עבור לתוכן

שאלות בנוגע לAston Shell

Featured Replies

פורסם

קצת נמאס לי מהאקספלורר המכוער והכבד למדי. חשבתי על style xp בשביל המראה אבל אני מניח שזה יגזול לא מעט משאבים ואני לא אחד שרוצה יופי על חשבון מהירות. לכן אני חושב כרגע על להגיד שלום לאקספלורר ולנסות אסטון.

אז... יש הרבה שאלות כמו:

שמעתי שזה משתמש בפחות זכרון?(אקספלורר מתחיל בכ30 מגה אצלי ומגיע ל50+) האם זה מהיר יותר? איזה בעיות יש עם זה? יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו? ועוד שאלות רבות שלא חשבתי עליהן.

קיצר אשמח לשמוע תגובות בנוגע לאסטון, או אולי המלצות דווקא לרדת מהרעיון ולנסות style xp או משהו.

תודה.

פורסם

יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו?

אין קושי אין בעיות לא קשה לעבור...קשה להתרגל, לפחות ככה זה היה אצלי.

יש טרליון סוגים של כפתורים ורקעים אז עדיף לך לבחור אחד להוריד אותו מהאתר של אסטון ולהתרגל אליו

אהה וזה בקושי תופס משאבים

פורסם

אני כבר חצי שנה+ עובד עם האסטון של ווינדוס 2000 ומרוצה

מבחינת זכרון האסטון תופס אצלי כרגע 5 מגה והכי הרבה שזה הגיע היה בסביבות השבע

מהירות, המממ... אותו דבר בערך

פעם בכמה ימים האסטון קורס לי שהרבה תוכנות רצות אבל הוא עולה מחדש תוך 15שניות ולא סוגר שום תוכנה

השימוש זה אותו דבר בערך רק שיש אפשרויות חביבות על הדסקטופ ועוד פיצ'רים קטנים

המינוס היחיד זה שלוקח זמן להתאים את זה לאיך שאתה רוצה שזה יהיה ולכוון את כל הקיצורים

סה"כ מומלץ אם יש לך את הסבלנות להתאים את זה (משהו כמו שעה).

פורסם

אני דווקא ממש אוהב את האסטון, הוא קליל יש לו הרבה ערכות, הוא מסתדר מצויין גם עם מערכות בעברית

אני וחברים שלי עבדנו איתו בXP PRO\HOME EN\HE והוא לא עשה בעיות ולא קרס..

שהוינדוס עולה תוכל לשים תפריט בחירה אם אתה רוצה להשתמש בXP או בASTON ככה אם הוא לא נראה לך אתה יכול לחזור לXP אחרי ריסט (:

פורסם
  • מחבר

וואלה נשמע טוב... איך דבר כל כך יפה יכול להיות יותר קל מאקספלורר קצת קשה לתפוס אבל אני מבין שזה ככה. הנה היום לדוגמא האקספלורר נסגר ונפתח אצלי כמו שתיאר fentilon. מכאלה דברים אני רוצה להמנע...

אוקיי להתאים את הקיצורים בתפריטים לא נשמע נורא מדי... וכן הבנתי שיש shell swapper כדי לחזור לאקספלורר.

מקשי הקיצור המיוחדים במקלדת יעבדו כרגיל? אה... והעבודה עצמה במחשב נשארת זהה נכון (אל תשאלו למה אני מתכוון, אני בעצמי לא בטוח מה אני שואל  :P)?

פורסם

הכל אותו דבר

פשוט תוריד ותנסה

פורסם

יש רעיון ממש נחמד שקיים כבר מספר שנים, קוראים לזה uninstall, תאמינו או לא כל דבר שאתם מתקינים ניתן להסרה!!!

בקיצור ולעניין תנסה את כל הערכות תראה עם מה אתה הכי מסתדר, ותמחק מה שלא מוצא חן בעינייך.. אף אחד לא יכול להגיד לך אם זה נוח או לא כי כל אחד מתרגל לדברים בצורה שונה

פשוט תנסה, אין לך מה להפסיד מזה, המצב לא יתדרדר לאחר ההתקנה (או לאחר ההסרה..)

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקנתי, בחיי זה מרגש  :yelclap: התרשמות ראשונה -  :xyxthumbs: יפהפה, קל מאוד (כרגע 9 מגה שימוש בזכרון!) ובכלל לא נראה מסובך. אני אשתדל לא לגשת אליכם עם כל בעיה שיש לי אבל בכל זאת... - מממ בתפריטים יש רוסית במקום עברית. איך אני מסדר את זה? (אני לא רגיל שיש לי start בצד שמאל במקום "התחל" בימין אבל אני מניח שזה בסדר...).  ושינוי הווליום (וmute) דרך המקלדת לא עובד  :-\ כל שאר הקיצורים עובדים.

אה וברוב טיפשותי לא ידעתי שזה ל30 יום (חשבתי שהרשמה רק נותנת עדכונים, תמיכה ושטויות כאלה). אז כל הרעיון הולך לרדת לטמיון...

פורסם

אולי הורדת גירסה רוסית בטעות...

מה זה משנה אם זה רק ל30 יום? תתקין שוב בעוד 30 יום...

ובקשר לחתימה שלך: תקרא את זה ותבין למה את נקרא zone newbie http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

פורסם

זה לא גרסה רוסית ולא בטיח. פשוט הפונט בא באנגלית ורוסית אז תחליף למשהו אחר שיש בו עברית ואל תשכח גם לבחור סקריפט של עברית

פורסם
  • מחבר

*להעביר לתמיכה טכנית אם המודרים חושבים שצריך*

אני לא מניח שאני אוכל להתקין שוב בעוד 30 יום (הרג'יסטרי לא יאהב את זה...). וכן אני יודע שהדרגה לפי הודעות...

עריכה: yay שיניתי את הפונט בplug-in settings עכשיו תפריט התחל בעברית  :). חבל רק שהוא בצד שמאל ושקליק ימני על הדסקטופ פותח תפריט באנגלית ולא בעברית (הXP שלי בעברית) אבל אני לא חושב שיש מה לעשות בקשר לזה (נכון?).

טוב תודה לכולם על העזרה, אם יש דרך להחזיר את הXP שלי לעברית (התחל בימין, שעון בשמאל) אז תודיעו לי, אם לא אז אני חושב שזהו. בסה"כ נראה לי ממש נחמד, אני אנסה להישאר עם זה כמה ימים ולראות איך אני מתרגל. אם הכל יהיה בסדר אני כבר אראה בקשר ל30 יום האלה >:D

פורסם

אם אתה כבר נוטש (במזל טוב) את הshell של מיקרוסופט, לפחות לך על אחד טוב.

תשכח מה aston וקח לך litestep - חינם, עם קהילה ענקית שלא מפסיקה לפתח (בניגוד ל- aston).

http://leaf.terica.net/litestep.html - להורדה (גירסה 0.24.7 RC3)

http://www.litestep.net/index.php - אתר מספר אחד (הרשמה חינם)

http://shell-shocked.org/article.php?id=42 - ביקורת שווה קריאה.

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה, שווה בדיקה. כרגע אסטון נראה לי לא כבד, לא מסובך ויפה כמובן אז הוא עונה לי סה"כ על הדרישות. אם משום מה משהו יהיה לא טוב, או שפשוט יעברו 30 יום ולא אוכל להתקין שוב, אנסה את LiteStep (אפשר שם לקבוע שתפריט התחל יהיה בצד ימין?  ;D).

עריכה: אוקיי זה מעצבן - כשאני חוזר לאקספלורר, הסימן של העכבר, האייקונים ודברים אחרים נשארים כמו בtheme שהייתי באסטון. אני חושב שזה מתקשר לאופציה restore system colors, cursors, icons etc שמופיעה בshell swapper, אבל ניסיתי כמה פעמים כשהיא מסומנת ולא מסומנת, לא שמתי לב לשינוי ואני האמת לא מבין אם היא צריכה להיות מסומנת או לא  :-\

עריכה 2: לא משנה, אני חושב שהחזרתי הכל עכשיו  :P

פורסם

התקנתי aston, וכל לחיצה על השולחן עבודה מקפיצה לחצי שניה את הדסקטופ הרגיל של xp וחוזרת לאסטון - אפשר למנוע את זה איכשהו?

פורסם
  • מחבר

מוזר, לא נתקלתי בכזה דבר. אולי אחרים יודעים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים