עבור לתוכן

ראש בראש- מסך LCD -סמסונג 172Tנגד viewsonic 171

Featured Replies

פורסם

Hyundai מוחלפים אחרי 3 פיקסלים מתים 8)

q1234 - אני רואה שהיו לך הרבה מאוד מסכי LCD...

EIZO

IIYAMA

Viewsonic

LG

Samsung

הממ

טוב...חח :D

• תגובות 38
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הבדל בין היו , לבין זה שראיתי אותם ... ;)

פורסם

לפי מיטב ידיעתי ה VIEWSONIC מוחלף לאחר פיקסל אחד, והבנתי ממשתמשים שאין לו מתחרים במיוחד בכל מה שקשור לגרפיקה למיניה. שאל את BIODOME (מנהל פורום מפרטים) יש לו שניים כאלה ממה שאני זוכר. שלח לו הודעה אישית, אולי יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

הוויסוניק הציג צבעים יפים יותר , אמיתיים יותר , והפריד בניהם בצורה כמעט מושלמת !

פיקסלים מתים ועוד איך מהווים יתרון !

האם אתה רוצה שיהיה לך מסך שיציג צבעים שהוא לא צריך להציג  במקומות  שצבע אחר היה צריך להיות ? אתה יודע מה זה פיקסל מת ?? אני בטוח שלא . ולכן הפסק לדבר שטויות .

יודע טוב מאוד מה זה...

אבל הסברתי- אם יש בעיה ,אתה יכול לבטל עסקב, יותר פשוט מזה ...?

אגב, באמת יש הבדל בין "היו" לבין "ראיתי".... שעובדים עם מסך הרבה זמן,זה שונה מאשר לעבוד איתו 10 דקות...

הויו סוניק טוב יותר  גם בטקסט...?

פורסם

לא אמרתי שראיתי את המסכים רק 10 דקות

אני מדבר על כך שיש אותם לחברים שלי , ואני רואה אותם כמעט כל יום.

אתה רציני או מה ?!

ואם יהיו לך פיקסלים מתים אחרי התקופה שכבר לךא תוכל להחזיר את המסך ?

במקום ללכת עם הראש בקיר

תקנה את הוויסוניק כבר !

פורסם

OK, תן בבקשה תגובה מפורטת יותר.

יש לך וויו סוניק? איזה דגם? היה לך סמסונג ? איזה דגם?

במה הוא טוב יותר...?

(גם ל Q1234)

בוא נתחיל בכל שיש לי LCD של AG-NEOVO ולבן דוד שלי יש LCD של SUMSUNG לשנינו אותו מעבד (אינטל 2.4) זיכרון (256DDRAM) וכרטיס מסך (mx440), לי יש מחשב הרבה יותר ישן יותר ואצלי רואים הרבה יותר טוב!

שנית יש לנו בבית ספר LCD של ויוסוניק והוא ממש איכותי.

פורסם

אבל הסברתי - אם יש בעיה ,אתה יכול לבטל עסקה, יותר פשוט מזה ...?

טעות בידך..

החזרת מוצר בתקופת השבועיים היא רק כאשר המוצר לא נפתח ומוחזר באריזה המקורית.

אף חנות לא תקח ממך חזרה מסך עם פיקסלים מתים.

האחריות כמובן תלויה ביצרן וביבואן, אז זה כן נושא שיש לברר אותו טוב טוב לפני שקונים.

לרוב מסכי ה-17" האחריות היא עד 3 פיקסלים מתים למסך חדש מהקופסא, ועד 10 פיקסלים מתים במהלך ה-3 שנים של האחריות.

כלומר יכול להיות שתקבל מסך LCD עם שלושה פיקסלים מתים ועדיין לא תהיה זכאי להחלפה.

שמעתי על מקרים שאמטל (יבואני MAG ו-BENQ) החליפו לאחר נקודה אחת, למרות שהם לא מחוייבים לכך עד כמה שאני יודע.

היה כאן לא מזמן מישהו שרכש את ה-Viewsonic שנאמר לו שהאחריות תקפה מהפיקסל הראשון, אם כי אני לא זוכר שבררתי את זה בכלל בזמנו כשרכשתי.

סמסונג (שמיובאים ע"י חיון) עושים בעיות עד כמה שאני יודע בעניין הפיקסלים.

לי אכן יש שני VP171B, הם מסכים לא רעים בכלל, אם הרבה אפשרויות כיוונון, והאיכות דיי טובה.

לטעמי הצבעים שלהם יחסית חשוכים.. בתור אחד שגם יוצא לו לעבוד על ה-Hyundai Q17 הוא הרבה יותר בהיר.. (אבל אני לא בטוח שלא החליפו להם את הפאנל מאז שאלו נרכשו).

אם אני לא טועה היתה טענה שהפאנל של ה-VP171 לא מציג רמת צבע מלאה באחת הביקורות ב-Tom's Hardware.. זה היה כשמסכי ה-16ms רק התחילו לצאת בזמנו..

מבחינת טקסט אין לי בעיה עם המסך, אבל אם אתה מאלו שמדייקים כנראה שכדאי לך לבדוק אותו קודם.

ל-RnGKay יש את הסמסונג, אני אשלח לו לינק לדיון הזה..

פורסם

מוזר מה שאתה מציין ... ::)

כיוון שאני ראיתי את ה-vp171 , וכל כך התלהבתי מהבהירות המטורפת שלו ... כך שמשהו פה לא מסתדר ... אולי בעיה בכרטיס מסך שלך או משהו , אבל אני יכול לאמר שהוא אחד המסכים הכי בהירים שראיתי .

פורסם

יש לי את הVP171B, הוא עדיף על ה172T, במיוחד למשחקים. יש לו פחות GHOSTING...

פורסם
  • מחבר

לי אכן יש שני VP171B, הם מסכים לא רעים בכלל, אם הרבה אפשרויות כיוונון, והאיכות דיי טובה.

לטעמי הצבעים שלהם יחסית חשוכים.. בתור אחד שגם יוצא לו לעבוד על ה-Hyundai Q17 הוא הרבה יותר בהיר.. (אבל אני לא בטוח שלא החליפו להם את הפאנל מאז שאלו נרכשו).

אם אני לא טועה היתה טענה שהפאנל של ה-VP171 לא מציג רמת צבע מלאה באחת הביקורות ב-Tom's Hardware.. זה היה כשמסכי ה-16ms רק התחילו לצאת בזמנו..

מבחינת טקסט אין לי בעיה עם המסך, אבל אם אתה מאלו שמדייקים כנראה שכדאי לך לבדוק אותו קודם.

ל-RnGKay יש את הסמסונג, אני אשלח לו לינק לדיון הזה..

שאתה אומר- "לא רעים בכלל..." למה אתה מתכוון...? לא רעים זה גם לא טובים....

1. מה החסרונות שמצאת בו? יתרונות לעומת אחרים בליגה דומה?

2. ייצא לך לעבוד /לרות את ה 172T של סמסונג? אם כן מה נראה לך איכותי יותר?

אודה לך מאוד אם תתיחס לשאלותיי...

המשך יום נעים :)

פורסם

יש לי גם את ה VP171B פה והוא אכן מאוד טוב ... אבל עדיין הוא לא משתווה לדעתי למסך CRT איכותי , כניראה שכמו שהרבה אומרים הטכנולוגיה עדיין לא בשיאה ...ובעתיד יגיעו מסכי OLED

שיהיו יותר טובים , המלצה שלי תקנה מסך LCD רק אם אתה חייב מסך אבל אם אתה יכול לגרור עוד קצת עם CRT אז עדיף

הVP171 שהוא אחד המסכים הכי טובים והכי יקרים גם ... אבל הוא עדיין סובל מהרבה בעיות שכיחות במסכי LCD כמו פחות בהירות בצד אחד של המסך (למרות שאפשר להסתדר עם זה...)

אפשר להגיד שהוא הכי פחות גרוע מכל האחרים היחיד שאני חושב שיכול להתחרות בו הוא ה 172X שאי אפשר להשיג בארץ

הדבר שהכי אהבתי במסך הוא שאחרי שכל מי שרואה אותו מסיים להתפעל מימנו אני מסובב אותו ומראה לו את זה

portrait.jpg

ואז הוא באמת נגנב :o

למרות שהחלק האחורי שלו הוא קצת יותר גדול מהמסכים האחרים אף מסך כמעט לא מאפשר את הפיצ'ר הזה וזה אחד הדברים הכי חזקים שיש אתה יכול להגיע לכל זווית שאתה רוצה

ד"א מכל הביקורות שקראתי עליו אף אחד לא התלונן על כך שהיו לו פיקסלים מתים בניגוד למסכים אחרים

פורסם

בגדול , המסך הכי טוב לשימושים שלו זה l557 .... ואם הוא יכול לקנות אותו - שיקפוץ על המציאה !

אחריו , המומלץ ביותר הוא vp171 , שבאמת הוא מעולה ,ואני בטוח שכל מי שמתלונן עליו , לא הגיע להגדרות אופטימליות שלו (ותאמינו לי שזה קשה למצוא אותן ... :P)

ואחריו ברשימה המסך המומלץ ביותר הינו e431 , המתאפיין , כמו כל המסכים של iiyama בהצגת צבעים אמיתיים ונעימים לעין (הצבעים האמיתיים שלו , הם בדיוק ההפך מהמסך vp171 , שם הצבעים הם הרבה יותר משתווים לאיכות של crt , שהם פשוט מוצגים בצורה שונה , ולכן יש לכך יתרון כשעובדים בגרפיקה , אבל למשחקים לטעמי עדיף צבעים אמיתיים.)

פורסם

שאתה אומר- "לא רעים בכלל..." למה אתה מתכוון...? לא רעים זה גם לא טובים....

1. מה החסרונות שמצאת בו? יתרונות לעומת אחרים בליגה דומה?

2. ייצא לך לעבוד /לרות את ה 172T של סמסונג? אם כן מה נראה לך איכותי יותר?

אני מתכוון שביחס למסכי LCD הוא טוב, אין לי תלונות ממש.

1. כמו שאמרתי שהוא לא בהיר מספיק לדעתי.. אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך.. יתרונות - בעיקר מראה, האפשרויות כיוונון, וספק כח מובנה שהיה מאוד חשוב לי שלא תהיה קופסא חיצונית.

2. לא נראה לי שראיתי אותו..

פורסם

המומלץ ביותר הוא vp171 , שבאמת הוא מעולה ,ואני בטוח שכל מי שמתלונן עליו , לא הגיע להגדרות אופטימליות שלו (ותאמינו לי שזה קשה למצוא אותן ...  :P)

אתה יכול להגיד לי בבקשה איך להגיע להגדרות האופטימליות ? ??? אני מאוד רוצה לדעת

לפי מה שהספקתי לבדוק לא מצאתי הרבה מקומות לשחק איתם חוץ מ Contrast and Brightness

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שביחס למסכי LCD הוא טוב, אין לי תלונות ממש.

1. כמו שאמרתי שהוא לא בהיר מספיק לדעתי.. אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך.. יתרונות - בעיקר מראה, האפשרויות כיוונון, וספק כח מובנה שהיה מאוד חשוב לי שלא תהיה קופסא חיצונית.

2. לא נראה לי שראיתי אותו..

אם כבר מבחינת מראה ה 172T לוקח, זה המסך היפה ביותר שראיתי והדקיק ביותר.

אבל זה לא ממש חשוב לי.

אם לומר את האמת קצת שיכנעתם אותי, למרות שהייתי נעול על ה 172T...

אפשרות הסיבוב, או PIVOT איך שקוראים לזה,לא ממש שימושית לי, ואין לי מטרה להרשים את האורחים שלי...

ואם כבר הפוך-אני צריך רוחה יותר מאשר גובה (עורך וידאו זקוק ל 2 מסכים יחד).

אם לסכם את מה שנאמר כאן- אתם אומרים ב"ראש בראש" לוקח ה VP171 ....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים