עבור לתוכן

ראש בראש- מסך LCD -סמסונג 172Tנגד viewsonic 171

Featured Replies

פורסם

אם המחיר מאפשר - תתחדש

אני עדיין ממליץ לך לראות את הHyundai Q17 - הוא במחיר של הסמסונג ולפי התרשמותי טוב ממנו .

בכל מצב שיהיה - תהנה מהמסך שלך 8)

• תגובות 38
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היונדאי לא ברמה של ה-vp171 ...

למי ששאל איך הגעתי להגדרות אופטימליות : לא ממש יכול לאמר , כי המסך הוא אצל חבר שלי , ולא שלי . אבל אני יכול לאמר שאני והוא שיקנו בהגדרות , ומצאנו מסך בהיר להפליא , ומדהים באיכותו , ומיוחד לגרפיקה .

פורסם

HellWarior, Q1234 - אני אומר את זה כאן כדי שכולם ייראו:

מספיק לריב לכל אחד מכם טעם אישי שונה - אין שום היגיון ושום צורך לריב על איזה מסך נראה לשני יותר טוב - אתם חייבים להפסיק להשמיד דיונים עם הוויכוחים שלכם.

אתם מוזמנים להביע דיעות, לנמק, לתקן - וזהו אין טעם להמשיך וויכוחים שרק יבלבלו ויפריע לשאר המשתמשים, ההעדפה/החלטה הסופית תלויים בהם.

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

המחיר לא מהווה שיקול עבורי... ככה שזה לא פרמטר חשוב.

אז לסיכום ב VP171 זכה...?

פורסם

אם המחיר לא מהווה שיקול את תקנה את l557 , ללא ספק .

פורסם

למרות שלא התנסתי במסכי LCD אחרים אני יכול להגיד לכם שהסמסונג הוא מסך מצויין עם בהירות גבוה וצבעים מאוד חמים... יש לי בבית 2 כאלו ואני לא מצטער על הרגע שקניתי אותם.

בתחילת השימוש שמים לב ל-Shadowing שיש כתוצאה מהזמן התגובה (25MS אם אני לא טועה) אבל מהר מאוד מתרגלים לזה וניתן לשחק בחופשיות בכל משחק בלי אפילו לשים לב לתופעה.

ובכלל, איכות התמונה שלו היא מדהימה, בשום פנים ואופן לא הייתי חוזר ל-CRT שלי אחרי המסך הזה!

פורסם
  • מחבר

בתחילת השימוש שמים לב ל-Shadowing שיש כתוצאה מהזמן התגובה (25MS אם אני לא טועה) אבל מהר מאוד מתרגלים לזה וניתן לשחק בחופשיות בכל משחק בלי אפילו לשים לב לתופעה.

ובכלל, איכות התמונה שלו היא מדהימה, בשום פנים ואופן לא הייתי חוזר ל-CRT שלי אחרי המסך הזה!

והתופעה קוראת רק במשחקים ?

במצבים אחרים זה לא קורה...?

אם כן, אלו ?

תודה

פורסם

התופעה מופיע בכל פעם שהפיסקל צריך להתכבות (קרי להפוך לשחור) אבל להגיד לך את האמת עכשיו שאני מנסה למצוא את זה במסך אני לא מצליח כי התרגלתי כבר...

פורסם
  • מחבר

טוב אז הגעתי להחלטה, ויום ראשון אני יעשה הזמנה...

VIEWSONIC VP 171

(אלא אם כן למישהו יש עוד משהו להוסיף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים