב"

נ.ב - 66

נ.ב2 - צריך להיות ג'אמפר לאיפוס ביוס, לא צריך להוציא פיזית את הבטריה (תקרא על זה בחוברת שקיבלת עם הלוח)

פורסם

יש גאמפר.

הזכרונות שלך יתחילו לבוא לידי ביטוי שתעלה את הלוח לבאס 230-240. אז הם יעבדו קרוב לתדר בהם הם אמורים לעבוד בלי בעיה.

עריכה: הדבר היחידי שמפריע לי לעבוד בבאס הזה זה הזכרונות (יש לי ADATA 400)

עריכה 2: אם תשים בביוס את הזכרונות על SPD הם יעבדו ב 500.

אל תגע ב AGP אלא אם כן יש לך קרור מתאים לכרטיס מסך ואתה יודע איך לעשות לו OC בזהירות. חבל שתשרוף אותו.

פורסם
  • מחבר

יש גאמפר.

הזכרונות שלך יתחילו לבוא לידי ביטוי שתעלה את הלוח לבאס 230-240. אז הם יעבדו קרוב לתדר בהם הם אמורים לעבוד בלי בעיה.

עריכה: הדבר היחידי שמפריע לי לעבוד בבאס הזה זה הזכרונות (יש לי ADATA 400)

עריכה 2: אם תשים בביוס את הזכרונות על SPD הם יעבדו ב 500.

אל תגע ב AGP אלא אם כן יש לך קרור מתאים לכרטיס מסך ואתה יודע איך לעשות לו OC בזהירות. חבל שתשרוף אותו.

אוקי, אז בו ותסביר לי איך אני מגיע לBUS של 230-240. דרוש הסבר מעמיק.

כרגע על באס 200 הוא יציב, באס 205 כבר לא...

לשנות מתחים? תזמונים? מה לעשות?

פורסם

קודם כל אל תעבוד מהביוס. תעבוד מהווינדוס עם ה NVSYS (קיבלת את זה בדיסק ההתקנה מהלוח).

דבר שני שים את הזכרונות בביוס במצב אוטומטי ואת המעבד על 200FSB כל שהזכרונות יעבדו על מהירות 400. אל תתעסק עם תזמונים כרגע, תן לו לקבוע לבד.

תעלה NVSYS, תתעסק רק עם ה FSB. תתחיל לעלות, 410, 420, וכן הלאה. בכל פעם אחרי קביעת הבאס תריץ פריים95 לפחות איזה חצי שעה. אם פריים נופל, תוסיף קצת מתח למעבד ותריץ שוב עד להתייצבות). הכל עם ה NVSYS. לאחר שהגעת לבאס שאתה רוצה, תריץ פריים כמה שעות טובות. אם יציב תוכל לשנות בביוס כך שהמחשב יעלה על ההגדרות שקבעת.

לדעתי תוכל לרוץ על אזור 240 באזור ה 1.8 וולט למעבד (אבל זה תלוי במעבד - אין שניים זהים).

אחרי כל זה תוכל לנסות ולשחק עם התזמונים של הזכרונות למרות ש ADATA זה לא בדיוק הזכרונות בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל רק את התזמונים של הזכרונות למה לקבוע? הכי נמוך זה הOPTIMAL שזה (אני חושב 7-4-4-3) ואחרי זה בא AGGRESIVE וכו'...

כלומר על מה להריץ את הזיכרונות?

פורסם

OPTIMAL

עריכה: דרך אגב תוריד את התוכנה להורדת הטמפרטורה של המעבד. זה יעזור לך גם במצב עבודה, לפחות אצלי זה ככה.

פורסם
  • מחבר

OPTIMAL

עריכה: דרך אגב תוריד את התוכנה להורדת הטמפרטורה של המעבד. זה יעזור לך גם במצב עבודה, לפחות אצלי זה ככה.

הורדתי את התוכנה הזאת ישר איך ששימתי להרכיב את המחשב. ככה שאני לא בדיוק יודע אם היא שיפרה משהו או לא, בכל מיקרה היא מותקנת.

שהV12 על מינימום במצב מנוחה הטמפ' 42, במצב מנוחה שהV12 על הכי גבוה הטמפ 37-38. במשחקים עם BUS 200 לא עובר את ה50.

עריכה:

התקנתי את התוכנה, שיניתי תזמוני זיכרונות לOPTIMAL והבאס כרגע על 410 ואני מריץ PRIME, אין בעיה להריץ PRIME ולגלוש בו זמנית נכון?

עריכה 2:

העלתי בBIOS את הVCORE ל1.8, ובגרף של הNVSYS ה1.8 נמצא ממש בתוך האזור האדום, להוריד את זה או להשאיר? טמפ מעבד 50 מארז 37 תחת PRIME

פורסם

כעיקרון לא, זו רק תהיה בדיקה יותר טובה.

אם אלה הטמפרטורות שלך אז התוכנה עובדת, אחרת היית מקבל עוד כמה מעלות טובות במנוחה ובעבודה.

אין סיבה לשים את ה V12  במינימום. הוא מתחיל עם ה"שואב אבק" בסביבות 3500RPM-4000RPM

עריכה: ברור שהוא בקו האדום. עזוב את זה. לפי מה שאני יודע אין גם בעיה לעבוד ב 1.85.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים