עבור לתוכן

מה צריך ללמוד / לעשות על מנת להיות טכנאי Microsoft מוסמך?

Featured Replies

פורסם

השאלה כתובה בנושא...

בנוסף:

1. כמה זה עולה?

2. האם יש מבחנים?

3. האם זה שווה את הטרחה והכסף?

4. ההסמכה היא בינלאומית?

אשמח לכמה שיותר פרטים ;)

תודה רבה!

נדב

פורסם

זה עולה 1000 שקל קורס + 120 מבחן A+ בינלאומי, אני עשיתי 16 מבחנים ולא עשיתי את הבינלאומי, שזה 17. זה בהחלט שווה את זה.

פורסם

אז זה 1000 שקל בס"הכ או שלכל מבחן?

פורסם

להכל - קורס ומבחן (ת'אמת לא עשיתי מבחן לתעודה בינלאומית, יש לי תעודה שגמרתי קורס, אבל לא שעשיתי ת'מבחן החיצוני אלא רק את המבחן סיום של הקורס, שזה די אותו דבר.) למבחן זה עוד 100-120

פורסם

השתמש בזה עד היום שאתה אומר שבהחלט שווה?

פורסם

שמע, אני לא חושב שהתעודה שווה יותר מדי... קולה נותנת הוכחה כשאני בא לעבוד בחנות שעברתי ת'מבחן... לדעתי הקורס הוא מה שחשוב... והתעודה שגמרת אותו אמורה להספיק...

אם אתה באזור עמק יזרעאל אני ממליץ לך על המורה שלי: דובי חיון

פורסם
  • מחבר

Omnius: איפה עשית את הקורס? איך הוא נקרא? (MCSA, MCSE או משהו אחר)

מזתומרת שעשית 16 מבחנים?

תודה רבה על המידע :)

פורסם

עשיתי ת'קורס +A בבצפר שלי, המורה שלי דובי חיון מעביר שם קורסים (כמו שאמרתי, אם אתה גר באיזור עמק יזרעאל תדבר איתו). הקורס היה מורכב מפרקים, אחרי כל אחד היה מבחן, באמצע מבחן אמצע ובסוף מבחן מסכם (ומבחן מעשי ששכחתי קודם), סך הכל 16 (פלוס אחד ששכחתי קודם)

פורסם
  • מחבר

לקורס קוראים A+ ?

לצערי אין לי את זה בבצפר וגם אני לא גר בעמק יזרעאל...

יש כאלו קורסים גם במכללות כמו סיוון או ג'ון ברייס וכד' לא?

פורסם

A+ זו הסמכה של CompTIA ולא של מיקרוסופוט.

המחירים הרישמיים של מבחן A+ הוא 145$ (יש שני מבחנים:חומרה ומ.הפעלה).

אפשר להזמין Voucher למבחן ב 125$ (זה בגלל שהוא צריך להיות בינ"ל, אחד לצפון אמריקה עולה 80$).

המחיר הרשמי של מבחני מיקרוסופט הוא 125$ למבחן (מספר המבחנים הדרוש תלויי בתעודה המבוקשת). אני שילמתי בארץ 395 שקל למבחן במכללת מדיאטק בחיפה.

ביצוע (מוצלח) של מבחן כלשהו של מיקרוסופט הופך אותך אוטומטית ל MCP, אם אתה רוצה תעודה ספצפית המינימום הוא מבחן 70-721 ומבחן 70-272 שמקנים לך זכאות לתעודת MCDST.

כל המחירים של המבחנים פה הם בעבור המבחנים בלבד, עלות של קורסים היא בנפרד. אין חובה לעבור קורס, אפשר לגשת למבחנים אחרי שקוראים את הספרים אם אתה מרגיש מספיק בטוח בעצמך (אני עשיתי ככה את ה MCDST ואת ה A+).

עלויות של קורסים הם בין 1000 ל 2000 שקל למבחן (MCSE למשל מורכב מ 8 מבחנים).

קרא פה, יש שם רשימה של המבחנים הדרושים לכל תעודה, ואפשר להגיע משם למרכזי בחינות בארץ.

http://www.microsoft.com/learning/mcp/default.asp

פורסם

מה ת'כלס נותנים המבחנים האלה?

פורסם
  • מחבר

מצטרף לשאלה...

ד"א: תודה רבה Assaf.R  ;)

ועוד משהו, איפה קונים את הספרים והאם הנושאים שבהם קשים? יש לי ידע מאוד מאוד נרחב במחשבים (אני טכנאי לא מוסמך כבר 3 שנים)

פורסם

המקום היחידי לקנות את הספרים שמצאתי הוא Amazon

לא יכול להעיד לגבי הקושי, כל אחד ומה שקשה לו.

פורסם

פורסם

תעודת טכנאי מחשבים מוסמך של מיקרוסופט, ברמה כזו או אחרת (לפי סוג המבחן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים